Filme subtitrate (197)

Cauta filme


Paddington0 film online subtitrat
7.8/10 (5752)
Paddington 2014
Rating 7.8 / 10
5752 reviews
Paddington film online subtitrat in roameste. Paddington este o comedie aparuta in 2014.

Paddington este povestea amuzantă a unui ursuleţ venit din îndepărtata junglă peruvienă tocmai la Londra, în căutarea unui cămin. Singur şi părăsit în gara din Paddington, realizează că e posibil ca viaţa în marele oraş să nu fie aşa cum şi-a imaginat. Temerile îi sunt spulberate în clipa în care face cunoştinţă cu familia Brown. Citind bileţelul pe care-l poartă atârnat de gât - pe care stă, scris de mână, "Vă rog, aveţi grijă de acest ursuleţ. Vă mulţumesc." - ei îi oferă întâi un ceai, apoi o familie şi un acoperiş deasupra capului. Se pare că norocul îi surâde lui Paddington - până când intră în scenă un personaj macabru, a cărui singură dorinţă este aceea de a-l captura şi a-l împăia pentru muzeu.
Heyday Films şi STUDIOCANAL prezintă filmul Paddington, bazat pe celebra serie de cărţi pentru copii a autorului britanic Michael Bond, în regia şi scenariul lui Paul King. Producătorul filmului este David Heyman, iar producători executivi Rosie Alison, Jeffrey Clifford şi Alexandra Ferguson. Imaginea este semnată de Erik Wilson, scenografia de Gary Williamson, iar montajul de Mark Everson. Efectele speciale sunt realizate de compania britanică Framestore. Creatoare de costume este Lindy Hemming, iar autorul coloanei sonore Nick Urata.
Distribuţia este formată din: Ben Whishaw (vocea lui Paddington), Hugh Bonneville (Dl Brown), Sally Hawkins (Dna Brown), Nicole Kidman (Millicent), Jim Broadbent (Dl Gruber), Julie Walters (Dna Bird), Peter Capaldi (Dl Curry), Michael Gambon (vocea unchiului Pastuzo), Imelda Staunton (vocea mătuşii Lucy), Samuel Joslin (Jonathan Brown) şi Madeleine Harris (Judy Brown).

Tinkerbell and the Legend of the NeverBeast - Cloposica și Legenda Bestiei de Nicaieri0 film online subtitrat
7.2/10 (785)
Tinkerbell and the Legend of the NeverBeast - Cloposica și Legenda Bestiei de Nicaieri 2014
Rating 7.2 / 10
785 reviews
Tinkerbell and the Legend of the NeverBeast film online subtitrat in roameste.

Noua animaţie din seria Tinkerbell ne-o arată pe Clopoţica într-o aventură ieşită din comun: când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfăţişarea nu spune nimic despre inima unei fiinţe, se împrieteneşte cu o misterioasă creatură gigantică, Clopoţica nu ştie dacă să se teamă sau nu pentru siguranţa zânelor. Dar când un grup de zâne ia iniţiativa de a captura "monstrul" înainte ca acesta să facă prăpăd în jur, Clopoţica va trebui să decidă dacă prejudecăţile sunt mai importante decât o inimă deschisă...

The Princess Diaries - Prinţesa îndărătnică0 film online subtitrat
6.8/10 (522)
The Princess Diaries - Prinţesa îndărătnică 2001
Rating 6.8 / 10
522 reviews
The Princess Diaries film online subtitrat in roameste. The Princess Diaries este o comedie aparuta in 2001.
„Nu vreau sã mã duc în tara mea. Nu vreau decât sã termin clasa a zecea!
Asa cã n-as putea sã le spun tuturor cã renunt?"

