Filme subtitrate (162)

Cauta filme


The Count of Monte Cristo - Contele de Monte Cristo0 film online subtitrat
7.6/10 (2346)
The Count of Monte Cristo - Contele de Monte Cristo 1975
Rating 7.6 / 10
2346 reviews
The Count of Monte Cristo film online subtitrat in roameste.
Acuzat si inchis pe nedrept, Edmond Dantes afla de la batranul sau tovaras de celula secretul unei comori ascunse, iar dupa moartea acestuia evadeaza si descopera bogatia care il va ajuta sa se razbune.
Castles in the Sky0 film online subtitrat
6.9/10 (346)
Castles in the Sky 2014
Rating 6.9 / 10
346 reviews
Castles in the Sky film online subtitrat in roameste.
Drama istorica cu elemente biografice Castles in the Sky este regizata de Gillies MacKinnon, iar in rolurile principale ii avem pe Eddie Izzard, Laura Fraser, Arran Tulloch. Intreaga actiune se petrece pe la mijlocul anilor 1930 și norii de furtuna de la al doilea război mondial se formează în Germania. Filmul reprezinta munca lui Robert Watson Watt, pionierul radar, care alaturi de trupa sa, formata doar din meteorologi strălucitori excentrici, fac tot posibilul pentru a schimba conceptul de radar într-o realitate funcționala. Avand la dispozitie o suma mica de bani, probleme tehnice pe care cu greu le va scoate la iveama, iar ca si cum asta nu ar fi de ajuns, un spion isi face aparitia în tabără, Watson Watt are, de asemenea de a face cu probleme in timp ce el isi urmeaza visul. Prin 1939, Watson Watt si echipa sa au dezvoltat primul sistem radar din lume de-a lungul coastei de sud-est a Angliei - un sistem care, în 1940, va avea un rol important in castigarea Bătăliei Angliei.
Selma0 film online subtitrat
7.6/10 (27361)
Selma 2014
Rating 7.6 / 10
27361 reviews
Selma film online subtitrat in roameste.

Personajele centrale ale filmului vor fi Martin Luther King, soţia sa - Coretta Scott King - şi Preşedintele Lyndon B. Johnson, povestea concentrându-se pe relaţia dintre King şi Johnson, precum şi asupra celor trei incursiuni din segregatul oraş Selma (Alabama) către Montgomery, în 1965, pentru a se obţine susţinerea Mişcării pentru Drepturi Civile.

Genghis: The Legend of the Ten0 film online subtitrat
5.6/10 (232)
Genghis: The Legend of the Ten 2012
Rating 5.6 / 10
232 reviews
Genghis: The Legend of the Ten film online subtitrat in roameste.

Filmul îşi propune să redea un crâmpei din întemeierea uriaşului imperiu mongol, de către temutul Ginghis Han - „hanul hanilor”, contextul istoric fiind unificarea triburilor mongole. Ginghis Han şi-a organizat armata într-un sistem zecimal, cea mai mică diviziune fiind "aravt" -ul - formată din 10 luptători. Cheia succesului mongolilor l-a constituit disciplina şi curajul armatei, un exemplu în acest sens fiind povestea unui astfel de aravt. După ce a învins unul dintre triburile mongole rivale (Hulin), ciuma a afectat trupele lui Ginghis Han. În aceste condiţii, hanul a ordonat unităţii aravt condusă de Tsahir să-l găsească şi să-l aducă pe un mare vraci, care locuia în muntii aflaţi pe teritoriul tribului învins. În drumul lor, cei 10 găsesc o tabără jefuită, în care doar un bebeluş fusese lăsat în viaţă. Membrii aravt-ului iau copilul cu ei, chiar dacă le îngreuna îndeplinirea misiunii. Copilul se dovedeşte a fi nepotul căpeteniei tribului Hulin, astfel încât aravt-ul se confruntă inclusiv cu setea de răzbunare a părintelui copilului, greşit direcţionată asupra lor.

Thirteen Days - Razboiul celor 13 zile0 film online subtitrat
7.6/10 (42209)
Thirteen Days - Razboiul celor 13 zile 2000
Rating 7.6 / 10
42209 reviews
Thirteen Days film online subtitrat in roameste.

