Filme subtitrate (42)

Cauta filme


Tim Burton's Corpse Bride - Mireasa Moarta0 film online subtitrat
7.8/10 (136653)
Tim Burton's Corpse Bride - Mireasa Moarta 2005
Rating 7.8 / 10
136653 reviews
Tim Burton's Corpse Bride film online subtitrat in roameste.

Mireasa moartă a lui Tim Burton te poartă într-o călătorie în Lumea Întunericului, în tradiţia romantică a filmelor clasice de tipul "Eduard, Mâini de Foarfece" şi "Coşmarul dinaintea Crăciunului".
Acţiunea este plasată în secolul al 19-lea, într-un sat european, urmărind povestea lui Victor (voce - Johnny Depp), un tânăr care se pare că este sortit să se căsătorească cu Mireasa Moartă (voce - Helena Bonham Carter) în timp ce adevărata sa mireasa, Victoria (voce - Emily Watson) rămâne în lumea celor vii.
Viaţa în Lumea Morţilor pare mult mai animată decât este ea descrisă în poveşti, iar Victor descoperă că nu există nimic în lumea asta - sau în cea de dincolo - care să îl despartă de adevărata dragoste.
Este o poveste despre optimism, dragoste şi o descriere a vieţii de dincoace şi a celei de dincolo aşa cum numai Burton poate să o facă.

Lovestruck: The Musical  0 film online subtitrat
6.3/10 (1186)
Lovestruck: The Musical 2013
Rating 6.3 / 10
1186 reviews
Lovestruck: The Musical film online subtitrat in roameste. Lovestruck: The Musical este o comedie aparuta in 2013.
The Producers - Producatorii0 film online subtitrat
7.8/10 (35468)
The Producers - Producatorii 1967
Rating 7.8 / 10
35468 reviews
The Producers film online subtitrat in roameste. The Producers este o comedie aparuta in 1967.

Ce au în comun un producător expirat de pe Broadway, contabilul lui anxios, o secretară suedeză, fostă stripteuză, şi un dramaturg nazist? Fac parte cu toţii din această captivantă comedie. Lacomul, dar simpaticul producător Max Bialystock, care nu a avut niciun hit de ani de zile, îndeplineşte fanteziile erotice ale babutelor pentru un ban în plus. Dar împreună cu noul său contabil, nevroticul Leo Bloom, Max concepe, din greşeală, un plan genial: să strângă mult mai mulţi bani decât au nevoie pentru a monta un spectacol, apoi să facă totul pentru că acesta să nu aibă succes, să-l închidă după primele reprezentaţii şi să bage în buzunar surplusul de bani. Cei doi pornesc în căutarea celei mai proaste piese scrise vreodată şi o găsesc - este "Primăvară pentru Hitler", scrisă de un fost nazist ai cărui singuri prieteni sunt porumbeii cărora le da de mâncare pe acoperiş.

Another Cinderella Story - O alta cenusareasa moderna0 film online subtitrat
6.8/10 (14545)
Another Cinderella Story - O alta cenusareasa moderna 2008
Rating 6.8 / 10
14545 reviews
Another Cinderella Story film online subtitrat in roameste. Another Cinderella Story este o comedie aparuta in 2008.

Bazat pe povestea clasica a Cenuşăresei, dar adaptat într-o manieră modernă şi revoluţionară, filmul "Another Cinderella story" o are în centrul acţiunii pe simpatica adolescentă Mary, care locuieşte împreună cu mama ei vitregă Dominique Blatt - o fostă vedetă pop - şi cu cele două surori vitrege pe nume Britt şi Bree. Fiind foarte talentată la dans, Mary visează să studieze în Manhattan şi să întâlnească marea dragoste a vieţii, dorinţă ce pare să i se împlinească atunci când il cunoaşte pe Joey Parker, un cântăreţ popular al cărui nume de scenă este J.P.
La un bal mascat, Mary şi Joey dansează împreună toată noaptea şi se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt, dar atunci când orologiul bate miezul nopţii fata se grăbeşte spre casă lăsând în urma ei nu un condur, ci un I-pod. Având acest singur indiciu ce l-ar putea conduce spre aflarea identităţii misterioasei dansatoare, Joey porneşte în căutarea frumoasei mascate în vreme ce Mary se înscrie la un concurs de dans al cărui premiu este o apariţie în ultimul videoclip al cântăreţului J.P. Sperând sa o reîntâlnească, Joey Parker dansează cu toate participantele la concurs şi în cele din urmă o regăseşte pe fata visurilor lui în persoana lui Mary.

