Film online: Gone Baby Gone - Disparuta fara urma (2007)


Gone Baby Gone - Disparuta fara urma0 film online subtitrat
7.8/10 (352)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
Gone Baby Gone film online subtitrat in roameste.

Gone Baby Gone 2007 (Dispărută fără urmă), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE PREA DETALIATĂ! Detectivul particular Patrick Kenzie (Casey Affleck) şi partenera/iubita lui, Angie Gennaro (Michelle Monaghan), privesc la TV cum o femeie pe nume Helene McCready (Amy Ryan), pledează pentru ca fiica ei Amanda, care a fost răpită, să fie adusă înapoi acasă. Patrick şi Angie sunt apoi angajaţi de către mătuşa fetei, Beatrice (Amy Madigan), pentru a o găsi pe aceasta şi descoperă că Helene şi iubitul ei „Skinny Ray” au furat recent nişte bani de la Cheese (Edi Gathegi), un lord al drogurilor local originar din Haiti. După ce Ray este ucis, Patrick şi Angie se alătură ofiţerilor de poliţie care investighează cazul, Remy Bressant (Ed Harris) şi Nick Poole (John Ashton), pentru a aranja o recompensă financiară în schimbul Amandei.

Căpitanul Jack Doyle (Morgan Freeman) îi citeşte lui Patrick o stenogramă în care acel traficant de droguri stabileşte un schimb pentru Amanda, dar acesta decurge prost şi Doyle, a cărui fiică a fost ucisă în urmă cu ceva mai mulţi ani, îşi asumă responsabilitatea şi se retrage din activitate înainte de termen. Două luni mai târziu, un băiat de 7 ani este răpit în Everett şi Patrick primeşte informaţii cum că acesta ar fi fost luat de un pedofil cunoscut. După ce pătrunde în casa acestuia şi găseşte dovezi referitoare la băiatul răpit, Patrick se întoarce cu Remy şi Nick pentru a-l salva.

Ei sunt văzuţi de unii locatari şi se porneşte un schimb de focuri în care Nick este rănit grav. Patrick intră în casă în timpul schimbului de focuri şi găseşte unul dintre locatari mort. În cele din urmă, Patrick află din întâmplare un indiciu care să-l ajute să rezolve cazul Amandei, descoperind apoi nişte legături atât de adânci încât nu s-ar fi gândit niciodată la aşa ceva.

Film Online Gone Baby Gone - Disparuta fara urma subtitrat in limba Romana