Film online: Fracture - Ruptura (2007)


Fracture - Ruptura0 film online subtitrat
7.5/10 (678)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
Fracture film online subtitrat in roameste.

Fracture – Ruptura 2007, film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! Descrierea poate conţine spoilere!

Ted Crawford (Anthony Hopkins), un inginer irlandez bogat şi priceput din Los Angeles, descopera că soţia lui, Jennifer (Embeth Davidtz), are o aventură cu detectivul Robert Nunally (Billy Burke). După ce îi reproşează acest lucru, Ted o împuşcă şi o răneşte serios, iar apoi mărturiseşte imediat fapta lui Nunally, venit la faţa locului. El intră apoi într-o bătălie psihologică împotriva unui tânăr avocat pe nume Willy Beachum (Ryan Gosling), care consideră că acest caz este unul foarte simplu şi clar, dorind să meargă cât mai repede în judecată. Beachum îşi consumă timpul concentrându-se asupra transferării sale către o firmă cunoscută de avocatură şi se implică într-o relaţie amoroasă cu viitoarea şefă, Nikki Gardner (Rosamund Pike).

La proces, Crawford alege să se reprezinte singur şi spune că ofiţerul care l-a arestat avea o aventură cu soţia lui, l-a agresat în timpul arestării şi a fost prezent în timpul interogatoriului, astfel că doreşte ca declaraţia respectivă să fie inadmisibilă ca dovadă, deoarece a fost obţinută într-un mod ilegal. Beachum descoperă că arma lui Crawford nu a fost folosită pentru a o împuşca pe soţia sa, ba chiar n-a fost folosită niciodată şi gloanţele nu se potrivesc cu cele găsite la faţa locului. Cum casa a fost pusă sub supraveghere tot timpul de la împuşcătură şi arestarea lui Crawford, poliţia este confuză.

Beachum este tentat de Nunally să planteze dovezi false care să-l incrimineze pe Crawford, dar acesta se răzgândeşte în ultimul moment. Fără vreo altă dovadă concretă care să fie prezentată juriului, Beachum este forţat să retragă acuzaţiile şi Crawford este achitat. După proces, viitorul lui Beachum la firma respectivă de avocatură este în pom şi pomul în aer. Totuşi, el ia în calcul posibilitatea de-a deveni procuror. Crawford glumeşte sarcastic cu Beachum spunându-i că l-a „găsit pe Dumnezeu” şi îl motivează mai tare pentru a continua să caute dovezi aproape în mod obsesiv.

Film Online Fracture - Ruptura subtitrat in limba Romana