Film online: Ghosts of Mars - Fantomele de pe Marte (2001)


Ghosts of Mars - Fantomele de pe Marte0 film online subtitrat
5.6/10 (36422)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
Ghosts of Mars film online subtitrat in roameste. Ghosts of Mars este o de groaza aparuta in 2001.

Ghosts of Mars 2001 (Strigoii de pe Marte), film online DVDRip, subtitrat în Română

Având loc undeva în a doua jumătate a secolului 22, Marte a fost teraformat (procesul de schimare a climei şi mediului înconjurător pentru a o face mai asemănătoare pământului) în proporţie de 84%, permiţându-le oamenilor să păşească pe suprafaţa ei fără a fi nevoiţi să poarte costume speciale. Societatea Marţiană a devenit matriarhală, femeile fiind plasate în majoritatea posturilor de comandă şi autoritate. Povestea se desfăşoară în jurul ofiţerului de poliţie Melanie Ballard (Natasha Henstridge) care are, împreună cu sergentul Jericho (Jason Statham), misiunea de-a transporta un prizonier, Desolation Williams (Ice Cube), către un avanpost minier.

Ajunşi în izolatul oraş minier, Ballard descoperă că toţi locuitorii de acolo au dispărut. Ea află că aceştia au descoperit un pasaj subteran creat de o civilizaţie antică Marţiană. Când acest pasaj a fost deschis, a eliberat mai multe spirite, sau „stafii”, care au preluat controlul asupra corpurilor minerilor. Minerii posedaţi au comis o serie de crime oribile şi provocat distrugeri masive, ba chiar s-au şi auto-mutilat. Când lidera echipei Helena Bradock (Pam Grier) este ucisă, Ballard trebuie să preia comanda, să se lupte cu minerii posedaţi, să scape din acest oraş şi, cu puţină şansă, să distrugă stafiile.

Acest lucru este, din păcate pentru ei, foarte greu de realizat, deoarece fiecare om posedat pe care-l ucid eliberează acel spirit Marţian care pune stăpânire pe un altul. Echipa hotărăşte să arunce în aer un reactor nuclear pentru a vaporiza toate stafiile. Echipa lui Ballard, alături de supravieţuitorii care s-au strâns în închisoare, lupta din toate puterile pentru a face faţă acestor spirite marţiene, iar Ballard însăşi este pe cale de-a fi posedată.

Film Online Ghosts of Mars - Fantomele de pe Marte subtitrat in limba Romana