Filme subtitrate (512)

Cauta filme


Planet Terror0 film online subtitrat
7.2/10 (151153)
Planet Terror 2007
Rating 7.2 / 10
151153 reviews
Planet Terror film online subtitrat in roameste. Planet Terror este o de groaza aparuta in 2007.

Parte a proiectului comun al lui Quentin Tarantino şi Robert Rodriguez, Planet Terror este contribuţia celui de-al doilea la acest omagiu adus filmelor de categorie B, pline de sânge şi violenţă. Filmul lui Rodriguez înfăţişază sălbatica luptă dintre o armată de zombi şi supravieţuitorii rasei umane, hotărâţi să lupte până la ultima suflare. Cherry, o femeie cu o armă automată în loc de picior, şi partenerul ei, expert în arte marţiale, sunt cei mai fioroşi apărători ai rasei umane.

Messengers 2: The Scarecrow0 film online subtitrat
6.0/10 (3113)
Messengers 2: The Scarecrow 2009
Rating 6.0 / 10
3113 reviews
Messengers 2: The Scarecrow film online subtitrat in roameste. Messengers 2: The Scarecrow este o de groaza aparuta in 2009.

O familie se muta intr-o ferma cu plantatie de porumb. Cand John Rollins observa ca nu poate sa culeaga recolta pentru ca ciorile au mancat porumbul, hotaraste sa puna sperietoarea de ciori pe care a gasit-o in hambar, pentru ca ferma ii va fi luata daca nu plateste banii pe care ii datoreaza. Acesta nu stie ca sperietoarea de ciori are o forta malefica care poate sa-i distruga pe cei care ii stau in cale. Curand John pune pe primul loc pamantul lasand la o parte familia.  Mai tarziu acesta isi da seama de putere a supranaturala a acelei sperietori si incearca sa isi apere familia. Dar asta poate fi prea tarziu!... Un film realizat de Martin Barnewitz.

The Messengers - Mesagerii0 film online subtitrat
6.3/10 (31674)
The Messengers - Mesagerii 2007
Rating 6.3 / 10
31674 reviews
The Messengers film online subtitrat in roameste. The Messengers este o de groaza aparuta in 2007.

Copiii sunt mult mai sensibili la fenomenele paranormale. Ei văd ceea ce adulţii nu sunt în stare să vadă. Ei cred ceea ce adulţii neagă. Şi încearcă să ne avertizeze. Soţii Solomon vor să-şi reclădească viaţa după ce fiica lor a făcut un accident de maşină şi fiul a rămas mut de pe urma traumei. Când se stabilesc într-o liniştită fermă de floarea-soarelui, lucruri ciudate încep să i se întâmple fiului lor. Oare foştii locuitori ai casei au plecat? Sau încă se mai află în casă?

Transylmania0 film online subtitrat
4.2/10 (2308)
Transylmania 2009
Rating 4.2 / 10
2308 reviews
Transylmania film online subtitrat in roameste. Transylmania este o comedie de groaza aparuta in 2009.

Pete, Wang, Cliff, Newmar, Lynne, Danni, Lia si Rusty sunt trimisi sa studieze timp de un semestru la Universitatea Razvan din tinutul blestemat al Transylvaniei, intr-un castel vechi de cateva secole. Faptul ca profesorii sunt imbracati in haine de piele neagra si ii invata pe studenti cum sa manuiasca crucea, iar vampirite sexy si pe jumatate dezbracate pandesc pe la colturi, nu ii sperie initial pe tinerii sositi din Statele Unite ale Americii. Danni isi propune sa o determine pe sora ei geamana Lia sa fie mai exuberanta, Rusty abia asteapta sa o cunoasca pe Draguta Floca, romanca cu care corespondeaza pe internet, iar Lynne si Newmar vor sa isi condimenteze viata sexuala. Toti vor avea parte de binemeritate surprize...

