Film online: Fright Night - Noaptea groazei (1985)


Fright Night - Noaptea groazei0 film online subtitrat
7.4/10 (33561)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1985
Fright Night film online subtitrat in roameste. Fright Night este o comedie de groaza aparuta in 1985.

Fright Night 1985 (Noapte de Groază), film online DVDRip, subtitrat în Română

Charley Brewster (William Ragsdale) este un mare fan al filmelor horror. El stă până târziu în noapte pentru a urmări un serial TV horror numit „Fright Night” în care apare eroul său, actorul care a jucat în multe filme horror şi a interpretat mereu rolul vânătorului de vampiri, Peter Vincent (Roddy McDowall). Charley descoperă într-o zi că vecinul lui şi-a vândut casa unui anume Jerry Dandridge (Chris Sarandon), care se dovedeşte la scurtă vreme a fi un vampir. După ce ajunge la această concluzie teribilă, Charley încearcă să-i spună mamei sale sceptică, dar iubitoare, şi cere ajutor prietenilor.

Disperat, el sună la poliţie, dar după ce le spune întreaga poveste aceştia nu-l iau în seamă şi consideră că are o imaginaţie mult prea bogată. În acea seară, Charley primeşte vizita lui Jerry însuşi care îi oferă o „alegere” (ceva care susţine că lui i-a lipsit) care sună cam aşa: „Uită de mine şi eu voi uita de tine.” Charley încearcă să-şi folosească crucifixul împotriva lui Jerry, dar acesta îl împiedică şi îl împinge uşor spre geam. În cele din urmă, Charley îl răneşte la mână cu un creion şi scapă. Furios, Jerry îi distruge maşina şi îl avertizează că plănuieşte să-i facă mult mai mult rău lui însuşi.

Fără vreo altă alternativă, Charley apelează la „asul din mânecă” şi se duce la Peter Vincent pentru a-i cere ajutorul. Acesta, însă, îl alungă repede crezând că e un fan obsedat. Iubita lui Charley, Amy Peterson (Amanda Bearse), se teme pentru sănătatea mintală a iubitului său aşa că îi oferă bani lui Vincent pentru a-l ajuta şi a-i demonstra că se înşeală în legătură cu vecinul său, iar pentru a face acest lucru ei plănuiesc să-l facă pe Jerry să bea din apă sfinţită.

Film Online Fright Night - Noaptea groazei subtitrat in limba Romana