Sunshine on Leith - Soare in Leith0 film online subtitrat
6.6/10 (2930)
Sunshine on Leith - Soare in Leith 2013
Rating 6.6 / 10
2930 reviews
Sunshine on Leith film online subtitrat in roameste. Sunshine on Leith este o comedie aparuta in 2013.

Casa e acolo unde le e inima pentru cei doi buni prieteni Davy (George Mackay) și Ally (Kevin Guthrie). Întorși din armată, din Afghanistan, în Leith, reședința lor de-o viață, băieții îşi găsesc repede partenere de viață: Ally cu sora lui Davy, Liz (Freya Mavor), iar Davy cu Yvonne (Antonia Thomas), prietena cea mai bună a surorii lui. Între timp, părinții lor, Rab (Peter Mullan) și Jean (Jane Horrocks), sunt ocupați cu planurile pentru organizarea celei de-a 25-a aniversare a nunții.

Totul merge perfect până când o revelație din trecutul lui Rab amenință să distrugă familia și toate cuplurile se despart. Soare în Leith este un musical despre familie, dragoste și cămin, adaptat după musicalul de scenă cu același nume, de Stephen Greenhorn, cu muzica celor de la The Proclaimers

The Soloist - Solistul0 film online subtitrat
7.2/10 (267)
The Soloist - Solistul 2009
Rating 7.2 / 10
267 reviews
The Soloist film online subtitrat in roameste.

Nathaniel Ayers (Jamie Foxx), un violonist de geniu care dezvoltă schizofrenie în al doilea an de studiu la Academia Juilliard, îşi pierde casa şi ajunge să cânte la vioară şi violoncel la colţ de stradă. Steve Lopez (Robert Downey Jr.), un jurnalist la Los Angeles Times, descoperă mişcătoarea poveste a interpretului şi încearcă să-l readucă acolo unde-i e locul: pe scenă.

Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street - Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street0 film online subtitrat
8.0/10 (236438)
Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street - Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street 2007
Rating 8.0 / 10
236438 reviews
Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street film online subtitrat in roameste. Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street este o de groaza aparuta in 2007.

Vizionarul realizator de film Tim Burton ("Batman", "Charlie and the Chocolate Factory") si starul premiat cu Globul de Aur, Johnny Depp ("Charlie and the Chocolate Factory", trilogia "Pirates of the Caribbean"), ne ofera un nou musical thriller dramatic, "Sweeney Todd, barbierul diabolic din Fleet Street", ce constituie o viziune originala si captivanta a renumitului muzical creat de legendarul compozitor si textier Stephen Sondheim.
Depp joaca rolul lui Benjamin Barker, un om nevinovat care a fost aruncat in inchisoare timp de 15 ani, peste mari si tari, de unde scapa pentru a se intoarce la Londra ca sa se razbune, iar Helena Bonham Carter o interpreteaza pe complicea sa devotata, doamna Nellie Lovett.
Prezentandu-se sub numele de Sweeney Todd, Barker se reintoarce la fosta sa frizerie, aflata la etaj, deasupra placintariei d-nei Lovett, pentru a-l urmari pe judecatorul Turpin (Alan Rickman) care, cu ajutorul acolitului sau ticalos, Beadle Bamford (Tomothy Spall), il trimisese la inchisoare sub acuzatii false, pentru a-i lua sotia, pe Lucy (Laura Michelle Kelly), si fiica.
Doamna Lovett il informeaza pe Todd ca sotia sa se sinucisese pentru ca Judge Turpin abuzase de ea. Cand italianul Pirelli (interpretat de Sacha Baron Cohen), frizerul ce-i face concurenta lui Todd, il ameninta ca-i va dezvalui adevarata identitate, Todd il ucide, taindu-i gatul. Nestiind ce sa faca cu cadavrul, d-na Lovett vede aceasta criza ca pe o posibila solutie pentru revigorarea afacerii sale, venind cu ideea de a toca carnea si a o folosi in placintele ei.
Sweeney descopera ca judecatorul si-a indreptat acum avansurile amoroase asupra fiicei sale, Johanna (Jayne Wisener), care este acum adolescenta si se afla sub tutela lui Turpin. Incuiata in casa, Johanna este remarcata de Anthony (Jamie Campbell Bower), tanarul marinar care l-a salvat pe Sweeney de la inec. Indragostit nebuneste, Anthony jura sa o salveze pe Johanna din mainile lui Turpin si sa se insoare cu ea.
Pe cand placintele doamnei Lovett devin renumite in intreaga Londra, iar afacerea sa infloreste, ea viseaza la o viata linistita si respectabila alaturi de Sweeney, ca sot, si impreuna cu Toby, fostul ajutor al lui Pirelli, ca fiu adoptiv.
Dar Sweeney nu este manat decat de crunta sa razbunare, chiar daca aceasta va fi in detrimentul tuturor.
Warner Bros. Pictures si DreamWorks Pictures prezinta o productie Parkes/MacDonald si Zanuck Company, un film de Tim Burton, "Sweeney Todd, barbierul diabolic din Fleet Street", avandu-i in rolurile principale pe Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Timothy Spall si Sacha Baron Cohen. Filmul este regizat de Tim Burton, dupa un scenariu de John Logan, iar muzica si textele sunt create de Stephen Sondheim, pe baza muzicalului "Sweeney Todd, barbierul diabolic din Fleet Street", de Stephen Sondheim si Hugh Wheeler, la randul sau o adaptare a piesei "Sweeney Todd" de Christopher Bond. Producatorii filmului sunt Richard D. Zanuck, Walter Parkes, Laurie MacDonald si John Logan. Producatorul executiv este Patrick McCormick, iar directorul de imagine Dariusz Wolski, ASC. Dante Ferretti s-a ocupat de scenografie, iar de imagine, Chris Lebenzon,ACE. Costumele au fost asigurate de Colleen Atwood, iar Katterli Frauenfelder este co-producator. Muzica si versurile sunt create de Stephen Sondheim.
Acest film este a sasea colaborare dintre Johnny Depp si Tim Burton, precedentele fiind:
"Edward Scissorhands" (1990), "Ed Wood" (1994), "Sleepy Hollow" (1999), "Charlie and the Chocolate Factory
(2005), si "Corpse Bride" (2005).

