Film online: Hors de prix - Nepretuit (2006)


Hors de prix - Nepretuit0 film online subtitrat
7.6/10 (20927)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
Hors de prix film online subtitrat in roameste. Hors de prix este o comedie aparuta in 2006.

Priceless (Hors de Prix) 2006, film online DVDRip, subtitrat în Română

Jean (Gad Elmaleh), barman la un hotel de lux, este confundat cu un milionar de Irène (Audrey Tautou), o femeie ce vizează bărbaţii bogaţi care să-i sponsorizeze stilul de viaţă luxuriant în schimbul companiei sale şi sexului. Amantul în vârstă al lui Irène se îmbată şi adoarme de ziua ei aşa că ea se duce la barul hotelului unde îl întâlneşte pe Jean. După ce îi face un cocktail – mai multe, de fapt – cei doi se retrag, ameţiţi, în apartamentul imperial unde îşi petrec noaptea împreună. A doua zi dimineaţa, Jean se trezeşte şi descoperă că Irène este plecată.

Un an mai târziu, Irène se întoarce la hotel alături de un anume Jacques, care o cere în căsătorie. Ea este surprinsă să-l vadă pe Jean acolo în timp ce reuşeşte în ultimul moment să-şi ascundă ocupaţia şi mai târziu în acea noapte fac sex din nou, însă sunt descoperiţi de Jacques care rupe logodna. Irène merge la Jean şi încearcă să-l păcălească spunându-i că a renunţat la Jacques pentru a fi împreună cu el, dar în timp ce stau întinşi în pat împreună sunt descoperiţi de oaspeţi şi staff în apartamentul imperial. Când Irène realizează cine este Jean cu adevărat, ea pleacă furioasă.

Totuşi, Jean este acum îndrăgostit de ea şi o urmăreşte, găsind-o pe Coasta de Azur. În această „cursă de urmărire” a lui Irène, Jean îşi cheltuie toţi banii pe care-i are pentru a îi cumpăra compania, inclusiv economiile sale şi planul de penstie, până când ajunge la ultimul euro pe care îl foloseşte pentru a mai cumpăra „încă zece secunde”.

Film Online Hors de prix - Nepretuit subtitrat in limba Romana