Film online: Gone Girl - Fata disparuta (2014)


Gone Girl - Fata disparuta0 film online subtitrat
8.6/10 (91761)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Gone Girl film online subtitrat in roameste.

Gone Girl 2014 (Fata Dispărută), film online NESUBTITRAT în Română

Gone Girl este un film american plin de mister ce a fost regizat de David Fincher, cel a cărui filmografie conţine titluri excepţionale, precum Fight Club, Zodiac, The Curious Case of Benjamin Button, Seven, The Girl with the Dragon Tattoo sau The Social Network. Filmul reprezintă o adaptare a romanului cu acelaşi titlu pe care l-a scris Gillian Flynn, cea care a şi lucrat la scrierea scenariului. Distribuţia este asigurată de Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry şi Carrie Coon. Premiera în cinematografe a avut loc în data de 3 octombrie, 2014, şi a fost un mare succes din punct de vedere al criticilor.

În ziua celei de-a cincea aniversări a nunţii lor, Nick Dune (Ben Affleck) se întoarce acasă şi descoperă că soţia lui, Amy (Rosamund Pike), lipseşte. Dispariţia ei creează o frenezie uriaşă prin presă, iar comportamentul lui ciudat şi minciunile referitoare la mariajul lor sunt interpretate de presă şi publicul larg drept caracteristicile unui sociopat, acuzându-l pe el că ar fi ucis-o pe Amy şi i-a ascuns cadavrul. Imagini din trecut prezentate din punctul de vedere al lui Amy dezvăluie că mariajul lor cândva fericit se dezintegra văzând cu ochii. Amândoi îşi pierduseră slujbele din cauza recesiunii şi Amy a trebuit să-şi părăsească domiciliul din New York pentru a se muta în casa lui Nick din North Carthage, Missouri.

Între timp, Nick devine leneş, distant şi chiar infidel faţă de Amy. Detectivul Rhonda Boney (Kim Dickens) descoperă că Nick ştie surprinzător de puţine lucruri despre activităţile de zi cu zi ale soţiei sale, inclusiv un fapt foarte intim. De asemenea, ea dezvăluie dovezi ce indică probleme financiare şi dispute domestice între cei doi soţi. Cu toate aceste dovezi care sunt în defavoarea lui, ba chiar îl incriminează, Nick devine principalul suspect pentru dispariţia soţiei sale, atât din partea publicului cât, mai ales, din partea poliţiei.

Vezi filmul online Gone Girl 2014 (Fata Dispărută), FĂRĂ subtitrare în Română şi calitate CAM.

Film Online Gone Girl - Fata disparuta subtitrat in limba Romana