Film online: Ink (2009)


Ink0 film online subtitrat
7.4/10 (52)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Ink film online subtitrat in roameste.

Ink 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu un bărbat ce se grăbeşte să ajungă în maşina lui. El pare să fie oarecum stresat şi bulversat, iar după ce ajunge în maşină şi conduce pe stradă este izbit cu putere de un camion. Pe măsură ce devine inconştient, începe să viseze că se joacă împreună cu fetiţa lui, Emma (Quinn Hunchar). La început, el se simte obosit şi nu prea are chef de joacă, dar cedează atunci când fetiţa pretinde că este răpită de monştri şi fuge s-o „salveze” din mâinile lor. Visul apoi se transformă într-o perdea neagră.

Se dezvăluie apoi faptul că sunt oameni care există în realităţi alternative. Printre aceştia sunt şi unii războinici denumiţi drept Storytellers, care printr-o simplă atingere pe frunte transmit oamenilor vise dintre cele mai frumoase. De asemenea, există şi cealaltă parte a monedei, Incubi, spirite create din vanitate şi mândrie, care-şi ascund feţele cu un fel de ecrane care reflectă o eternă fericire artificială şi a căror umbre induc coşmaruri severe oamenilor. Numai că în această noapte apare un nou tip de creatură, un vagabond cunoscut drept Ink.

În ciuda eforturilor depuse de Storytellers, el reuşeşte să-i răpească sufletul Emmei din propria casă, lăsându-i trupul într-o stare de comă. Cu toate acestea, în timpul luptei, lui Ink i se defectează un dispozitiv pe care-l foloseşte să deschidă un portal, iar fără un cod, el nu-l mai poate deschide pentru a o duce pe fată în locul dorit. Acel cod care-i trebuie lui pentru a ajunge în sediul Incubi este deţinut de alţi doi Străini pe care trebuie să-i găsească şi să cadă la înţelegere cu ei pentru a primi acele părţi din cod. Între timp, trei dintre Storytellers care sunt responsabili pentru Emma, Allel (Jennifer Batter) şi doi colegi de-ai ei, Gabe (Eme Ikwuakor) şi Sarah (Shelby Malone), hotărăsc să caute o modalitate de-a o scoate pe fetiţă din comă.

Film Online Ink subtitrat in limba Romana