Stage Fright0 film online subtitrat
5.2/10 (1139)
Stage Fright 2014
Rating 5.2 / 10
1139 reviews
Stage Fright film online subtitrat in roameste. Stage Fright este o de groaza aparuta in 2014.

O tabără artistică este terorizată de un ucigaş însetat de sânge care urăşte teatrul muzical.

Amadeus0 film online subtitrat
8.6/10 (400)
Amadeus 1984
Rating 8.6 / 10
400 reviews
Amadeus film online subtitrat in roameste.

"Foarte mult din ceea ce ofera filmul arata ca o supraelaborare din unghiul teatrului a ceea ce era, din acelasi unghi, mult mai exaltat in original. In acelasi timp, e greu de identificat vreun element interpretativ care sa nu faca parte din prelucrarea proteica la care Shaffer si-a supus tema." - Richard Combs - 1985 (Monthly Film Bulletin)

Amadeus este o dramă care se bazează pe ultimii ani de viaţă ai renumitului compozitor Wolfgang Amadeus Mozart. Acţiunea se desfăşoară la sfârşitul secolului al XVIII-lea cu precădere în Viena. Este structurat ca un flash back segmentat al lui Salieri care la bătrâneţe este vizitat de un preot pentru a se spovedi. Ca mod de filmare este clasic şi obiectiv, aproape toate cadrele sunt fixe iar personajele sunt întotdeauna încadrate simetric, dinamica sau dezordinea reieşind din jocul actoricesc sau muzică, de altfel ritmul secvenţelor este constant şi lent.

Filmul a fost făcut pentru ecran larg, motivarea dramaturgică a regizorului fiind aceea de a scoate în evidenţă decorul elaborat si realist, lucru pentru care a şi primit Oscar. Mediul este un bun mod de a caracteriza un personaj, numeroasele sindrofii la care Mozart participa i-au atribuit reputaţia de petrecăreţ.

Coloana sonoră, premiată cu numeroase premii, este în mare parte alcatuită din muzica lui Mozart, întrucat muzica a fost viaţa acestuia. Deşi a murit tânăr, a produs un număr mare de opere, cele mai multe neegalate în frumuseţe sau profunzime.

Acest film a inspirat numeroşi artişti şi multe secvenţe au fost preluate sau parodiate de diferite filme şi clipuri.

