Film online: Incendies - Incendii (2010)


Incendies - Incendii0 film online subtitrat
8.3/10 (44959)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
Incendies film online subtitrat in roameste.

Incendies – Incendii 2010, filme online DVDRip, subtitrat în Română

ATENȚIE!!! Descrierea conține spoilere!

Nawal (Lubna Azabal), o Creştină din Orientul Mijlociu, este lăsată însărcinată de un refugiat (aparent un refugiat palestinian în Liban). Încercând să fugă împreună, cei doi sunt prinşi de către fraţii furioşi ai lui Nawal care îl ucid pe amantul acesteia. Speriată, ea îi mărturiseşte bunicii sale că este însărcinată, dar pentru a evita haosul pe care l-ar declanşa o astfel de veste, cele două femei hotărăsc să ţină acest lucru secret. După ce naşte, bunica îi face un semn pe călcâi bebeluşului, pentru a putea fi recunoscut mai târziu, şi îl trimite la un orfelinat. Nawal îşi ţine promisiunea făcută bunicii sale şi merge să studieze în Daresh (un oraş fictiv) însă în timpul acesta izbucneşte un război civil.

Sub ameninţarea războiului, Nawal se întoarce pentru a-şi găsi fiul. Războiul, însă, i-a luat-o înainte şi când ajunge acolo descoperă că orfelinatul în care se afla fiul ei a fost distrus. Apoi, ea se dă drept musulmană pentru a se îmbarca într-un autobuz împreună cu alţi musulmani şi a ajunge la centrul unde a fost mutat fiul ei. Spre ghinionul ei, în drum spre centrul respectiv, autobuzul este atacat de Creştini înarmaţi. Ea reuşeşte să scape din această situaţie critică arătându-le atacatorilor crucea.

Deznădăjduită, Nawal se alătură unei organizaţii radicale. După ce ucide un lider Creştin, ea este trimisă la închisoare pentru 15 ani şi acolo devine cunoscută doar sub supranumele de „Femeia care Cântă”. În închisoare, ea este torturată şi violată şi rămâne însărcinată cu gemeni pe care-i naşte în închisoare. O asistentă îl salvează pe copii pe şest şi îi înapoiază lui Nawal după ce este eliberată şi emigrează în Canada alături de ei. După ce moare, Nawal le lasă celor doi copii, Simon (Maxim Gaudette) şi Jeanne (Mélissa Désormeaux-Poulin), un testament prin care le solicită să-şi caute tatăl şi fratele pierdut.

Film Online Incendies - Incendii subtitrat in limba Romana