Film online: Grace (2009)


Grace0 film online subtitrat
5.4/10 (51)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Grace film online subtitrat in roameste. Grace este o de groaza aparuta in 2009.

Grace 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

Michael (Stephen Park) şi Madeline (Jordan Ladd) încearcă să facă un copil şi, după câteva tentative eşuate, obţin ce îşi doresc. Părinţii lui Michael vin la cină: preparate vegetariene gătite de acum vizibil însărcinata Madeline. Autoritara mamă a lui Michael, Vivian (Gabrielle Rose), face mofturi în legătură cu mâncare si sugerează – într-o manieră pasiv agresivă – că o dietă mai convenţională ar fi mai potrivită pentru făt. După aceea, conversaţia ajunge în punctul unde cuplul n-a găsit încă un obstetrician potrivit. Madeline a respins propunerea lui Vivian de-a vedea doctorul şi prietenul ei Dr. Sohn (Malcolm Stewart). În schimb, ea hotărăşte să meargă la vechea ei prietenă, Patricia (Samantha Ferris).

Într-o noapte, Michael se grăbeşte cu Madeline la spital din cauza unei dureri în piept. Dr. Sohn ajunge şi el acolo la rugămintea lui Vivian. Chiar înainte ca acesta să-i administreze medicamente care să inducă travaliul, Patricia ajunge şi ea şi îi pune la îndoială diagnosticul lui Sohn, demonstrând prin probe de sânge (pe care el le-a ignorat) că acest inducerea travaliului nu este necesar. Madeline este îngrijită şi externată, iar pe drum spre casă maşina lor este implicată într-un accident în care moare atât Michael cât şi fătul. Madeline refuză să meargă la spital pentru a-i fi înlăturat fătul din pântece.

Patricia îi permite să poarte în pântece fetusul mort şi peste câteva săptămâni îl naşte. Madeline este lăsată apoi singură lângă bebeluşul mort şi se roagă să trăiască. Patricia se întoarce apoi pentru a o convinge pe Madeline să se resemneze, dar este şocată să descopere că bebeluşul a revenit miraculos la viaţă. Super încântată, Madeline o botează Grace. Mai târziu, Patricia o încurajează pe Madeline să meargă la spital pentru a înţelege cum de a reînviat bebeluşul, dar din cauza experienţei neplăcute cu Dr Sohn, ea nu mai doreşte să aibă de-a face cu medicina convenţională. În timp ce o îngrijeşte pe Grace, Madeline încearcă să ignore evenimentele stranii care se petrec în jurul lor, precum atragerea muştelor, un miros greu ce vine de la bebeluş chiar dacă scutecul este curat şi multe altele.

Film Online Grace subtitrat in limba Romana