Paganini: The Devil's Violinist0 film online subtitrat
6.0/10 (479)
Paganini: The Devil's Violinist 2013
Rating 6.0 / 10
479 reviews
Paganini: The Devil's Violinist film online subtitrat in roameste.
Evenimentele din The Devil’s Violinist sunt inspirate din povestea vietii violonistului si compozitirului italian Niccolò Paganini. Actiunea se petrece in secolul 19 cand acest mare interpret a ajuns faimos. Filmul incepe cu copilaria acestuia, o copilarie nu foarte minunata, fiind obligat sa cante de tatal sau. A inceput in Italia ca mai apoi sa cucereasca intreaga Londra, fiind indrumat de catre misteriosul Urbani. David Garrett, cel mai bun violonist in viata la ora actuala, il interpreteaza pe Niccolò Paganini in acest film The Devil’s Violinist, Jared Harris este Urbani, Joely Richardson este Ethel Langham, Christian McKay este John Watson. Filmarea biografiei a avut loc in Germania, Austria si Italia. Vom avea ocazia sa auzim multe dintre cunoscutele piese compuse de catre marele compozitor pe durata filmului. The Devil’s Violinist a aparut pentru prima data in 31 Octombrie 2013 in Germania, apoi in 5 Decembrie in Ucraina, in 27 februarie 2014 in Italia, iar in Statele Unite a fost difuzat incepand cu data de 10 Martie.
Les Miserables - Mizerabilii0 film online subtitrat
7.8/10 (195051)
Les Miserables - Mizerabilii 2012
Rating 7.8 / 10
195051 reviews
Les Miserables film online subtitrat in roameste.

Mizerabilii este adaptarea pentru marele ecran a muzicalului ce face în continuare senzaţie pe scenele din toată lumea după 27 de ani, cu 60 de milioane de spectatori şi fiind jucat în 21 de limbi pe tot globul. Regizat de Tom Hooper, câştigător al premiului Oscar pentru The King’s Speech, filmul este o producţie Working Title/Cameron Mackintosh şi are o distribuţie de staruri formată din Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter şi Sacha Baron Cohen.
Mizerabilii este povestea captivantă a unui destin frânt de vise destrămate, un testament atemporal despre iubire neîmpărtăşită, pasiune, sacrificiu şi mântuire. Jackman este Jean Valjean, puşcăriaşul veşnic vânat de nemilosul poliţist Javert, interpretat de Crowe. Când Valjean va accepta să aibă grijă de Cosette (Amanda Seyfried), fiica lui Fantine (Anne Hathaway), vieţile lor se vor schimba pentru totdeauna.
Cel mai longeviv muzical din toate timpurile va avea premiera în România pe 25 ianuarie 2013, când spectatorii români vor avea ocazia să trăiască o experienţă cinematografică unică alături de o constelaţie de staruri care vor interpreta unele din cele mai îndrăgite şi mai cunoscute melodii din lume precum “I Dreamed a Dream,” “Bring Him Home,” “One Day More” şi “On My Own.”

Devdas0 film online subtitrat
8.0/10 (17895)
Devdas 2002
Rating 8.0 / 10
17895 reviews
Devdas film online subtitrat in roameste.
O poveste unde dragostea e mai presus de toate... Chiar si de viata. Istoria unui barbat pe nume Devdas care a iubit, a iubit si doar a iubit... Devdas a avut o copilarie fericita alaturi de prietena lui Paro unde dragostea suprema a fost simtita inainte de a fi inteleasa. La adolescenta dragostea s-a intensificat. Dar, din pacate, o clipa fatala de slabiciune din partea lui Devdas a ridicat un zid permanent intre el si iubita lui Paro. De-o parte a zidului era Paro cea cu inima franta care s-a casatorit cu altul. Si pe cealalta, era Devdas cel zdrobit. Incapabil sa suporte o viata fara Paro, Devdas isi face un prieten constant: alcoolul. Dar nici el nu l-a ajutat. Nici chiar devotamentul fata de curtezana Chandramukhi nu i-a linistit durerea. Numai cand ochii ii vor fi inchisi pentru totdeauna, durerea va incepe sa paleasca. Dar inainte sa-si piarda viata, Devdas mai vrea s-o vada pe Paro pentru ultima oara... In felul acesta isi jertfea demnitatea pe altarul dragostei... Era la usa lui Paro, dar usile Raiului s-au deschis pentru Devdas. A lasat in urma marturia unei iubiri adevarate, pura, casta, modesta... Nemuritoare. Intr-adevar, dragostea a fost viata lui si i-a permis sa traiasca.
Fanaa0 film online subtitrat
7.8/10 (11714)
Fanaa 2006
Rating 7.8 / 10
11714 reviews
Fanaa film online subtitrat in roameste.

