Film online: Goodfellas - Băieţi buni (1990)


Goodfellas - Băieţi buni0 film online subtitrat
8.9/10 (1045)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1990
Goodfellas film online subtitrat in roameste.

Goodfellas 1990 (Băieți buni), film online DVDRip, subtitrat în Română

Henry Hill (Ray Liotta) recunoaşte că „de când mă ştiu mi-am dorit să fiu un gangster”, referindu-se la aprecierea sa faţă de familia de gangsteri Lucchese. Dorind să facă parte din ceva important, Henry renunţă la şcoală şi merge să lucreze pentru ei. Tatăl lui americano-irlandez încearcă să-l oprească, însă gangsterii îl ameninţă pe poştaşul local dacă îi va mai livra scrisori de la şcoală acasă lui Henry. Henry reuşeşte să-şi câştige singur existenţa şi învaţă cele mai importante două lecţii în viaţă: „niciodată să nu-ţi torni prietenii şi întotdeauna să-ţi ţii gura închisă”, sfaturi care-i sunt oferite atunci când obţine o achitare.

Henry este luat apoi sub aripa unui cap mafiot local, Paul „Paulie” Cicero (Paul Sorvino) şi asociaţii lui, Jimmy „The Gent” Conway (Robert De Niro), care adoră să deturneze camioane, şi Tommy DeVito (Joe Pesci), un bărbat care se ocupă cu jafurile armate şi are un temperament ceva mai coleric şi agresiv. Pe la sfârşitul anului 1967, ei dau spargerea la Air France, făcându-i debutul lui Henry în „liga mare”. Mai târziu, Henry face cunoştinţă cu Karen (Lorraine Bracco), o femeie evreică din cele Cinci Oraşe, cu care se şi căsătoreşte. La început, Karen este deranjată de activităţile ilegale ale lui Henry, dar este curând sedusă de stilul său de viaţă fascinant.

Atunci când un vecin o agresează pentru că-i refuză avansurile, Henry îl loveşte cu pistolul în faţa ei. Ea se simte foarte surescitată de această scenă, mai ales atunci când Henry îi oferă arma şi îi spune s-o ascundă. În data de 11 iunie, 1970, Tommy, ajutat fiind de Jimmy, îl bate cu bestialitate pe Billy Batts (Frank Vincent), un mafiot cu legături în familia Gambino, care moare din cauza rănilor provocate. Realizând că moartea acestuia le-ar putea aduce grave repercursiuni, Jimmy, Henry şi Tommy trebuie să muşamalizeze totul.

Film Online Goodfellas - Băieţi buni subtitrat in limba Romana