Film online: From Hell - Din Iad - Jack Spintecatorul (2001)


From Hell - Din Iad - Jack Spintecatorul0 film online subtitrat
7.3/10 (488)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
From Hell film online subtitrat in roameste. From Hell este o de groaza aparuta in 2001.

From Hell 2001 (Din Iad – Jack Spintecătorul), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1888, Mary Kelly (Heather Graham) şi micul ei grup de prostituate londoneze trec cu greu prin mizeria zilnică din viaţa lor. Când prietena lor Ann Crook este răpită, ele sunt atrase într-o conspiraţie cu legături mai adânci decât şi-ar fi putut imagina vreodată. Răpirea este urmată foarte curând de uciderea macabră a unei alte femei, Martha Tabram (Samantha Spiro), şi devine evident că sunt vânate una câte una deoarece mai multe prostituate sunt găsite moarte şi mutilate post mortem. Uciderea Marthei şi colegele sale atrag atenţia Inspectorului de Poliţie Frederick Abberline (Johnny Depp), un barbat sclipitor, dar cu anumite tulburări, a cărui muncă poliţienească se ghidează după anumite „viziuni” psihice ale sale.

Investigaţia lui Abberline relevă faptul că, deşi macabre, crimele sunt comise într-un mod atât de metodic şi precis încât doar o persoană educată si inteligentă poate folosi metodele aproape chirurgicale. Ann este descoperită câteva zile mai târziu într-un atelier, dar având memoria ştearsă, iar oficialii şi doctorii au considerat-o nebună. Acest lucru a fost făcut pentru a o reduce la tăcere. Abberline se consultă cu Sir William Gull (Ian Holm), un doctor al Familiei Regale, bazându-se pe experienţa şi expertiza sa în medicină. Aceste descoperiri, adăugate faptului că investigaţia sa este îngreunată de superiorii lui, indică spre o conspiraţie mai întunecată şi organizată decât credea.

Abberline devine tot mai implicat în acest caz şi o ia la modul personal atunci când începe să se îndrăgostească de Mary. El deduce apoi că influenţa Masonică este cu siguranţă prezentă în aceste crime. Superiorul lui, de asemenea un mason de rang înalt, intervine apoi în mod direct şi îl suspendă din funcţie. Totuşi, el nu se lasă intimidat şi continuă să cerceteze, ajungând la nişte concluzii înfiorătoare ce afectează mulţi oameni cu funcţii importante.

Film Online From Hell - Din Iad - Jack Spintecatorul subtitrat in limba Romana