Filme subtitrate (210)

Cauta filme


Maleficent0 film online subtitrat
8.0/10 (20756)
Maleficent 2014
Rating 8.0 / 10
20756 reviews
Maleficent film online subtitrat in roameste.

Frumoasa şi tânăra Maleficent trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora creşte, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deţine cheia unui viitor paşnic al întregului ţinut...

Tinker Bell: A Midsummer Storm - Clopotica si aventurile ei in lumea oamenilor0 film online subtitrat
7.6/10 (134)
Tinker Bell: A Midsummer Storm - Clopotica si aventurile ei in lumea oamenilor 2010
Rating 7.6 / 10
134 reviews
Tinker Bell: A Midsummer Storm film online subtitrat in roameste.

Chiar inainte sa se fi intalnit cu Wendy si Baieti Pierduti, Tinker Bell o intalneste pe Lizzy, o fata cu o credinta puternica in existenta zanelor. "Tinker Bell and the Great Fairy Rescue" se desfasoara in timpul verii, intr-un loc la tara in Anglia. O intamplare magica se desfasoara atunci cand Lizzy o descopera pe Tinker Bell, pe masura ce lumile celor doua se unesc, se creeaza o legatura speciala intre Tink si fata curioasa aflata in nevoia unui prieten.

In timp ce zanele lanseaza o misiune de salvare, Tinker Bell isi asuma un risc enorm, punandu-si propria siguranta si viitorul zanelor in pericol. Aceasta aventura plina de actiune le duce pe zanele din Pixie Hollow intr-un zbor spre Londra pentru a o salva pe Tinker Bell si binele tuturor zanelor.

The Secret World of Arrietty - Lumea secreta a lui Arrietty0 film online subtitrat
8.0/10 (37412)
The Secret World of Arrietty - Lumea secreta a lui Arrietty 2010
Rating 8.0 / 10
37412 reviews
The Secret World of Arrietty film online subtitrat in roameste.

"Prumutătorii" sunt nişte spiriduşi care nu prind viaţă doar în romanele lui Mary Norton, de unde s-a inspirat Hiromasa Yonebayashi, ci trăiesc şi-n casele japonezilor. Numele şi l-au luat de la faptul că trebuie să împrumute adeseori de la oameni lucruri simple şi în cantităţi mici fără ca aceştia să observe. Şederea măruntelor creaturi în casele oamenilor trebuie să rămână anonimă, în caz contrar prumutătorii trebuie să-si găsească altă casă de imprumut, lucru nu tocmai uşor de realizat.

Casper0 film online subtitrat
6.6/10 (70032)
Casper 1995
Rating 6.6 / 10
70032 reviews
Casper film online subtitrat in roameste. Casper este o comedie aparuta in 1995.
Regizorul Brad Silberling si compania lui Steven Spielberg, Amblin Entertainment, realizeazã o comedie de actiune, plinã de amuzament, momente palpitante si surprize cu fantome.
"Psihologul fantomelor" dr. James Harvey (Bill Pulman) si fiica sa Kat (Christina Ricci) ajung la vechiul conac Whipstaff.
Lacoma sa proprietarã, Carrigan Crittendon (Cathy Moriarty), l-a angajat pe dr. Harvey sã exorcizeze fantomele casei: una micã si prietenoasã, dar singurã, pe nume Casper, care vrea doar un prieten, si unchii sãi pusi pe scandal, Lungilã, Puturosu’ si Grãsanu’ (Trioul Fantomatic). Dacã planul va merge, ea si Dibs (Eric Idle), partenerul ei, vor putea pune mâna pe comoara conacului. Între timp, Casper a gãsit un spirit pereche în Kat, dar Trioul Fantomatic nu va tolera oameni adevãrati în casa sa.
Cu poante hilare si efecte speciale extraordinare, realizate de multi dintre creatorii filmelor Cine vrea pielea lui Roger Rabbitt? si Jurassic Park, Casper e o comedie de aventuri pentru toatã familia.
Hook0 film online subtitrat
7.0/10 (150171)
Hook 1991
Rating 7.0 / 10
150171 reviews
Hook film online subtitrat in roameste. Hook este o comedie aparuta in 1991.
Ce ar fi daca Peter Pan ar creste?
Peter Pan a crescut devenind, la maturitate, un prosper avocat. El isi neglijeaza familia si nu-si intelege copiii, pana in ziua cand ei sunt rapiti de capitanul Hook (Carlig). In lupta inevitabila cu el, Peter e secondat de o armata de spiridusi.
Mrs. Doubtfire - Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit0 film online subtitrat
7.3/10 (140675)
Mrs. Doubtfire - Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit 1993
Rating 7.3 / 10
140675 reviews
Mrs. Doubtfire film online subtitrat in roameste. Mrs. Doubtfire este o comedie aparuta in 1993.
Dupa ce actorul Daniel Hilliard (Robin William) pierde custodia celor trei copii ai sai in favoarea fostei lui sotii Miranda (Sally Fields), el se deghizeaza intr-o respectabila si fermecatoare doamna in varsta, isi da numele de Doamna Doubtfire si vine la fosta lui locuinta sa se angajeze ca bona pentru a fi astfel mai aproape de copiii lui.
Scenele cele mai spumoase ale filmului provin din faptul ca, de cele mai multe ori, Daniel trebuie sa fie in doua locuri in acelasi timp, o data ca el insusi si o data ca Doamna Doubtfire, fiind nevoit sa-si schimbe infatisarea foarte repede si sa faca tot felul de acrobatii pentru a nu fi descoperit.
Old Dogs - Vechi tovarasi0 film online subtitrat
6.2/10 (26896)
Old Dogs - Vechi tovarasi 2009
Rating 6.2 / 10
26896 reviews
Old Dogs film online subtitrat in roameste. Old Dogs este o comedie aparuta in 2009.