Fragile - Oase fragile0 film online subtitrat
6.6/10 (11997)
Fragile - Oase fragile 2005
Rating 6.6 / 10
11997 reviews
Fragile film online subtitrat in roameste. Fragile este o de groaza aparuta in 2005.
Spitalul de copii Mercy Falls este pe punctul de a-si inchide portile definitiv dupa un secol de serviciul public. Dar inchiderea ia mai mult decat se propusese; un accident de cale ferata a lasat spitalele locale fara paturi. Va lua cu cateva zile mai mult pentru a transfera toti copiii, caci sarcina nu e deloc usoara. Majoritatea personalului a plecat si instrumentarul este dezafectat. Amy, o tanara asistenta, e trimisa din Londra ca sa ajute. Dar curand descopera ceva ciudat acolo. Copiii sunt nervosi si speriati. De ceva intangibil, invizibil. Ceva ce nu ar fi trebuit sa existe. Ceva plin de durere si ura. Unii copii numesc acest ceva "fata mecanicã".
Copii sustin cã locuieste sus, la etajul al doilea. Etajul ce a fost închis si baricadat în urmã cu 40 de ani.
Si putin cîte putin, aceasta prezentã începe sã se facã tot mai simtitã. Mai agresivã. Miscîndu-se pe coridoarele spitalului. Ghemuindu-se prin umbre.
Pentru cã spitalul ascunde un secret. Ceva înspãimîntãtor care s-a întors din trecut. Ceva ce nu ar trebui sã fie aici. Si, pentru a-l descoperi si a proteja copiii, Amy trebuie sã facã fatã oricãrei situatii: restul personalului de la spital refuzã sã accepte ceea ce era evident, propriile ei temeri si adevãrul.
Dar adevãrul este dincolo de orice asteptãri. Mult mai sumbru. Mult mai sinistru.
Si mult mai periculos.
The Pyramid0 film online subtitrat
5.0/10 (2828)
The Pyramid 2014
Rating 5.0 / 10
2828 reviews
The Pyramid film online subtitrat in roameste. The Pyramid este o de groaza aparuta in 2014.

O echipă de arheologi americani dezgroapă o piramidă veche, îngropată adânc sub deșertul egiptean. În timp ce aprofundează cercetările, ei se pierd în infinitele catacombe întunecate, rămânând fără speranță. Căutând o cale de ieșire, realizează că nu sunt doar blocați, dar sunt bântuiți și vânați de spirite.

Clown0 film online subtitrat
5.9/10 (1450)
Clown 2014
Rating 5.9 / 10
1450 reviews
Clown film online subtitrat in roameste. Clown este o de groaza aparuta in 2014.

Kent, un agent imobiliar, este un soţ iubitor şi un tată care invită pentru petrecerea băiatului său Jack un clovn pentru a întreţine atmosfera şi a-i distra pe copii. În ultimul moment, însă, clovnul se duce din greşeală la o altă petrecere, iar cea a lui Jack ar putea să se transforme într-un dezastru. În acel moment, în podul unei clădiri a cărei vânzări Kent o intermediază, el descoperă un costum vechi de clovn şi hotărăşte să-l folosescă pentru a-şi distra copilul la petrecere în locul celui profesionist.

Død Snø 2 - Dead Snow: Red vs. Dead0 film online subtitrat
6.7/10 (9783)
Død Snø 2 - Dead Snow: Red vs. Dead 2014
Rating 6.7 / 10
9783 reviews
Død Snø 2 film online subtitrat in roameste. Død Snø 2 este o comedie de groaza aparuta in 2014.

Înspăimântătorii zombii naziști s-au întors pentru a termina misiunea, dar eroul nostru nu este dispus să moară. El este în căutarea unei noi armate pentru lupta finală…

Gurotesuku - Grotesque0 film online subtitrat
5.7/10 (3693)
Gurotesuku - Grotesque 2009
Rating 5.7 / 10
3693 reviews
Gurotesuku film online subtitrat in roameste. Gurotesuku este o de groaza aparuta in 2009.