Anul 1962. Două avioane de spionaj ale bazei americane USAF au descoperit că URSS-ul plasează rachete nucleare în Cuba. Şefii bazei îl avertizează pe preşedintele Kennedy şi pe şefii de cabinet că aceste rachete pot ucide până la 80 de milioane de americani şi pot distruge bazele militare americane. Din fericire bombele nu sunt încă activate ceea ce permite ca preşedintele împreună cu oamenii săi să se gândească la diverse soluţii pentru a împiedica această tragedie: fie folosind mijloace diplomatice fie forţa. Iniţial orice efort diplomatic eşuează şi sovieticii blochează orice iniţiativă a preşedintelui. Robert McNamara, Ministrul Apărării Naţionale, vine cu un plan nou: un blocaj naval care să împiedice lansarea rachetelor de pe teritoriul Cubei. Însă ruşii nu ţin cont de asta aşa că, lucrurile merg din rău în mai rău.

Snow Flower and the Secret Fan - Floare-de-zapada si evantaiul secret0 film online subtitrat
6.9/10 (2796)
Snow Flower and the Secret Fan - Floare-de-zapada si evantaiul secret 2011
Rating 6.9 / 10
2796 reviews
Snow Flower and the Secret Fan film online subtitrat in roameste.

Filmul, care va fi realizat în limba engleză, este o adaptare aromanului scris de Lisa See şi prezintă prietenia dintre două femei care se confruntă cu mai multe probleme în China secolului al XIX-lea.

Virgin Territory - Teritoriu virgin0 film online subtitrat
5.5/10 (6393)
Virgin Territory - Teritoriu virgin 2007
Rating 5.5 / 10
6393 reviews
Virgin Territory film online subtitrat in roameste. Virgin Territory este o comedie aparuta in 2007.

În secolul  al XIV-lea, Florenţa era un oraş luxos înfloritor: un oraş al artei şi culturii unde oamenii de toate vârstele sărbătoresc viaţa la maxim. Dar în 1346 viaţa s-a schimbat, oraşul fiind distrus de o epidemie de nemiloasa ciumă numită şi "Moartea Neagră". Din acest motiv, câţiva tineri se refugiază într-o mănăstire în afara oraşului. Printre ei se află Pampinea Anastagi (Mischa Barton) şi Lorenzo (Hayden Christensen).
Pampinea este unica fiică a unei familii foarte bogate şi respectate, dar care acum a rămas singură pe lume. Ea pleacă la ţară cu un grup de prieteni, dar ajunge să se retragă la mănăstire, unde îl întâlneşte pe Lorenzo, grădinarul mănăstirii.  Acesta a ajuns la mănăstire fugind de Gerbindo de la Ratta (Tim Roth), un om periculos care nu ezită să ucidă pentru a-şi atinge scopul şi care îl are pe Lorenzo ca următoarea sa ţintă. În urma unui sărut pe care Lorenzo îl primeşte în timp ce are ochii acoperiţi, acesta se îndrăgosteşte neştiind cine a fost cea care i-a oferit acel sărut ce i-a topit inima… şi care l-a cucerit iremediabil…

The Special Relationship - O relatie speciala0 film online subtitrat
6.8/10 (3123)
The Special Relationship - O relatie speciala 2010
Rating 6.8 / 10
3123 reviews
The Special Relationship film online subtitrat in roameste.

În 1992, Tony Blair, liderul Partidului Laburist, merge în SUA şi este impresionat de viziunea politică a preşedintelui Bill Clinton, pe care o foloseşte să-şi restructureze partidul. Doi ani mai târziu îl vede din nou pe Clinton, iar acesta îi prevede că va ajunge premier. Astfel începe aşa-zisa "relaţie specială" între cei doi, care va da semne de deteriorare câţiva ani mai târziu.

Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata!0 film online subtitrat
8.0/10 (3841)
Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata! 2009
Rating 8.0 / 10
3841 reviews
Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata! film online subtitrat in roameste. Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata! este o comedie aparuta in 2009.

România, anii 80: la primăria din sat sună telefonul: un politruc de la centru porneşte să inspecteze traseul vizitei de lucru care urmează să aibă loc în ziua următoare şi insistă ca ordinele să-i fie respectate întocmai.

În Casa Scânteii e fierbere mare: în toate fotografiile oficiale, tovarăşul Ceauşescu îşi scoate pălăria în faţa domnului Jiscard D’Estaing iar acest lucru este ideologic in-ac-cep-ta-bil.

Curentul electric nu ajunge la Adincatele dar activistul sosit de la Bucureşti insistă că e o datorie de Partid să-l aducă la şcoală şi pe ultimul cioban din vârful muntelui căci învăţătura te fereşte de pericole de care nici n-ai aflat.

Cu două săptămâni înainte de Crăciun, plutonierul de miliţie Sandu primeşte de la cumnatul său un porc viu şi se întreabă cum să-l taie în toiul nopţii fără să prindă de veste colocatarii din bloc iar fiul lui, Dănuţ vine cu o propunere: ce-ar fi dacă l-ar gaza?

