Film online: George A. Romero's Land of the Dead - Taramul mortii (2005)


George A. Romero's Land of the Dead - Taramul mortii0 film online subtitrat
6.6/10 (73099)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
George A. Romero's Land of the Dead film online subtitrat in roameste. George A. Romero's Land of the Dead este o de groaza aparuta in 2005. LEGENDARUL REALIZATOR ITI ADUCE ULTIMA CAPODOPERA DESPRE ZOMBI.
Au trecut 20 de ani de cand maestrul George A. Romero a inventat practic genul horror – zombie. Filmele lui care se incadreaza in acest gen au lovit marile ecrane si au cucerit publicul.
Acesti fani asteapta de ani buni reintoarcerea lui Romero si producerea unor noi filme de gen. Se poate spune ca mult asteptata zi a venit si ca un nou episod zombie invadeaza ecranele.
Genul inventat de Romero a inclus 3 filme – Night of the Living Dead, Dawn of the Dead si Day of the Dead.
In Land of the Dead – Taramul mortii, lumea asa cum este cunoscuta de oameni este aproape o amintire. In locul ei s-a instaurat un cosmar fara sfarsit al oamenilor care se lupta pe pamant cu zombie.
Ceea ce a mai ramas din umanitate s-a baricadat intr-un fel de oras – fortareata. Restul teritoriului este bantuit de zombie.
In orasul fortareata Fiddler’s Green stau cei bogati si puternici care incearca sa pastreze macar impresia ca sunt inca stapani pe situatie si ca totul este normal.
Cei mai putin norocosi, mai saraci, incearca sa se mentina in viata ducand o lupta continua si incercand sa se autoconvinga ca sunt vii prin viciile omenesti cu care se consoleaza – droguri, femei, lupte, jocuri de noroc.
Atat cei norocosi ce vietuiesc pe Fiddler’s Green cat si cei amarati ce lupta pe strazi sunt condusi de un lacom si lipsit de omenie oportunist pe nume Kaufman (Dennis Hopper) care tine in mana totul de la proprietati imobiliare importante pana la cocioabele de rand.
Pentru a asigura mancarea si cele necesare pentru ocupantii orasului si pentru a mentine celor din Fiddler’s Green standardul cu care sunt obisnuiti, un grup de oameni condus de Riley (Simon Baker) si de adjunctul sau Cholo (John Leguizamo) alearga in misiuni in afara fortaretei.
De fapt sunt un grup de mercenari protejati de o masina blindata si foarte puternic inarmata.
Riley si Cholo ca si Kaufman sunt insetati de bani pe care spera sa-i foloseasca pentru a-si salva propriile pieli. Riley vrea sa plece spre nord catre o lume fara ingradiri si plina de libertate iar Cholo vrea in Fiddler’s Green departe de lumea violenta si searbada in care a trait.
In timp ce Kaufman si angajatii lui se ocupa de comert, viata se schimba atat in interiorul cat si in afara zidurilor orasului. Anarhia creste peste tot, armata de morti vii evolueaza, incepe sa se organizeze si sa comunice.
Cand Cholo vrea sa-l stoarca pe Kaufman de cateva milioane de dolari, Riley si grupul sau, inclusive Slack (Asia Argento) si Charlie (Robert Joy) sunt trimisi sa-l opreasca pe Cholo si sa protejeze orasul si populatia de pericolul care creste continuu.

Film Online George A. Romero's Land of the Dead - Taramul mortii subtitrat in limba Romana