Film online: High School Musical - Liceul muzical (2006)


High School Musical - Liceul muzical0 film online subtitrat
6.0/10 (46038)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
High School Musical film online subtitrat in roameste. High School Musical este o comedie aparuta in 2006.

Troy, îndrăgitul căpitan al echipei de baschet, şi Gabriella, frumoasa şi inteligenta membră a clubului academic, incalcă toate regulile societăţii din Liceul East când dau în secret o probă pentru rolurile principale din spectacolul muzical al şcolii. Cei doi ajung până la stele şi încearcă să îşi îndeplinească visurile, iar pe parcurs toată lumea învaţă mai multe despre acceptare, munca în echipă şi arta de a fi tu însuţi. Totul se întâmplă pe acompaniamentul unor melodii grozave, cu mişcări de dans absolut superbe.
Liceul muzical (High School Musical) este un film de televiziune american câştigător al unui premiu Emmy. Premierea filmului a avut loc pe 20 Februarie 2006 (în Statele Unite), devenind cel mai reuşit film dintre toate filmele produse de Compania Disney. Acest film are continuare pe High School Musical 2 realizat în 2007 şi pe High School Musical 3: Anul absolvirii care a fost realizat teatral în octombrie 2008. A fost primul film al Disney care are continuare teatrală.
High School Musical este un film al Canalului Disney cu 7.7 milioane de telespectatori la premiera televizată din SUA. În Marea Britanie, el a fost urmărit de 789,000 de spectatori la prima televizare (şi 1.2 milioane de privitori pe durata primei săptămâni), fiind transmis în 2006 de către Canalul Disney Anglia. High School Musical a fost foarte criticat pentru faptul că este o adaptare modernă a filmului Romeo şi Julieta, fiind o poveste despre doi tineri de la liceu - Troy Bolton (Zac Efron), căpitanul echipei de baschet, şi Gabriella Montez (Vanessa Anne Hudgens), o frumoasă eleva care s-a transferat aici şi care excelează în matematică şi ştiinţe.

Film Online High School Musical - Liceul muzical subtitrat in limba Romana