Amintiri din Epoca de Aur 2-Dragoste in timpul liber

(Legenda Vanzatorilor de Aer)

La uşa Crinei sună Bughi şi cere o sticlă goală: e tânăr, arătos, dă video la bairamuri şi, de la filmele cu Bonnie şi Clyde, Crina începe să viseze.

(Legenda Soferului de Gaini)

Nevasta lui Grigore ţine post, iar el, şofer la Avicola, trage de fiecare dată la hanul lui Ildiko fără să-i treacă prin gând ce avere poartă cu el.

Enemy At The Gates - Inamicul e aproape0 film online subtitrat
8.0/10 (144914)
Enemy At The Gates - Inamicul e aproape 2001
Rating 8.0 / 10
144914 reviews
Enemy At The Gates film online subtitrat in roameste.

În vreme ce masele de soldaţi ai armatelor germană şi rusă se înfruntă, iar lumea aşteaptă cu teama sfârşitul luptei de la Stalingrad, Vassili Zaitsev (Jude Law), vestitul trăgător de elită, îşi pândeşte duşmanii unul câte unul. Totuşi, faima sa îl împinge într-un duel cu cel mai bun lunetist german, maiorul Konig (Ed Harris), cei doi găsindu-se antrenaţi într-o luptă cu caracter personal, în timp ce în jurul lor au loc bătălii grandioase.
Modest şi reţinut, Vassili îşi face datoria cu o îndemânare extraordinară. Conştientizând valoarea propagandei sale, Danilov (Joseph Fiennes), un activist politic rus, construieşte în jurul acestui soldat simplu din Urali imaginea unui erou naţional. După un şir de înfrângeri suportate de Uniunea Sovietică în luptele cu germanii, aceasta este pe punctul de a pierde, cedarea Stalingradului putând asigura victoria finală a Germaniei în Europa. Stalin l-a trimis pe însuşi Khrushchev (Bob Hoskins) să supravegheze apărarea oraşului.
Exemplul lui Vassili, după cum a fost consemnat de Danilov, a susţinut dorinţa ruşilor de a continua lupta în ciuda sorţii nefavorabile. Totuşi, Danilov devine gelos pe bărbatul creat de el atunci când amândoi se îndrăgostesc de Tania (Rachel Weisz), una dintre femeile soldat care au luptat în război cu mult curaj alături de bărbaţi.
Nemţii îl trimit pe cel mai bun lunetist al lor, maiorul Konig (Ed Harris) să-l descopere şi să-l elimine pe cel ce devenise la fel de faimos în Germania, precum şi în Rusia. Cu o răbdare şi un talent extraordinare, cei doi se vânează reciproc, în timp ce oameni fără număr mor în jurul lor printre ruinele oraşului.

Captain Lightfoot0 film online subtitrat
6.4/10 (386)
Captain Lightfoot 1955
Rating 6.4 / 10
386 reviews
Captain Lightfoot film online subtitrat in roameste.
Generation War0 film online subtitrat
8.6/10 (9531)
Generation War 2013
Rating 8.6 / 10
9531 reviews
Generation War film online subtitrat in roameste.

Berlin, iunie 1941, cu câteva zile înainte de invazia Imperiului German în Uniunea Sovietică, cinci tineri cu mintile pline de planuri și speranțe pentru viitor trebuie să se confrunte cu realitatea dură a războiului. Cei cinci, William (Volker Bruch), Friedhelm (Tom Schilling), Charlotte (Miriam Stein), Greta (Katharina Schüttler) și Viktor (Ludwig Trepte) petrec ultima oară împreună înainte ca fiecare dintre ei să apuce pe drumuri diferite.

William și Friedhelm intră în serviciul militar și sunt soldați mai mult sau mai puțin convinși, Greta ar dori să ajungă un star ca Marlene Dietrich, Charlotte vrea să lucreze ca asistenta medicala pentru a servi liderilor și țării, iar Viktor, evreul, se confruntă cu refuzul părinților de a părăsi Germania, fiind ajutat în cele din urmă de Greta pentru obținerea documentelor necesare.

Ca ei și alte milioane de oameni au vrut să fie eroi, dar nici unul dintre ei nu și-ar fi putut imagina ce va face războiul atât din viața lor cât și a celorlalți semeni.

We Were Soldiers - Am fost candva soldati... si tineri0 film online subtitrat
7.4/10 (80317)
We Were Soldiers - Am fost candva soldati... si tineri 2002
Rating 7.4 / 10
80317 reviews
We Were Soldiers film online subtitrat in roameste.

