Film online: Girl Most Likely - Fata care promitea (2013)


Girl Most Likely - Fata care promitea0 film online subtitrat
5.5/10 (29)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Girl Most Likely film online subtitrat in roameste. Girl Most Likely este o comedie aparuta in 2013.

Girl Most Likely 2012 (Fata care promitea), DVDRip, subtitrat în Română

Kristen Wiig o interpretează pe Imogene, un dramaturg ratat şi neîndemânatic din New York ce tranzitează între „Următoarea mare lovitură” şi „Veştile de anul trecut”. După ce se alege praful atât de cariera sa cât şi de relaţia romatică pe care o avea, ea este obligată să se întoarcă în casa din New Jersey cu coada între picioare şi să stea împreună cu mama ei excentrică şi fratele mai mic (Annete Bening şi Christopher Fitzgerald). Aflată într-o profundă negare în legătură cu faptul ca ar fi fost părăsită de iubit, Imogene îşi foloseşte talentul de dramaturg pentru a elabora o tentativa falsă de suicid ca să-i atragă acestuia atenţia şi simpatia.

Acest lucru, însă, se întoarce împotriva ei, deoarece aceasta este cauza pentru care trebuie să se întoarcă acasă şi să locuiască împreună cu mama ei dependentă de jocuri de noroc. Pentru a pune mai multă sare pe rana şi aşa adâncă, în fostul ei dormitor doarme acum un tânăr ciudat, dar simpatic, (Darren Criss), iar în cel al mamei sale se află un altul chiar şi mai ciudat noul ei iubit căruia i se spune „The Bousche” (Matt Dillon). Disperată de-a reveni în aşa-zisul ei cerc de prieteni din Manhattan, Imogene realizează că pentru a face asta şi a-şi reveni în fire, trebuie să ajungă să-şi iubească şi să-şi accepte atât familia cât şi rădăcinile sale din Jersey.

Lansarea iniţială a avut loc în septembrie 2012, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, sub titulatura simplă de „Imogene”, iar în aceeaşi lună, după premiera de la Toronto, cei de la compania Lionsgate Entertainment au cumpărat drepturile de difuzare în Statele Unite şi l-au lansat abia în 19 iulie, 2013. Filmul n-a primit cine ştie ce recenzii favorabile şi nici succesul de la box office nu a rupt gura târgului, dar cu toate acestea pare a fi interesant de urmărit.

Film Online Girl Most Likely - Fata care promitea subtitrat in limba Romana