Film online: Identity - Identitate (2003)


Identity - Identitate0 film online subtitrat
7.6/10 (139370)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2003
Identity film online subtitrat in roameste.

Identity – Identitate 2003, film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! Un puşcăriaş prezentat ca „Malcolm Rivers” – care a fost abandonat la un hotel de mama lui prostituată pe când era copil – aşteaptă să fie executat pentru nişte crime abominabile. Psihiatrul lui Malcolm, Dr. Mallick, a descoperit jurnalul acestuia prin intermediul căruia ar putea explica motivul pentru care a comis acele crime. Având această nouă probă se face o nouă audiere. Între timp, zece străini se regăsesc prinşi în mijlocul unei furtuni torenţiale la un hotel din Nevada condus de Larry Washington.

Grupul constă într-un fost poliţist şofer de limuzină, Ed Dakota; Caroline Suzanne, o actriţă celebră în anii 1980; ofiţerul Rhodes, care transportă un criminal în serie pe nume Robert Maine; Paris Nevada, o prostituată; însurăţeii Lou şi Ginny Isiana; şi familia York, ce constă în George şi Alice şi fiul lor de 9 ani, Timmy. Familia York este în criză deoarece Alice a fost lovită de maşina lui Ed. Cu ambele capete ale drumului indundate, grupul se pregăteşte să petreacă noaptea la hotel, dar curând descoperă că acolo se află un criminal necunoscut care ucide oaspeţii rând pe rând, iar Caroline este prima care-i cade victimă.

Cu toţii sunt înspăimântaţi, iar Ginny fuge în camera ei. Soţul ei o urmăreşte, dar imediat este şi el ucis. Maine fuge înspre dealuri, dar când se întoarce la hotel este bătut şi lăsat inconştient de către Ed şi Rhodes, iar Larry este pus să stea de gardă, deoarece-l consideră pe Maine ca fiind responsabil cu crimele. Distribuţia filmului este asigurată, printre alţii, de John Cusack, Ray Liotta, Amanda Peet, Alfred Molina, Clea DuVall şi Rebecca De Mornay.

Film Online Identity - Identitate subtitrat in limba Romana