Film online: Gothika (2003)


Gothika0 film online subtitrat
6.2/10 (596)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2003
Gothika film online subtitrat in roameste. Gothika este o de groaza aparuta in 2003.

Gothika 2003, film online DVDRip, subtitrat în Română

Doctora psihiatru Miranda Grey (Halle Berry) este implicată într-un accident de maşină în timp ce se întoarcea de la serviciu şi încerca să evite o fată ce i-a ieşit în cale noaptea, în plină furtună. Ea se grăbeşte să o ajute pe fată, dar aceasta se pare că este o fantomă care pune stăpânire pe corpul Mirandei. După ce îşi pierde cunoştinţa, Miranda se trezeşte tocmai în spitalul la care lucrează ea, dar în calitate de pacientă şi este tratată de către colegul ei, Dr. Pete Graham (Robert Downey Jr.). Aflată sub influenţa medicamentelor şi fiind foarte confuză, ea nu-şi mai aminteşte nimic din ce s-a întâmplat după accident.

Spre oroarea ei, Miranda află că soţul său, Douglas (Charles S. Dutton), a fost ucis cu brutalitate şi principalul suspect este chiar ea! În timp ce încearcă să se acomodeze cu noua sa viaţă din spital, fantoma îi foloseşte corpul pentru a transmite mesaje (printre care, cel mai vizibil este o „gravură” pe antebraţul ei unde scrie „not alone”) care-i fac pe foştii ei colegi să creadă ca are tendinţe sinucigaşe şi se mutilează singură. Miranda ajunge să se împrietenească oarecum cu o altă pacientă de acolo, pe care chiar ea o trata înainte de acest incident, Chloe Sava (Penélope Cruz).

În cadrul câtorva şedinţe Chloe sustinea că a fost violată cât timp s-a aflat în spital, însă Miranda a crezut întotdeauna că sunt doar închipuiri de-ale sale din cauza bolii mintale. Într-o noapte, fantoma deschide uşa Mirandei, iar când merge în camera lui Chloe aude cum cineva o violează şi vede pieptul unui bărbat ce poartă un tatuaj Anima Sola. După ce realizează că aceasta nu a inventat povestea respectivă şi îşi cere scuze, Chloe o avertizează pe Miranda că respectivul i-a zis că ea este următoarea ţintă.

Film Online Gothika subtitrat in limba Romana