TATI. FRATI. SOTI SI FII.
În 1965 a avut loc prima bãtãlie dintre americani si vietnamezi. 400 de soldati americani au pãtruns pe teritoriul vietnamez si s-au trezit înconjurati de 2000 de inamici. În fata acestei coplesitoare situatii s-au gãsit, în cea mai lungã lunã a vietii lor, Harold Moore, comandantul Batalionului 1 din trupele de cavalerie si reporterul Joseph Galloway de la Associated Press.
“Ne îndreptãm cãtre Valea Umbrei Mortii, unde veti avea grijã de omul de lângã voi, si el va avea grijã de voi, si nu vã va pãsa ce culoare are pielea lui, sau cum se numeste Dumnezeul lui. Ne vom lupta cu un dusman puternic si hotãrât. Nu vã pot promite cã vã voi aduce pe toti acasã în viatã. Dar vã jur cã voi fi primul care va pune piciorul pe câmpul de luptã, si ultimul care va pleca de acolo. Si nu voi lãsa pe nimeni în urmã… viu sau mort. Ne vom întoarce cu totii acasã împreunã.”
Cu aceste cuvinte, Locotenent-Colonelul Harold Moore s-a adresat soldatilor sãi si familiilor acestora, cu o zi înainte de a-i conduce în rãzboi.
Intens si devastator este acest film, care ne vorbeste despre cei care au fost cândva fii, apoi au devenit soti si tati pentru a ajunge în final soldati. Este drama celor rãmasi acasã, ai celor plecati la rãzboi, fãrã sã stie dacã si câti vor reveni.

Este de fapt prima bãtãlie din Vietnam. Sunt zile de cosmar. Nu vor fi învingãtori! Nici Lt.col.Harold Moore (Mel Gibson) si batalionul pe care îl conduce, nici vietnamezii, care îsi apãrã propria tarã!

Este de fapt un rãzboi pentru apãrarea propriei case, a mamelor si copiilor!

Aceastã poveste uluitoare despre Vietnam este inspiratã de o carte adevãratã, scrisã pentru a nu uita familia, valorile, sacrificiul si datoria fatã de propria tarã.

“Am fost cândava soldati... si tineri” este un omagiu adus bãrbatilor, soldati care au luptat si murit în acea bãtãlie, dar si familiilor lor care i-au înteles si asteptat.

Est - Ouest - Est - vest0 film online subtitrat
7.8/10 (3715)
Est - Ouest - Est - vest 1999
Rating 7.8 / 10
3715 reviews
Est - Ouest film online subtitrat in roameste.
In iunie 1946, Stalin a lansat o uriasa campanie propagandistica, menita sa-i readuca in tara pe toti rusii refugiati in Vest. Din pacate, multi dintre cei care s-au intors au fost executati chiar la sosire. Printre putinii crutati, se numara tanarul medic Alexei Golovin. Trimis sa lucreze la Kiev, el pare impacat cu soarta, in vreme ce sotia lui, tanara frantuzoaica Marie, nu viseaza decat sa se intoarca in Franta.
The Lost Legion0 film online subtitrat
3.0/10 (364)
The Lost Legion 2014
Rating 3.0 / 10
364 reviews
The Lost Legion film online subtitrat in roameste.
Viva Zapata!0 film online subtitrat
8.0/10 (5740)
Viva Zapata! 1952
Rating 8.0 / 10
5740 reviews
Viva Zapata! film online subtitrat in roameste.

Povestea lui Emiliano Zapata, revoluţionarul mexican care a condus o răscoală împotriva dictaturii opresive şi corupte a preşedintelui Porfirio Diaz, la începutul secolului 20.

