Film online: Funny People - Tipi simpatici (2009)


Funny People - Tipi simpatici0 film online subtitrat
6.6/10 (601)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Funny People film online subtitrat in roameste. Funny People este o comedie aparuta in 2009.

Funny People 2009 (Tipi simpatici), film online DVDRip, subtitrat în Română

George Simmons (Adam Sandler) este un actor-comedian în jurul vârstei de 40 de ani cu mare priză la public. Totuşi, este foarte narcisist, singur şi depărtat de familia sa. Atunci când este diagnosticat cu leucemie, lui George i se oferă un tratament experimental care are şanse de reuşită de 8%. Crezând că va muri, el decide să se întoarcă la rădăcini şi să facă stand-up comedy. Ira Wright (Seth Rogen) este un stand-up comedian aspirant care împarte un apartament în Los Angeles cu cei doi prieteni ai lui, Mark Taylor Jackson şi Leo Koenig (Jason Schwartzman şi Jonah Hill).

Mark apare într-un sticom fictiv, Yo Teach, unde interpretează un profesor ce predă unui grup de studenţi inadaptaţi. Deşi show-ul este evident că nu are succesul scontat, Mark se laudă constant cu încasările sale grase. La un club de comedie, George urcă pe scenă pentru a ţine un discurs de care Ira se leagă în numărul său pentru a face glume. A doua zi dimineaţă, George îl cheamă pe Ira şi îi cere să scrie glume pentru evenimentul de la MySpace la care va participa. Goerge îl angajează apoi pe Ira pe post de asistent.

Când George îi spune despre situaţia sa de sănătate, Ira îl incurajează de-a lungul perioadei de tratament şi îl imploră să spună oamenilor despre boală. George o sunase înainte pe fosta logodnică, Laura (Leslie Mann), pentru a-şi cere scuze în legătură cu infidelităţile sale de pe vremea când erau împreună, dar nu îi spune şi de ce face acest gest. Între timp, Ira o invită în oraş pe Daisy Danby (Aubrey Plaza), o colegă de breaslă, dar mai târziu află că ea şi Mark au făcut sex şi rupe orice legătură cu ea. Laura află despre boala lui George şi îl vizitează, spunându-i că şi soţul ei, Clarke (Eric Bana), o înşeală. Cei doi se împacă şi redevin prieteni. Doctorul lui George îi spune că tratamentul dă roade, iar boala se află în remisiune, ceea ce îl bucură, dar nu ştie ce să facă în continuare cu viaţa lui, deoarece i se pare că oamenii s-au purtat mai frumos cu el atunci când era bolnav.

Film Online Funny People - Tipi simpatici subtitrat in limba Romana