Film online: Insidious: Chapter 2 - Insidious: Capitolul 2 (2013)


Insidious: Chapter 2 - Insidious: Capitolul 20 film online subtitrat
7.5/10 (111)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Insidious: Chapter 2 film online subtitrat in roameste. Insidious: Chapter 2 este o de groaza aparuta in 2013.

Insidious: Chapter 2 (2013), film online subtitrat în Română

În 1986, un medium pe nume Carl (Hank Harris) îşi sună prietena Elise (Lindsay Seim) pentru a-l ajuta să descopere ce îi bântuie fiul lui Lorraine Lambert (Jocelin Donahue), Josh (Garrett Ryan). După ce îl hipnotizează pe Josh, Elise încearcă să găsească locaţia „prietenului” său (o bătrână ce apare în fotografiile lui) jucându-se „rece sau cald”. După ce este zgâriată pe mână, Lorraine, Carl şi Elise ajung la concluzia că a-l face pe Josh să-şi uite abilităţile de proiecţie astrală este cel mai bun lucru pentru el. 25 de ani mai târziu, soţia lui Josh (Patrick Wilson), Renai (Rose Byrne), este interogată de un ofiţer de poliţie în legătură cu moartea lui Elise.

Tulburată de teoria conform căreia soţul ei ar putea fi un criminal, Renai se realătură familiei în timp ce se mută în casa lui Lorraine. Când toată lumea se duce la culcare, Renai începe să vadă fenomene stranii prin casă. Josh, care e suspectat de Renai că ar fi posedat de bătrână, îi spune să nu se îngrijoreze şi că totul va fi în ordine. A doua zi, Renai vede o femeie îmbracată într-o rochie albă ce stă în sufrageria lor. Ghidându-se după plânsetul bebeluşului ei prin casă, Renai ajunge faţă-n faţă cu femeia şi este lăsată inconştientă.

În acest timp, Lorraine vizitează colegii lui Elise, Specks (Leigh Whannell) şi Tucker (Angus Sampson), pentru a găsi o explicaţie în legătură cu evenimentele stranii. Pentru a face asta, ei îl cheamă pe Carl (Steve Coulter), care ascultă povestea lui Lorraine (Barbara Hershey) şi încearcă s-o invoce pe Elise de pe lumea cealaltă. După ce reuşesc s-o „contacteze”, li se spune să caute răspunsuri la spitalul „Our Lady of Angels” (fostul loc de muncă al lui Lorraine). Acolo, Lorraine îşi reaminteşte de povestea unui pacient pe nume Parker Crane care s-a sinucis aruncându-se de pe acoperiş în urmă cu mulţi ani. Cei patru decid că Elise îi îndrumă spre casa acestui bărbat, astfel că se duc acolo pentru a găsi noi indicii şi, speră ei, răspunsuri.

Film Online Insidious: Chapter 2 - Insidious: Capitolul 2 subtitrat in limba Romana