Doi tineri, aflați la prima lor întâlnire romantică, sunt răpiți de un psihopat, care îi antrenează într-un joc sadic al supraviețuirii.

I Spit on Your Grave 20 film online subtitrat
6.3/10 (86)
I Spit on Your Grave 2 2013
Rating 6.3 / 10
86 reviews
I Spit on Your Grave 2 film online subtitrat in roameste. I Spit on Your Grave 2 este o de groaza aparuta in 2013.

Căutându-şi succesul în lumea dură a modelling-ului, Katie acceptă cu inocenţă să fie fotografiată pentru portofoliu. Experienţa, însă, se transformă imediat într-un coşmar teribil, fiind răpită, bătută şi violată. După ce, printr-o minune a sorţii, reuşeşte să scape de agresori, Katie este nevoită să se afunde în cele mai întunecate zone ale minţii, nu doar pentru a depăşi supliciul trăit, dar şi pentru a-şi aplica brutalul plan de răzbunare.

I Spit on Your Grave0 film online subtitrat
6.8/10 (46635)
I Spit on Your Grave 2010
Rating 6.8 / 10
46635 reviews
I Spit on Your Grave film online subtitrat in roameste. I Spit on Your Grave este o de groaza aparuta in 2010.

Filmul prezintă povestea terifiantă a unei fete de oraş, interpretată de Sarah Butler, care închiriază o casă izolată undeva la ţară pentru a-şi scrie un nou roman. Numai că totul se schimbă atunci când este atacată şi răpită.

Lake Placid 2 - Monstrul din Lake Placid 20 film online subtitrat
4.2/10 (4298)
Lake Placid 2 - Monstrul din Lake Placid 2 2007
Rating 4.2 / 10
4298 reviews
Lake Placid 2 film online subtitrat in roameste. Lake Placid 2 este o de groaza aparuta in 2007.
La multi ani dupa ce doi crocodili gigantici au fost capturati si ucisi in Maine, seriful local isi formeaza o echipa si pleaca in cautarea celor patru progenituri insetate de sange ale acestora, care acum au ajuns la maturitate si incep sa faca victime.
Lake Placid - Monstrul din Lake Placid0 film online subtitrat
6.2/10 (35339)
Lake Placid - Monstrul din Lake Placid 1999
Rating 6.2 / 10
35339 reviews
Lake Placid film online subtitrat in roameste. Lake Placid este o comedie de groaza aparuta in 1999.
O moarte suspecta, un fragment de os, amintind de un animal preistoric, sunt la inceput doar cateva elemente ce trezesc curiozitatea si interesul unui grup de cercetatori care sosesc in mica asezare de langa Lake Placid. Ei nu stiu ca se vor implica intr-o terifianta confruntare cu forta necunoscuta a unui crocodil urias.
Ninja Apocalypse0 film online subtitrat
2.9/10 (327)
Ninja Apocalypse 2014
Rating 2.9 / 10
327 reviews
Ninja Apocalypse film online subtitrat in roameste. Ninja Apocalypse este o de groaza aparuta in 2014.
In acest film de actiune si aventura Ninja Apocalypse, pus sub cruntele acuzatii de asasinat Maestru Fumitaka, Lost Ninja Clan se vede nevoit să lupte drumul lor printr-un buncăr nuclear subteran plin cu o multime de inamici supranaturali, mutanți și zombie insetati de carne vie, urmărit de Hiroshi si o armată de neoprit de Ninja, cu gandul de a-l vana. Inscenat cum ca l-ar fi asasinat pe maestru, clanul de ninja trebuie sa isi faca drum printr-un buncar nuclear plin cu oratanii ce asteapta sa ii elimine de pe fata pamantului. In Ninja Apocalypse tradus, prinsi la 100 de metri sub crusta pamantului, acesti luptatori vor fi pusi fata in fata cu cele mai urate cosmaruri ale lor, iadul se va dezlantui, iar ei terbuie sa isi calculeze fiecare miscare a lor, altfel vor ramane acolo.
Lovely Molly0 film online subtitrat
5.8/10 (6764)
Lovely Molly 2011
Rating 5.8 / 10
6764 reviews
Lovely Molly film online subtitrat in roameste. Lovely Molly este o de groaza aparuta in 2011.