Fiecare om are dreptul la o sansa in dragoste, indiferent cine este, ce face sau ce defecte are... Cum va primi aceasta sansa depinde insa de fiecare in parte... Daca ar fi sa credem in destin asa cum cred indienii, atunci nu poti fugi de ceea ce iti rezerva viata, nu te poti ascunde de alegerile pe care trebuie sa le faci. Tocmai de aceea Zooni si Rehan, doi oameni complet diferiti, trebuie sa-si infrunte propriul destin care i-a unit intr-o poveste minunata de dragoste plina de inocenta si daruire, ca apoi sa ii desparta in cel mai nemilos mod... acelasi destin insa i-a reunit dupa sapte ani... Acum insa ies la iveala secrete mult prea dureroase ... cine este Rehan cu adevarat?... Ce s-a intamplat cu Zooni in toti acesti ani?... Un film deosebit despre puterea omului de a alege si de a trai cu aceste alegeri... Un film superb filmat cu peisaje pline de culoare, editat in stilul specific indian, cu o muzica bine aleasa pentru momentele cheie si o prestatie actoriceasca excelenta!

Legends of Oz: Dorothy's Return - Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy0 film online subtitrat
6.8/10 (3595)
Legends of Oz: Dorothy's Return - Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy 2013
Rating 6.8 / 10
3595 reviews
Legends of Oz: Dorothy's Return film online subtitrat in roameste.

La scurt timp după ce se întoarce în Kansas, Dorothy află că Oz este din nou în pericol, iar locuitorii tărâmului magic au nevoie de ajutorul ei. Din nou alături de vechii şi simpaticii ei prieteni – Sperietoarea, Leul şi Omul de Tinichea – Dorothy trebuie să îl înfrunte de această dată pe maleficul Jester. Acesta a pus stăpânire pe Oz, a luat drept prizonieri toţi conducătorii îndrăgitei regiuni şi, printr-o vrajă, a adus întunericul peste tot teritoriul.  

Deşi călătoria ei este mai anevoioasă şi plină de primejdii, curioasa eroină va cunoaşte de-a lungul drumului multe personaje fascinante care o vor ajuta şi îi vor cuceri inima. Cu Oz în mare pericol, va fi nevoie de multă inteligenţă, curaj şi prietenie pentru a-l învinge pe Jester şi a restabili armonia în Oraşul de Smarald.                                                
Din 23 mai, MediaPro Distribution prezintă pe marile ecrane Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy, o nouă aventură animată, plină de farmec şi culoare pentru cei mici.

Spectacular!0 film online subtitrat
6.6/10 (1689)
Spectacular! 2009
Rating 6.6 / 10
1689 reviews
Spectacular! film online subtitrat in roameste. Spectacular! este o comedie aparuta in 2009.

Pentru ca prietenii lui l-au dat afara din trupa, Nikko incearca sa se alature unui grup de dans. Acolo o intalneste pe Courtney de care se va indragosti. Se alatura grupului pentru a castiga jumatate din premiul in bani pus in joc de organizatorii unui concurs de dans, pentru a-si inregistra un demo. O poveste frumoasa, multa muzica si multe peripetii.

Cry-Baby - Lacrimi de fata0 film online subtitrat
6.9/10 (36527)
Cry-Baby - Lacrimi de fata 1990
Rating 6.9 / 10
36527 reviews
Cry-Baby film online subtitrat in roameste. Cry-Baby este o comedie aparuta in 1990.

Filmul e o incearcare de parodiere a culturii anilor ’50 si a epocii de inflorire a rock’n’roll-ului. Actiunea se petrece in 1954, in Baltimore. Pentru adolescentii contemporani epocii lui Elvis Presley, muzica si sexul sunt prioritatea numarul unu. Cum este si cazul lui Cry-Baby, lider al unei bande de rebeli mandri ca sunt delincventi. De el se indragosteste o fata de familie buna, Allison, plictisita de dragostea lui Baldwin, un tanar cumsecade... Cu o clara tenta nostalgica dupa acele timpuri, filmul beneficiaza de aportul lui Johnny Depp, considerat de critica drept unul dintre putinii actori capabili sa redea atmosfera inchipuita de regizor.

