Film online: Frankenweenie (2012)


Frankenweenie0 film online subtitrat
7.1/10 (52648)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2012
Frankenweenie film online subtitrat in roameste. Frankenweenie este o comedie aparuta in 2012.

Frankenweenie 2012, film animat online DVDRip, subtitrat în Română

Tânărul cineast şi om de ştiinţă Victor Frankenstein locuieşte în liniştitul oraş New Holland împreună cu părinţii lui, Edward şi Susan Frankenstein, şi are un câine foarte drag lui, Sparky. Inteligenţa lui Victor este recunoscută de colegii de la şcoală (ursuza vecină Elsa Van Helsing, răutăciosul Edgar „E” Gore, grăsunul Bob, prea încrezătorul Toshiaki, ciudatul Nassor şi o fată excentrică poreclită „Weird Girl”), dar comunică foarte puţin cu ei din cauza relaţiei apropiată pe care o are cu câinele său. Îngrijorat de izolarea fiului său, tatăl lui Victor îl încurajează să se apuce de Baseball şi să realizeze alte lucruri împortante în afară de ştiinţă. Victor reuşeşte o lovitură în afara terenului la primul său meci, dar Sparky, urmărind mingea respectivă, este lovit de o maşină şi ucis.

Inspirat de demonstraţia profesorul lui de ştiinţă, Mr. Rzykruski, în legătură cu efectul pe care-l are electricitatea asupra broaştelor moarte, Victor îşi dezgroapă câinele, îl aduce în laboratorul său din pod şi îl readuce la viaţă cu ajutorul fulgerelor. Văzând pisica lui Weird Girl, Sparky fuge din pod pentru a o urmări şi explorează împrejurimile cartierului. El este recunoscut de Edgar, care-l şantajează apoi pe Victor să-l înveţe cum să reînvie morţii. Cei doi reînvie apoi un peştişor auriu care devine invizibil din cauza unei erori.

Edgar se laudă lui Toshiaki şi Bob în legătură cu peştele reînviat din morţi, care, panicaţi că vor pierde întrecerea de ştiinţă ce se va desfăşura curând, îi inspiră să creeze o rachetă din sticle de suc, ceea ce duce la rănirea lui Bob şi toată vina este aruncată asupra profesorului Rzykruski deoarece este acuzat că îi influenţează negativ şi astfel este concediat.

Film Online Frankenweenie subtitrat in limba Romana