Film online: Green Street 3: Never Back Down (2013)


Green Street 3: Never Back Down0 film online subtitrat
6.0/10 (238)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Green Street 3: Never Back Down film online subtitrat in roameste.

Green Street 3: Never Back Down 2013 (Huliganii de pe Green Street 3: Nu da niciodată înapoi), film online DVDRip, subtitrat în Română

„Green Street 3: Never Back Down” este cea de-a treia parte a francizei care se concentrează pe lumea violentă a huliganismului din fotbalul britanic. La 14 ani distanţă de când şi-a întors spatele grupării „Green Street Elite” şi s-a implicat în artele marţiale mixte, lumea lui Danny Harvey Scott Adkins) se cutremură din temelii atunci când fratele lui mai mic, Joey (Billy Coock), este ucis în ceea ce pare a fi o luptă planificată dinainte între galerii. Fără a avea vreun indiciu concret spre care să-şi îndrepte atenţia şi hotărât să-şi facă dreptate, Danny este obligat să se reîntoarcă în lumea huliganismului organizat din fotbalul britanic pentru a afla identitatea celui care i-a ucis fratele şi să-l răzbune în singurul mod pe care-l cunoaşte.

Prima parte din serie a fost excepţională, pentru pasionaţii acestor genuri, însă a doua a cam dezamăgit. Ce-i drept, nici actorii din partea a doua n-au fost chiar cei mai potriviţi pentru acele roluri, însă această a treia parte, care încheie trilogia, faptul că-l are în distribuţie pe unul dintre cei mai buni şi iubiţi actori de acţiune/lupte, SCOTT ADKINS, ne face să credem că se va ridica cel puţin la nivelul primei părţi, dacă nu va fi chiar şi mai bună. Regia îi aparţine lui James Nunn, iar distribuţia este completată de Kacey Barnfield, Mark Wingett, Joey Ansah, Ryan Oliva. Numele lor nu par să spună prea multe, dar dacă e Adkins restul nici nu mai contează foarte tare.

Film Online Green Street 3: Never Back Down subtitrat in limba Romana