Mrs. Brown - Doamna Brown0 film online subtitrat
7.4/10 (10147)
Mrs. Brown - Doamna Brown 1997
Rating 7.4 / 10
10147 reviews
Mrs. Brown film online subtitrat in roameste.
Ea era una dintre cele mai puternice femei ale lumii vestului Regina imperiului britanic visata, temuta si venerata. El era unul dintre cel mai putin puternici barbati din intreaga societate, un servitor umil, a carui atributie primara era aceea de a ingriji caii. Si totusi, atunci cand imprejurarile au facut ca Regina Victoria si servitorul scotian John Brown sa se intalneasca, rezultatul a fost o prietenie care a scandalizat natiunea si aproape ca a destabilizat monarhia britanica.
Perioada victoriana a fost aceea a unui mare paradox. A fost o era de mari inventii, explorari, innoiri si schimbari dar si o era de represiuni sociale, strict moralism si divizare sociala. Si nicaieri nu se regasea acest paradox mai evident decat in persoana Reginei Victoria insasi.
In definitiv ce poate fi mai paradoxal decat o regina a Angliei, vaduva, exilata din propria dorinta, o femeie cu o vointa neclintita recunoscuta, de o inalta moralitate si cu un devotament nestins pentru sotul ei decedat avand o relatie extrem de neobisnuita cu propriul servitor scotian in timp ce familia sa se lupta pentru putere si poporul sau o chema inapoi?
Mrs. Brown este istoria adevarata a doi oameni care au sfidat conventiile politice si regulile rigide ale vietii regale pentru a fi impreuna. Povestea lor este o drama care se petrece in spatele zidurilor inalte si a ferestrelor palatului avand insa rezonanta intr-o intreaga tara.
The Pirates0 film online subtitrat
6.4/10 (461)
The Pirates 2014
Rating 6.4 / 10
461 reviews
The Pirates film online subtitrat in roameste.
Kundun0 film online subtitrat
7.4/10 (19999)
Kundun 1997
Rating 7.4 / 10
19999 reviews
Kundun film online subtitrat in roameste.

O solemna drama biografica ce portretizeaza fidel si cuprinzator viata si problemele celui de-al 14-lea dalai lama al Tibetului, din copilarie si pana la varsta de adult... Identificat ca reîncarnarea lui Budda la 3 ani, viitorul lider spiritual este luat din casa părintească şi dus la templu pentru a fi educat.  Devenit adolescent, misiunea lui se anunţă dificilă. Al Doilea Război mondial face ca regimul comunist din China să ducă o politică expansivă. Paşnicul Tibet este invadat. În 1959 Dalai Lama este nevoit să fugă într-un lung exil.

Mr. Turner0 film online subtitrat
7.1/10 (4796)
Mr. Turner 2014
Rating 7.1 / 10
4796 reviews
Mr. Turner film online subtitrat in roameste.

Mr. Turner spune povestea pictorului britanic de geniu specializat în peisaje şi scene marine.  Filmul prezintă tensiunile şi contrastele dintre acest om muritor şi munca lui atemporală, dintre fragilitatea şi puterea lui.
Turner (1775-1851) este urmărit de-a lungul ultimilor săi 25 de ani din viaţă, în viaţa de zi cu zi: artistul pictează în studio, hoinăreşte prin orăşele de pe malul mării, îşi pipăie menajera, curtează pe malul mării o doamnă din clasa muncitoare, se ocupă cu ezitare de problemele personale şi se întâlneşte cu alţi membri ai Academiei Regale. Prima dată este văzut în Olanda, unde făcea schiţe studiind lumina şi, în acelaşi timp, şi operele lui Rembrandt.
Întors la Londra, este îngrijit de către tatăl său, William Turner Snr. (Paul Jesson), un fost frizer. Caracterul laconic al lui Turner contrastează cu limbajul preţios al tânărului critic de artă John Ruskin (Joshua Maguire): atunci când Ruskin dezbate calităţile şi defectele lui Claude Lorraine, răspunsul lui Turner este simplu: îi cere să aleagă ce preferă la masă...
Turner se apucă să lucreze energic ca să termine una dintre picturile sale, "Staffa, Peştera lui Fingal". Un grup mare de artişti se adună în jurul lui şi toţi îl urmăresc fascinaţi cum picteaza ostentativ, mâzgăleşte, stropeşte şi scuipă pânza şi cum suflă o ciudată pulbere maro peste ea. Un munte, o vale, o formaţiune stâncoasă robustă, un cer dramatic. Turner este în mijlocul sălbăticiei. În mediul rural, Turner este inspirat de un motor de locomotivă de ultimă generaţie care îşi tractează vagoanele, iar reîntors în studioul său din Londra, pictează "Ploaie, abur şi viteză". Suntem acum în epoca victoriană. Patru scene scurte descriu atitudininile filistine faţă de operele lui Turner, cu un aspect din ce în ce mai radical şi mai abstract.
Regina Victoria face o vizită particulară la Academia Regală, împreună cu Prinţul Albert. Văzând două dintre tablourile lui Turner, ei îşi exprimă oroarea şi dezgustul. Turner îi aude şi se furişează afară, devastat. Ulterior îşi regseşte inspiraţia, într-un orăşel pescăresc, alături de o femeie cu o vitalitate şi putere molipsitoare, dna Booth (Marion Bailey). Tot în acest orăşel se întâlneşte pentru prima dată cu un aparat de fotografiat, şi reflecă răvăşit asupra faptului că aparatul acesta ar putea să devină mai important decât pictura.