Film online: Gravity - Misiunea în spaţiu (2013)


Gravity - Misiunea în spaţiu0 film online subtitrat
8.2/10 (343)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Gravity film online subtitrat in roameste.

Gravity – Misiunea în spaţiu 2013, film online subtitrat în Română

Specialista în inginerie Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) se află în prima ei misiune spaţială, acompaniată de veteranul astronaut Matt Kowalski (George Clooney), care conduce ultima sa expediţie. În timpul unei călătorii spaţiale, reziduuri de la un satelit lovesc naveta Explorer, distrugând-o în mare parte şi lăsându-i pe cei doi izolaţi în spaţiu cu rezerve de aer limitate. Reziduurile continuă să lovească alţi sateliţi, cauzând o reacţie de distrugere în lanţ până când sateliţii necesari celor doi astronauţi pentru a comunica cu baza din Houston sunt şi ei distruşi. Cu toate acestea, atât Kowalski cât şi Stone continuă să trimită mesaje „în orb” către bază, în speranţa că vor fi auziţi, indiferent dacă ei vor putea recepţiona sau nu mesajele primite de la bază.

Cei doi se întorc pe Explorer şi descoperă că naveta a fost afectată mult prea tare pentru a putea fi reparată, iar restul echipajului este mort. Ei hotărăsc apoi să încerce să ajungă pe ISS, care se află în apropiere pe orbită. Kowalski setează un cronometru pe costumul lui la 90 de minute, estimând că reziduurile care au distrus Explorer vor orbita pământul şi se vor întoarce în jurul acelor 90 de minute. Kowalski este calm şi eficient în rezolvarea crizei, asigurând-o pe Stone că se vor întoarce pe pământ în siguranţă.

În drum spre ISS, cei doi discută despre viaţa lui Sone de acasă şi despre moartea fiicei sale într-un accident de la şcoală. Pe măsură ce se apropie de ISS, devine clar că echipajul a evacuat deja staţia din cauza reziduurilor care au provocat daune. Un modul Soyuz folosit pentru reîntoarcerea echipajului pe pământ lipseşte, iar celelalte au fost deteriorate şi paraşuta de aterizare a fost desfăşurată drept consecinţă. Apoi, cei doi realizează că rezervele de aer sunt aproape epuizate şi singurul propulsor pe care-l mai au este cel al lui Kowalski.

Film Online Gravity - Misiunea în spaţiu subtitrat in limba Romana