Film online: Hanna (2011)


Hanna0 film online subtitrat
7.0/10 (903)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2011
Hanna film online subtitrat in roameste.

Hanna 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Hanna Heller (Saoirse Ronan) este o fată de 15 ani care locuieşte cu tatăl ei, Erik Heller (Eric Bana), în sălbăticia din nordul Finlandei. Încă de la vârsta de 2 ani Hanna a fost instruită de Erik, un fost ofiţer CIA din Germania, să fie o criminală perfectă. Erik ştie un secret care nu poate deveni public, astfel că a părăsit agenţia şi s-a retras în Arctic. Marissa Wiegler (Cate Blanchett), ofiţer CIA, vrea să-l elimine pe Erik înainte de-a dezvălui secretul. Erik a antrenat-o de-a lungul anilor pe Hanna cu intenţia de-a o ucide pe Marissa ea însăşi. Hanna cunoaşte foarte multe lucruri, vorbeşte fluent câteva limbi, dar din cauza vieţii izolate pe care o duce n-a intrat niciodată în contact cu tehnologia sau cultura modernă.

Într-o noapte, Hanna îi spune tatălui său că este pregătită. Eirk scoate un dispozitiv care îi va alerta pe cei care-i caută despre locaţia lor. Avertizând-o pe Hanna că dacă Marissa o va găsi vreodată, ea nu se va opri până când n-o va ucide. Sau până ce va muri ea. După aceea, ezitant, Erik o lasă pe ea să aleagă dacă apasă butonul sau nu. Erik pleacă şi îi spune să se întâlnească în Berlin. Ajunşi acolo, Hanna ucide doi dintre membrii grupului veniţi s-o captureze şi îi aşteaptă pe ceilalţi să vină la ea, fiind convinsă că aceştia vor crede că tatăl ei i-a ucis pe respectivii înainte de-a fugi.

Ea este dusă apoi la un complex subteran al CIA. Marissa este suspicioasă în legătură cu solicitarea lui Hanna de-a vorbi cu ea, aşa că hotărăşte să trimită în locul ei o dublură (Michelle Dockery). Hanna îi pune nişte întrebări pentru a se asigura că dublura este Marissa, dar deoarece avea o cască în ureche prin care primea instrucţiuni de la adevărata Marissa, aceasta răspunde corect la întrebări, iar Hanna începe să plângă şi să se apropie aparent inocent de ea.

Film Online Hanna subtitrat in limba Romana