Film online: Good Bye Lenin! - Adio Lenin! (2003)


Good Bye Lenin! - Adio Lenin!0 film online subtitrat
8.0/10 (97639)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2003
Good Bye Lenin! film online subtitrat in roameste. Good Bye Lenin! este o comedie aparuta in 2003.

Good Bye, Lenin! 2003, film online DVDRip, subtitrat în Română

Într-un prolog, Alex Kerner (Daniel Brühl) povesteşte cât de mândru era în copilărie, în anul 1978, când primul german a poposit în spaţiu, Sigmund Jähn, a venit în Estul Germaniei (GDR). Apoi, filmul se desfăşoară în Berlinul de Est, în perioada 1989 şi 1990, atunci când s-a produs reunificarea Germaniei. Alex locuieşte împreună cu sora lui, Ariane (Maria Simion), mama lor, Christiane (Katrin Saß), şi bebeluşul surorii lui, Paula. Tatăl lui a fugit în Vest, în anul 1978, abandonându-i. În absenţa lui, Christiane a devenit o idealistă şi susţinătoare fanatică a Partidului Socialist. Alex ia parte la o manifestaţie antiguvernamentală unde se întâlneşte întâmplător cu o fată, dar sunt despărţiţi poliţie înainte de-a apuca să se cunoască prea bine.

Când Christiane îsi vede fiul arestat, ea suferă un atac de cord aproape fatal şi intră în comă. Poliţia ignoră solicitarea lui Alex de a-şi ajuta mama, eliberându-l abia spre seară pentru a merge la spital s-o vadă. În timp ce îşi vizitează mama la spital, Alex o întâlneşte din nou pe fata de la demonstraţie şi se prezintă ca fiind Lara (Chulpan Khamatova), o tânără asistentă medicală din Uniunea Sovietică. Aceasta are grijă de mama lui, iar Alex este imediat vrăjit de frumuseţea ei şi îi cere să iasă împreună, ceea ce se şi întâmplă.

La scurtă vreme după aceea, Zidul Berlinului cade şi în acel timp soseşte capitalismul în Estul Berlinului, iar Alex ajunge să lucreze cu un rezident din Vestul Berlinului, Denis Domaschke (Florian Lukas), un cineast aspirant. După opt luni, Christiane se trezeşte din comă, dar încă este foarte slăbită şi doctorul o avertizează că un alt şoc i-ar putea cauza încă un infarct, de această dată fatal. Alex se gândeşte că dacă ar afla despre recentele schimbări politice din ţară ar fi un şoc prea puternic pentru mama lui şi încearcă să menţină iluzia că lucrurile sunt la fel ca înainte.

Urmăreşte online filmul Good Bye, Lenin! 2003, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online Good Bye Lenin! - Adio Lenin! subtitrat in limba Romana