Filme subtitrate (5)

Cauta filme


My Name Is Julia Ross0 film online subtitrat
7.2/10 (899)
My Name Is Julia Ross 1945
Rating 7.2 / 10
899 reviews
My Name Is Julia Ross film online subtitrat in roameste.
The Lady from Shanghai - Doamna din Shanghai0 film online subtitrat
7.8/10 (14233)
The Lady from Shanghai - Doamna din Shanghai 1947
Rating 7.8 / 10
14233 reviews
The Lady from Shanghai film online subtitrat in roameste.
Michael O'Hara, in ciuda firii sale rationale, se angajeaza ca membru al echipajului unei ambarcatiuni ce se afla in drum spre San Francisco. In drum ei il culeg si pe Grisby, partenerul de afaceri al proprietarului ambarcatiunii, Arthur Bannister. Bannister are o sotie, Rosalie, care se pare ca-l place pe Michael mai mult decat pe sotul ei. Dupa o escala la Sausalito, Michael se alatura planului nebunesc a lui Grisby pentru a obtine fabuloasa suma de $5000 cu care sa inceapa o noua viata alaturi de Rosalie. Dar Grisby are grija sa arunce vina pe Michael asa ca acesta trebuie sa faca fata unei situatii stranii: sa fie aparat de sotul lui Rosalie...
The Postman Always Rings Twice - Postasul suna intotdeauna de doua ori0 film online subtitrat
7.7/10 (559)
The Postman Always Rings Twice - Postasul suna intotdeauna de doua ori 1946
Rating 7.7 / 10
559 reviews
The Postman Always Rings Twice film online subtitrat in roameste.
Frank Chambers se angajeaza om la toate la un restaurant-benzinarie apartinand lui Nick Smith si frumoasei sotii a acestuia. Noul venit si femeia se indragostesc unul de celalalt si pun la cale sa-l asasineze pe sotul inselat.
Key Largo0 film online subtitrat
7.7/10 (33)
Key Largo 1948
Rating 7.7 / 10
33 reviews
Key Largo film online subtitrat in roameste.
Frank McCloud, un veteran de razboi care nu mai asteapta mare lucru de la viata, se indragosteste de Nora, sotia unui fost camarad de arme disparut pe front. Iubirea il determina pe Frank sa iasa din indiferenta si sa-l infrunte pe seful unui grup de gangsteri ce pusese stapanire pe hotelul din Key Largo al socrului Norei.
The Killing - Jaf la hipodrom0 film online subtitrat
8.0/10 (42)
The Killing - Jaf la hipodrom 1956
Rating 8.0 / 10
42 reviews
The Killing film online subtitrat in roameste.

Dupa 5 ani petrecuti in Alcatraz, Johnny Clay se hotaraste ca, daca va comite un jaf, va fi unul care va merita riscul de a intra pentru multi ani din nou in inchisoare. Astfel, el concepe un plan extrem de bine pus la punct de a fura 2 milioane de dolari de la o pista de curse locala, in care, dupa parerea sa, nimeni nu va fi ranit. Singurul defect al planului este ca nu s-a gandit la partenerii sai lacomi, scorpia de sotie si prietenul acesteia, lipsit de scrupule.