Mia Thermopolis
Timida adolescentã Mia Thermopolis (ANNE HATHAWAY) din San Francisco este aruncatã într-o altã lume când, din senin, primeste vestea incredibilã cã este o printesã adevãratã. Ca mostenitoare a tronului Genoviei, un mic principat european, Mia porneste într-o aventurã comicã, când bunica ei, o persoanã strictã si formidabilã, regina Clarisse Renaldi (JULIE ANDREWS), începe sã îi dea „lectiile de printesã".
Cele douã conflicte - Mia nu are nici o intentie sã-si pãrãseascã modul ei normal de viatã pentru a deveni conducãtoarea unei tãri îndepãrtate, în timp ce Regina Clarisse afirmã cu insistentã cã aceasta este datoria ei. Clarise este gata sã facã orice pentru ca ea sã-si ia locul ce i se cuvine în rândul succesiunii regale. Acum, sovãielnica printesã trebuie sã ia cea mai importantã decizie din viata ei - dacã sã rãmânã cu familia ei - sau sã lase totul în spate si sã accepte responsabilitãtile regale ce decurg din a fi Printesa Genoviei.
Howl’s Moving Castle - Castelul umblator al lui Howl0 film online subtitrat
8.4/10 (157810)
Howl’s Moving Castle - Castelul umblator al lui Howl 2004
Rating 8.4 / 10
157810 reviews
Howl’s Moving Castle film online subtitrat in roameste.

O incantatoare poveste de dragoste, plasata intr-un cadru ce penduleaza intre feeric si cosmaresc si creata de acelasi Hayao Miyazaki, care in 2003 castiga Oscarul pentru productia Sen to Chihiro no kamikakushi (2001). Nominalizata si ea la acelasi prestigios premiu, Hauru no ugoku shiro este o animatie plina de neprevazut, al carei personaj principal este Sofî, o tanara frumoasa ce lucreaza in atelierul de palarii al mamei sale. Fiind blestemata de Vrajitoarea din Pustii, Sofî se transforma intr-o batrana garbovita, iar singura solutie pe care o vede este sa patrunda in casa vrajitorului Hauru, “zburatorul” din pricina caruia fusese vrajita. Ajungand in casa acestuia, ramane ca servitoare, imprietenindu-se cu Calcifer, focul jucaus ce promite sa o ajute sa revina la vechea ei infatisare. La finele unei aventuri primejdioase, ce-i pune insa la incercare curajul, Sofî va descoperi, prin intermediul fiintelor ce o vor inconjura, dragostea, in toate formele ei – pasionala, prieteneasca, maternala si filiala.

The Polar Express - Polar Expres0 film online subtitrat
7.2/10 (753)
The Polar Express - Polar Expres 2004
Rating 7.2 / 10
753 reviews
The Polar Express film online subtitrat in roameste.
"Nu conteaza unde merge trenul.
Ceea ce conteaza este sa decizi sa te urci in el."

Eroul nostru (voce Tom Hanks) nu crede in Mos Craciun si nici in miracole. Dar in ajunul Craciunului un lucru extraordinar se intampla. La usa casei sale apare un tren - "Polar Express", iar conductorul (voce tot Tom Hanks) il invita inauntru. Aventura care va incepe, va intrece orice imaginatie.
Home Alone 5 : The holiday heist 0 film online subtitrat
4.4/10 (124)
Home Alone 5 : The holiday heist 2012
Rating 4.4 / 10
124 reviews
Home Alone 5 : The holiday heist film online subtitrat in roameste. Home Alone 5 : The holiday heist este o comedie aparuta in 2012.
Urmareste fara intrerupere filmul de comedie Home Alone 5 the holyday heist. Il vedem pe eroul nostru, Finn Baxter, care alaturi de familia sa se muta in California. El isi face repede prieteni, printre care si o tanara fetita pe nume Manson si care ii spune o istorisire cam ciudata despre casa in care el locuieste acum, pretinzand ca este bantuita de fantome. Baiatul este pe deoparte incantat de idee, dar si terifiat de gandul ca o prezenta se plimba prin casa lui, asa ca decide sa instaleze capacane la tot pasul pentru a descoperi care este adevarul. Parintii sai intampina cateva probleme si nu pot sosi acasa intr-o seara, asa ca el ramane doar cu sora sa. In Singur acasa 5, casa devine tinta a 3 talhari, iar capcanele puse pentru a captura fantoma se dovedesc a fi utile in a=-i opri pe infractori inainte de a fura tot ce prind.
Beethoven’s Treasure Tail0 film online subtitrat
4.8/10 (102)
Beethoven’s Treasure Tail 2014
Rating 4.8 / 10
102 reviews
Beethoven’s Treasure Tail film online subtitrat in roameste.
Elf - Elful0 film online subtitrat
6.9/10 (111607)
Elf - Elful 2003
Rating 6.9 / 10
111607 reviews
Elf film online subtitrat in roameste. Elf este o comedie aparuta in 2003.

