Film online: Fish Tank - În acvariu (2009)


Fish Tank - În acvariu0 film online subtitrat
7.3/10 (96)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Fish Tank film online subtitrat in roameste.

Fish Tank 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

Mia Williams (Katie Jarvis) este o puştoaică de 15 ani volatilă şi antisocială. Ea locuieşte într-un bloc din Estul Londrei alături de mama ei singură, Joanne (Kierston Wareing), şi sora mai mică, Tyler (Rebecca Griffiths), cu care se contrazice mai mereu. Mia este o singuratică şi pare că nu se mai înţelege tocmai bine cu prietena ei cea mai bună, Keely (Sarah Bayes). Ea provoacă ceilalţi prieteni ai lui Keely şi loveşte o fată atunci când Mia le critică stilul de dans. Mia practică în mod regulat dansul hip-hop într-un apartament părăsit. În vecinătatea imobilului, Mia trece pe lângă un cal slab, legat de o tabără de călători. Ea încearcă să-l elibereze, dar este prinsă, certată şi agresată de doi tineri – proprietarii calului.

Un al treilea băiat, Billy (Harry Treadaway), fratele celorlalţi doi, este mult mai înţelegător. El îi explică Miei că acel cal este bătrân şi bolnav, iar apoi cei doi tineri se împrietenesc. Noul iubit al lui Joanne, Connor O’Riley (Michael Fassbender), este un irlandez chipeş şi fermecător. El le ia pe Joanne, Mia şi Tyler într-o excursie la ţară, dorindu-şi foarte tare să se înţeleagă bine cu fetele lui Joanne. Connor o învaţă pe Mia să pescuiască şi îi cere să-i arate mişcările sale de dans. Deşi se comportă destul de rece, pare să fie intrigată de el.

Mia merge la un internet cafe şi urmăreşte videoclipuri de breakdance amator pe YouTube. Când se pregătea să plece, ea găseşte afişul unui club care caută dansatori şi când ajunge acolo îi vede pe prietenii lui Keely cu care intră într-o altercaţie verbală. Plecând de acolo, Mia îl vede pe Connor la serviciu şi discută cu el, acesta încurajând-o să participe la audiţii. El îi împrumută o cameră video pentru a înregistra un demo pentru audiţie. În cele din urmă, odată cu trecerea timpului, Mia descoperă că bunătatea lui Connor este doar de faţadă şi ascunde nişte secrete de neiertat.

Film Online Fish Tank - În acvariu subtitrat in limba Romana