Film online: Gunless (2010)


Gunless0 film online subtitrat
6.6/10 (27)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
Gunless film online subtitrat in roameste. Gunless este o comedie aparuta in 2010.

Gunless 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Un pistolar american trecut prin multe la viaţa lui ajunge într-un orăşel din Canada care nu înţelege sau apreciază codul brutal al Vestului Sălbatic. Un alt pistolar, Sean Rafferty (Paul Gross), cunoscut drept Montana Kid, are pusă o recompensă pe capul său pentru uciderea a usprezece oameni pe teritorul de vest al Americii. El ajunge în oraş călare pe cal, dar invers decât ar fi normal, legat, cu un laţ în jurul gâtului şi târând după el un buştean rupt de care un grup de oameni au dorit să-l spânzure de partea cealaltă a graniţei. După ce este ajutat să coboare de pe cal de o fată asiatică pe nume Adell (Melody B. Choi), el începe să exploreze oraşul.

Când iese din bar, el vede că i-a dispărut calul şi îl acuză pe Jack (Tyler Mane), fierarul, că i l-a furat, deşi nu făcuse nimic altceva decât să-i înlocuiască potcoavele deteriorate. După ce eşuează în a intimida fierarul, Montana Kid hotărăşte să-l provoace la duel. Din moment ce fierarul nu are nicio armă, Sean nu-l poate împuşca deoarece el are un cod etic ce îl împiedică să împuşte oameni neînarmaţi. Văzând asta, Jane Taylor (Sienna Guillory), una dintre localnice, îi spune lui Kid că îi dă arma ei stricată (pentru a o repara şi oferindu-i-o lui Jack pentru duel) dacă îi construieşte o moară de vânt în schimb.

Sean merge cu ea şi stă într-o baracă din ferma ei, lucrând în acest timp la moara de vânt şi reparând pistolul. După câteva zile, totuşi, el începe să se îndrăgostească de Jane şi să se împrietenească cu ceilalţi localnici ai oraşului. Între timp, o bandă de vânători de recompense americani trec în Canada şi se îndreaptă spre oraş pentru a-l prinde pe Kid şi a încasa recompensa grasă pusă pe capul său.

Urmăreşte online filmul Gunless 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online Gunless subtitrat in limba Romana