Nu toţi piticii lui Moş Crăciun sunt pitici...
Este cazul lui Buddy, un copil de la orfelinat care se strecoară în sacul plin de jucării al lui Moş Crăciun şi se trezeşte din întâmplare la Polul Nord! "Cariera" de spiriduş nu i se potriveşte întru totul deorece el creşte de trei ori mai mare decât un spiriduş normal, ajungând astfel precum Gulliver în Ţara Piticilor.
Atunci când îşi dă seama că nu se poate adapta în lumea spiriduşilor, Buddy hotărăşte să plece la New York pentru a-şi găsi adevărata familie şi să readucă sărbătoarea Crăciunului în conştiinţa celor ce nu vor să mai creadă în existenţa Moşului.

A Princess for Christmas0 film online subtitrat
5.8/10 (345)
A Princess for Christmas 2011
Rating 5.8 / 10
345 reviews
A Princess for Christmas film online subtitrat in roameste. A Princess for Christmas este o comedie aparuta in 2011.
Dolphin Tale 20 film online subtitrat
7.0/10 (2197)
Dolphin Tale 2 2014
Rating 7.0 / 10
2197 reviews
Dolphin Tale 2 film online subtitrat in roameste.

Filmul începe cu o fetiţă care se joacă pe plajă şi vede un delfin ajuns la ţărm, nereuşind să se întoarcă în larg. Personalul de la Clearwater Marine Aquarium (CMA) şi voluntarii se grăbesc să salveze delfinul care este botezat ulterior Mandy, precum fetiţa care l-a găsit. Sawyer, băiatul care s-a dovedit a fi decisiv în salvarea lui Winter de acum trei ani, este acum angajat cu normă-ntreagă la Acvarium şi instruieşte noii voluntari. Mandy are o arsură gravă de la soare şi unele probleme respiratorii din cauză că a stat prea mult în bătaia soarelui.

Mickey's Once Upon a Christmas0 film online subtitrat
7.5/10 (2243)
Mickey's Once Upon a Christmas 1999
Rating 7.5 / 10
2243 reviews
Mickey's Once Upon a Christmas film online subtitrat in roameste. Mickey's Once Upon a Christmas este o comedie aparuta in 1999.
Spirited Away - Calatoria lui Chihiro0 film online subtitrat
8.6/10 (289077)
Spirited Away - Calatoria lui Chihiro 2001
Rating 8.6 / 10
289077 reviews
Spirited Away film online subtitrat in roameste.

Un film de aventură fantastic ca niciun altul, Spirited Away spune povestea lui Chihiro, o fetiţă ambiţioasă de 10 ani, nefericită că familia ei îşi mută domiciliul şi va trebui să-şi facă prieteni noi.
Tatăl lui Chihiro se abate de la drumul spre casă pentru a explora un tunel misterios din pădure. Pe partea cealaltă pare să fie un parc de distracţie, dar de fapt este un oraş bântuit.
Fără să-şi dea seama, au ajuns în Lumea Spiritelor, o lume cu scene de basm, locuită de zei antici şi fiinţe magice, peste care domneşte vrăjitoarea Yubaba. Părinţii săi fiind captivi şi Yubaba hotărâtă să îi ţină sclavi pentru totdeauna, Chihiro va trebui să-şi folosească toată energia pentru a supravieţui în acest loc nou şi ciudat. Cu ajutorul lui Haku, un spirit tânăr şi curajos, este forţată să-şi depăşească temerile şi să se alăture unei lupte ca în poveşti, pentru libertatea familiei ei.
Câştigător în anul 2003 al Oscarului pentru cel mai bun film de animaţie şi al Ursului de aur de la Berlin, Spirited Away este o lucrare vizionară a lui Hayao Miyazaki (Princess Monoke), care este temelia  tuturor animaţiilor care au urmat. Cel mai de succes film din toate timpurile în ţara sa natală Japonia, este o aventură încântătoare şi plină de fiori, atât pentru adulţi cât şi pentru copii.