Este anul 1954, iar Eisenhower este presedintele. Rock n' Roll-ul este rege. Iar "Cry-Baby" Walker este cel mai rau dintre raii din liceul lui. Cry baby este baiatul rau, irezistibil, a carui uluitoare capacitate de a varsa o unica lacrima le scoate din minti pe toate fetele si in special pe Allison Vernon-Williams, o tipa cuminte, frumoasa si bogata, care se simte incontrolabil atrasa de acest delincvent juvenil de vis, ca si de lumea lui interzisa, plina de muzica rock, masini rapide si femei si mai rapide.

Mamma mia! - Mamma mia! - Filmul0 film online subtitrat
6.8/10 (108859)
Mamma mia! - Mamma mia! - Filmul 2008
Rating 6.8 / 10
108859 reviews
Mamma mia! film online subtitrat in roameste. Mamma mia! este o comedie aparuta in 2008.

Actiunea are loc intr-un taram mirific, spectaculos, Grecia, pe ritmurile melodiilor celor de la ABBA.

Sophie Sheridan are 20 de ani si locuieste cu mama sa , Donna, fosta componenta a trupei Donna and the Dynamos, pe o mica insula din Grecia. Ea este pe cale sa se casatoreasca si are o singura dorinta, si anume, ca tatal sau sa o conduca la altar. Problema este ca nu stie cine este, iar mama sa nu vrea sa discute despre asta. Dupa ce gaseste jurnalul Donnei din anul in care fata s-a nascut, invita la nunta trei barbati, fiecare dintre ei putand fi tatal sau. Sophie este convinsa ca il va recunoaste, insa, in momentul in care ii vede sosind, nu are nici cea mai mica idee. De aici, o intreaga incurcatura.

Un film frumos in care putem fredona melodiile preferate ale trupei suedeze impreuna cu Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth.

Camp Rock - Tabara de rock0 film online subtitrat
5.8/10 (15019)
Camp Rock - Tabara de rock 2008
Rating 5.8 / 10
15019 reviews
Camp Rock film online subtitrat in roameste. Camp Rock este o comedie aparuta in 2008.

Camp Rock focalizează pe povestea unei adolescente foarte talentate, Mitchie Torres, dornică să devină cântăreaţă pop. Astfel se hotărăşte să-şi petreacă o vară la o tabără de prestigiu de rock, dar familia ei nu îşi poate permite o tabără scumpă, aşa că mama ei se angajează la tabără ca bucătar, iar Mitchie poate participa la cursuri cu condiţia să ajute în bucatarie între cursuri. Însă după ce se împrieteneşte cu Caitlyn, este intimidată de talentata Tess Tyler şi astfel este nevoită să ducă o viaţă dublă şi să ascundă faptul că este fiica bucătăresei. Când un star pop adolescent o aude cântând, fără să o vadă, însă, este complet uluit şi stabileşte să găsească fata din spatele minunatei voci pe care a auzit-o întâmplător. Dar, mai întâi, ea trebuie să se confrunte cu temerile ei, să iasă din bucătărie direct în lumina reflectoarelor.

Camp Rock 2: The Final Jam - Tabara de rock 2: Competitia finala0 film online subtitrat
6.2/10 (6921)
Camp Rock 2: The Final Jam - Tabara de rock 2: Competitia finala 2010
Rating 6.2 / 10
6921 reviews
Camp Rock 2: The Final Jam film online subtitrat in roameste. Camp Rock 2: The Final Jam este o comedie aparuta in 2010.

Mithchee Torres se întoarce la Camp Rock, de data asta alături de verişoara ei, Riley Torres. Connect 3 stabileşte că tema taberei va fi înregistrarea. Cei prezenţi trebuie să-şi compună cântecele şi cei mai buni vor primi o înregistrare profesionistă a pieselor. Tess îi spune lui Riley că dacă reuşeşte să o ducă la petrecerea lui Taylor Swift, poate mai apoi să fie prietena ei. Mitchee este deranjată ca Riley şi Tess petrec relativ mult timp împreună, aşa că Tess încearcă să-i intre pe sub piele lui Mitchee. Dar prietenia lor nu durează mult, pentru că Tess află că Mitchee şi Shane se întâlnesc în secret şi vrea să deconspire totul...

Kotpanum chonio - Fata care vinde flori0 film online subtitrat
6.6/10 (59)
Kotpanum chonio - Fata care vinde flori 1972
Rating 6.6 / 10
59 reviews
Kotpanum chonio film online subtitrat in roameste.