Film online: How to Lose a Guy in 10 Days - Cum sa scapi de un tip in 10 zile (2003)


How to Lose a Guy in 10 Days - Cum sa scapi de un tip in 10 zile0 film online subtitrat
6.8/10 (779)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2003
How to Lose a Guy in 10 Days film online subtitrat in roameste. How to Lose a Guy in 10 Days este o comedie aparuta in 2003.

How to Lose a Guy in 10 Days 2003 (Cum să scapi de un tip în 10 zile), film online DVDRip, subtitrat în Română

Andie Anderson (Kate Hudson) este o scriitoare ce lucrează pentru revista Composure şi are o rubrică denumită „Cum să…”. Ea, însă, s-a plictisit de asta şi vrea să scrie despre lucruri importante, lucruri de care îi pasă, precum politica, economia, religia sau sărăcia. Ea se regăseşte curând scriind un articol intitulat „Cum să scapi de un tip în 10 zile”. Ideea îi vine atunci când prietena ei, Michelle (Kathryn Hahn), trece printr-o depresie minoră după o nouă despărţire. Având-o pe prietena ei ca sursă de inspiraţie, Andie dezvăluie cum va începe să îşi dea întâlniri cu un tip pentru ca mai apoi să-l îndepărteze, folosind doar „greşelile clasice pe care le fac femeile”.

În acelaşi timp, directorul de publicitate Benjamin Barry (Matthew McConaughey) se străduieşte să facă publicitate la diamante şi explică şefului şi colegilor săi „cum o femeie gravidă vrea ciocolată, aşa şi o femeie îndrăgostită vrea diamante”. Atunci când aceştia îi pun la îndoială cunoştinţele despre iubire, Ben pune pariu că poate face orice femeie îşi doreşte să se îndrăgostească de el. Dacă va reuşi să facă o femeie să se îndrăgostească de el până la balul pe care-l dă compania peste doar zece zile, atunci îşi poate pune în aplicare ideea pentru spotul publicitar.

Colegii rivali ai lui Ben, Judy Spears (Michael Michele) şi Judy Green (Shalom Harlow), care au fost mai devreme la revista Composure şi ştiu despre intenţia pe care o are Andie, conspiră pentru ca aceştia să se întâlnească şi să-şi înceapă „misiunile”. Ca prin „minune”, Andie şi Ben se întâmplă să se afle în acelaşi loc, iar când Spears şi Green o remarcă pe Andie referindu-se la ea drept „blonda cu un zâmbet frumos”, Ben o consideră o pradă uşoară, aşa că se duce la ea şi îşi începe misiunea.

Film Online How to Lose a Guy in 10 Days - Cum sa scapi de un tip in 10 zile subtitrat in limba Romana