Home Alone 4 - Singur acasa 40 film online subtitrat
3.7/10 (663)
Home Alone 4 - Singur acasa 4 2002
Rating 3.7 / 10
663 reviews
Home Alone 4 film online subtitrat in roameste. Home Alone 4 este o comedie aparuta in 2002.
Mike Weinberg, copia fidela a lui Macaulay Culkin, ii paseste acestuia pe urme in rolul lui Kevin McAllister, nazdravanul pusti plin de resurse, in acest sequel facut pentru televiziune al imens de popularei trilogii “Home Alone”. De data aceasta, Kevin se trezeste prizonier intr-o casa sigura, computerizata, a carei proprietara e Natalie, noua prietena a tatalui sau, recent divortat. Combinand tehnologia din casa cu spiritul sau de improvizatie, Kevin se inhama la a salva un mostenitor regal de un trio de rapitori, unul dintre ei nefiind altcineva decat vechiul sau nemesis, spargatorul Marv Merchants. Nu mai e nevoie sa spunem, Kevin gaseste timp sa se imprieteneasca cu un adult proscris si sa-si impace parintii.
The Adventures of Ichabod and Mr. Toad0 film online subtitrat
7.2/10 (6758)
The Adventures of Ichabod and Mr. Toad 1949
Rating 7.2 / 10
6758 reviews
The Adventures of Ichabod and Mr. Toad film online subtitrat in roameste.

Filmul e format din doua parti, bazate pe doua povesti celebre. Prima jumatate e o adaptare dupa "Legenda lui Sleepy Hollow", despre un profesor de scoala, Ichabod Crane, care e indragostit de Katrina. Fostul iubit al Katrinei, Bones, incearca sa-l sperie pe Crane, povestindu-i despre Calaretul fara cap (care desigur ca apare exact in acea noapte). A doua parte e povestea unui aristocrat imatur, Mr. Toad, care ajunge in inchisoare dupa ce e acuzat de furtul unei masini de curse. Prietenii lui incearca sa-l scoata din puscarie si sa arate cine sunt adevaratii hoti.

Le renard et l'enfant - Fetita si vulpea0 film online subtitrat
7.2/10 (63)
Le renard et l'enfant - Fetita si vulpea 2007
Rating 7.2 / 10
63 reviews
Le renard et l'enfant film online subtitrat in roameste.

In prima zi de scoala, indepartandu-se de drumul pe care mergea in fiecare zi, o fetita vede o vulpe. Total fascinata, fetita uita de orice teama si se apropie. Toata toamna fetita sta la panda sa vada vulpea, uneori reuseste sa o vada pentru cateva secunde, alteori nu. Sosind iarna, fetita isi rupe piciorul in cautarea vulpii si este nevoita sa stea 3 luni in casa. Dar la sosirea primaverii incepe din nou cautarile, doreste din nou sa isi gaseasca vulpea. Astefel incepe cea mai mare aventura din viata fetitei. Merge pe urmele vulpii, ii descopera vizuina, o urmareste, ajunge intr-o grota, chiar o ajuta pe vulpe sa scape de lupii care doreau sa o ucida. Cu timpul, vulpea devine prietenoasa si chiar o lasa pe fetita sa o mangaie, sa stea aproape de ea. Atat de mult se imprietenesc incat vulpea are curajul sa urce in camera fetei, dar ea face cea mai mare greseala, inchizand usa camerei. Vulpea se simte captiva, se sperie si sare pe fereastra. Totusi, nu moare, dar prietenia intre cele doua se rupe. Astfel, fata ajunge la concluzia ca de aceea vulpile fug de oameni pentru ca nu vor reusi sa fie niciodata prietene cu oamenii si isi accepta vina, ca a confundat posesia cu dragostea si astfel a speriat vulpea.

The Nightmare Before Christmas - Cosmar inainte de Craciun0 film online subtitrat
8.2/10 (489)
The Nightmare Before Christmas - Cosmar inainte de Craciun 1993
Rating 8.2 / 10
489 reviews
The Nightmare Before Christmas film online subtitrat in roameste.