Proaspat căsătorita Molly se mută în casa tatălui ei decedat, la ţară, unde amintiri neplăcute încep să o bântuie.

Hush - Capcana pe autostrada0 film online subtitrat
6.8/10 (5334)
Hush - Capcana pe autostrada 2008
Rating 6.8 / 10
5334 reviews
Hush film online subtitrat in roameste. Hush este o de groaza aparuta in 2008.

Într-o noapte furtunoasă, un cuplu, Zakes (William Ash ) şi Beth (Christine Bottomly ), isi croieşte drumul spre autostrada M1, pâna în momentul în care un şofer de camion maniac le taie calea . Pentru o clipă, uşa din spate a camionului se deschide şi Zakes zăreşte ceva ce pare a fi o femeie pe jumatate îmbrăcată, încătuşată şi inchisă intr-o cuşcă. Nu în întregime convins despre ceea ce a văzut, Zakes informează poliţia şi încearcă să uite despre incident. Beth devine extrem de agitata de indiferenţă prietenul ei şi pleacă furiosă după o oprire la o staţie de benzină. Zakes face căutări disperate în zona înconjurătoare, dar nu exista nici un semn de la Beth; el vede plecând de la benzinarie acelaşi camion care i-a taiat calea mai devreme. Presupunând că şoferul de camion i-a răpit prietena, Zakes incepe sa il urmărească şi începe un joc de-a şoarecele şi pisica, de-a lungul autostrăzii ude.

Run Like Hell0 film online subtitrat
3.2/10 (243)
Run Like Hell 2014
Rating 3.2 / 10
243 reviews
Run Like Hell film online subtitrat in roameste. Run Like Hell este o de groaza aparuta in 2014.
Stir of Echoes - Ecouri din tenebre0 film online subtitrat
7.2/10 (53705)
Stir of Echoes - Ecouri din tenebre 1999
Rating 7.2 / 10
53705 reviews
Stir of Echoes film online subtitrat in roameste. Stir of Echoes este o de groaza aparuta in 1999.
Filmul spune povestea unui om obisnuit, Tom Witzky (Kevin Bacon), sot devotat si tata de familie, care descopera fara putinta de tagada ca exista cu adevarat forte supranaturale, chiar daca ele se afla dincolo de puterea lui de intelegere... Sceptic la inceput, Tom va fi antrenat fara voia lui pe taramul paranormalului, intr-o calatorie periculoasa care ii va schimba viata pentru totdeauna, dar careia va avea norocul sa-i supravietuiasca.
Totul incepe cu o sedinta de hipnoza la petrecerea unui prieten... Dar acest experiment la care s-a lasat supus de dragul distractiei se transforma intr-un cosmar trait cu ochii deschisi, caci Tom incepe sa aiba vizuni stranii pe care nu le poate controla si care in cele din urma il conduc spre descoperirea unui secret cumplit legat de fiul sau. Tot mai asaltat de imagini si voci din lumea de dincolo - in a carei existenta nici macar nu crezuse vreodata - chinuit de dureri de cap atroce, Tom incepe sa fie tot mai convins ca in casa lor traieste o prezenta nevazuta si amenintatoare, iar familia lui se afla in pericol de moarte sau chiar mai cumplit decat moartea. Acest sentiment, al unui pericol iminent dar misterios, care il obsedeaza si il ingrozeste in acelasi timp, il determina sa inceapa sa caute cauza viziunilor lui, oricat de terifianta s-ar dovedi aventurarea pe taramul paranormalului...
Fertile Ground0 film online subtitrat
5.5/10 (2356)
Fertile Ground 2011
Rating 5.5 / 10
2356 reviews
Fertile Ground film online subtitrat in roameste. Fertile Ground este o de groaza aparuta in 2011.