Plecând din oraşul Halloween, Regele Dovleac dă, din greşală, peste intrarea în oraşul Crăciunului şi este atât de impresionat încât hotărăşte să-l răpească pe Moş Crăciun şi să împartă darurile în locul acestuia. Numai că buna intenţie se transformă în coşmar, pentru că, în locul obişnuitelor daruri, copiii primesc păianjeni, gândaci şi cranii. Cum se vor rezolva lucrurile?

Jumanji0 film online subtitrat
7.2/10 (139410)
Jumanji 1995
Rating 7.2 / 10
139410 reviews
Jumanji film online subtitrat in roameste.
Alan Parrish este un baietel care descopera un joc misterios numit Jumanji. Atunci cand il joaca impreuna cu prietena lui, Sarah, lucruri foarte ciudate incep sa se-ntample, iar Alan este transportat intr-o alta lume, in jungla fermecata din Jumanji, unde ramane prizonier timp de 26 de ani.
Multi ani dupa aceea, alti doi copii, Judy si Peter, descopera jocul in podul casei lui Alan si, jucandu-l, il elibereaza pe Alan din jungla in care supravietuise pana la varsta de 38 de ani. Impreuna, cei trei jucatori trebuie s-o gaseasca pe Sarah, care intre timp a crescut si ea, pentru a termina jocul... inainte ca jocul sa-i termine pe ei.
Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend0 film online subtitrat
4.9/10 (170)
Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend 2014
Rating 4.9 / 10
170 reviews
Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend film online subtitrat in roameste.
Acesta productie de aventura, familie 2014 il are in centrul povestii pe tanarul Max un baiat ce o place foarte mult pe Cammy, o tipa cu par roșcat, super desteapta si cea mai populara fata din scoala. Când Max reuseste totusi sa aiba o intalnire cu minunata Cammy de Halloween, Phears, o fantomă stranie ce are planuri sa stapaneasca intreaga lume, dezlănțuie potopul aducand stafii si lucrurile se duc de rapa. Cu ajutorul amicii lui fantomatice, Tara și Nicky, ar putea Max sao o opreasca din a dezlantui raul in lume? Si totusi dupa ce face acest lucru, oare prietena sa va mai vrea sa iasa cu el la intalnire? Acest film este un deliciu inspaimantator pe care il vei putea vizualiza impreuna cu familia.
Stormbreaker - Alex Rider - Micul spion0 film online subtitrat
6.0/10 (18090)
Stormbreaker - Alex Rider - Micul spion 2006
Rating 6.0 / 10
18090 reviews
Stormbreaker film online subtitrat in roameste.
Romanul este disponibil in Romania la Editura RAO.
In acest film veti face cunostinta cu Alex Rider, un baiat de 14 ani pe care moartea unchiului sau il arunca in lumea spionajului.
In cateva zile, el trece de la statutul de elev la cel de spion si incepe sa lucreze pentru MI6.
Acest James Bond adolescent are misiunea sa descopere ce se ascunde in spatele generozitatii multimilionarului Herod Sayle, care a inzestrat toate scolile din Anglia cu supercomputere Stormbreaker.
Numai Alex Rider poate sa descopere adevarul, dar foarte repede el afla ca viata lui este in pericol. Si se pare ca prima lui misiune o sa fie si ultima.
Astro Boy0 film online subtitrat
6.9/10 (21840)
Astro Boy 2009
Rating 6.9 / 10
21840 reviews
Astro Boy film online subtitrat in roameste.

În Metro City, un oraş din viitor, omul de ştiinţă Tenma (Nicolas Cage) creează un robot cu puteri supranaturale. După pierderea prematură a propriului fiu, robotul Astro Boy (Freddie Highmore) devine un înlocuitor al acestuia, bătrânul împrumutându-i cât mai multe trăsături umane. Însă, deşi Astro Boy este superdotat cu puteri fantastice: forţă, viteză incredibilă, posibilitatea de a zbura, vedere X-Ray, are mai presus de toate şi propria personalitate.
Incapabil să atingă aşteptările exagerat de mari ale tatălui său savant, Astro Boy hotărăşte să plece într-o călătorie iniţiatică pentru a se descoperi pe sine şi a fi acceptat şi iubit aşa cum este. Devenit un super-erou, acesta îşi dă seama că a fost proiectat să salveze lumea, întorcăndu-se în oraşul său natal pentru a-l salva, dar şi pentru a se împăca cu propriul tată.