Emily şi Nate Weaver părăsesc oraşul pentru confortul din mediul rural, acasa la Nate. Odata ajunsi acolo Emily este chinuita de viziuni oribile si bantuita de fantome care locuiau in acea casa izolata.

George A. Romero's Land of the Dead - Taramul mortii0 film online subtitrat
6.6/10 (73099)
George A. Romero's Land of the Dead - Taramul mortii 2005
Rating 6.6 / 10
73099 reviews
George A. Romero's Land of the Dead film online subtitrat in roameste. George A. Romero's Land of the Dead este o de groaza aparuta in 2005.
LEGENDARUL REALIZATOR ITI ADUCE ULTIMA CAPODOPERA DESPRE ZOMBI.
Au trecut 20 de ani de cand maestrul George A. Romero a inventat practic genul horror – zombie. Filmele lui care se incadreaza in acest gen au lovit marile ecrane si au cucerit publicul.
Acesti fani asteapta de ani buni reintoarcerea lui Romero si producerea unor noi filme de gen. Se poate spune ca mult asteptata zi a venit si ca un nou episod zombie invadeaza ecranele.
Genul inventat de Romero a inclus 3 filme – Night of the Living Dead, Dawn of the Dead si Day of the Dead.
In Land of the Dead – Taramul mortii, lumea asa cum este cunoscuta de oameni este aproape o amintire. In locul ei s-a instaurat un cosmar fara sfarsit al oamenilor care se lupta pe pamant cu zombie.
Ceea ce a mai ramas din umanitate s-a baricadat intr-un fel de oras – fortareata. Restul teritoriului este bantuit de zombie.
In orasul fortareata Fiddler’s Green stau cei bogati si puternici care incearca sa pastreze macar impresia ca sunt inca stapani pe situatie si ca totul este normal.
Cei mai putin norocosi, mai saraci, incearca sa se mentina in viata ducand o lupta continua si incercand sa se autoconvinga ca sunt vii prin viciile omenesti cu care se consoleaza – droguri, femei, lupte, jocuri de noroc.
Atat cei norocosi ce vietuiesc pe Fiddler’s Green cat si cei amarati ce lupta pe strazi sunt condusi de un lacom si lipsit de omenie oportunist pe nume Kaufman (Dennis Hopper) care tine in mana totul de la proprietati imobiliare importante pana la cocioabele de rand.
Pentru a asigura mancarea si cele necesare pentru ocupantii orasului si pentru a mentine celor din Fiddler’s Green standardul cu care sunt obisnuiti, un grup de oameni condus de Riley (Simon Baker) si de adjunctul sau Cholo (John Leguizamo) alearga in misiuni in afara fortaretei.
De fapt sunt un grup de mercenari protejati de o masina blindata si foarte puternic inarmata.
Riley si Cholo ca si Kaufman sunt insetati de bani pe care spera sa-i foloseasca pentru a-si salva propriile pieli. Riley vrea sa plece spre nord catre o lume fara ingradiri si plina de libertate iar Cholo vrea in Fiddler’s Green departe de lumea violenta si searbada in care a trait.
In timp ce Kaufman si angajatii lui se ocupa de comert, viata se schimba atat in interiorul cat si in afara zidurilor orasului. Anarhia creste peste tot, armata de morti vii evolueaza, incepe sa se organizeze si sa comunice.
Cand Cholo vrea sa-l stoarca pe Kaufman de cateva milioane de dolari, Riley si grupul sau, inclusive Slack (Asia Argento) si Charlie (Robert Joy) sunt trimisi sa-l opreasca pe Cholo si sa protejeze orasul si populatia de pericolul care creste continuu.