Doi prieteni foarte buni - un divorţat ghinionist şi îndrăgostit şi un burlac mare amator de distracţii - se trezesc că vieţile lor sunt întoarse pe dos când pe neaşteptate trebuie să aibă grijă de doi gemeni de şapte ani, tocmai când erau la un pas de a încheia cea mai mare afacere din viaţa lor. Cei doi holtei nu foarte cunoscători în ale copiilor se poticnesc grav în eforturile lor de a avea grijă de gemeni (debutanţii Ella Bleu Travolta şi Conner Reyburn), ceea ce pune în mişcare un şir întreg de mici dezastre şi poate o nouă înţelegere a celor doi, referitor la lucrurile cu adevărat importante în viaţă.

Prezentat de Walt Disney Pictures, filmul este regizat de Walt Becker (Wild Hogs, Van Wilder), după un scenariu de David Diamond (When in Rome, The Family Man) & David Weissman (When in Rome, The Family Man). Filmul a fost produs de Andrew Panay (When in Rome, Wedding Crashers), Robert L. Levy (The Comebacks, Wedding Crashers) şi Peter Abrams (The Comebacks, Van Wilder 2: The Rise of Taj).  Garrett Grant este producătorul executiv.

Robin William (Night at the Museum, Good Will Hunting  - cu care a câştigat Premiul Oscar® pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar) joacă rolul lui Dan, un tip obsedat de muncă şi care se pricepe mai bine la cifre decât la oameni. John Travolta (The Taking of Pelham 1 2 3, Hairspray) este Charlie, un burlac iubitor de distracţii, căruia îi place viaţa lui aşa cum este. Kelly Preston (Jerry Maguire, Addicted to Love, The Cat in the Hat) joacă rolul lui Vicki, fosta mare iubire a lui Dan, care îi pune gemenii îi braţe, după ce a păstrat secretul asupra lor timp de şapte ani; Seth Green (Without a Paddle, Robot Chicken, Family Guy) joacă rolul unui angajat entuziast, în plină ascensiune, din cadrul companiei lor de marketing. Debutanţii Ella Bleu Travolta şi Conner Rayburn joacă rolurile celor doi gemeni. Din distribuţia plină de nume de prestigiu mai fac parte Louri Loughlin (90210, Summerland), Matt Dillon (Crash), Rita Wilson (It’s Complicated, Sleepless in Seattle) şi regretatul Bernie Mac (Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve, Ocean’s Thirteen).  

Echipa de creaţie din culisele producţiei îi mai numără pe directorul de imagine Jeffrey Kimball (Four Christmases, Bonneville), designer-ul de producţie David Gropman (Taking Woodstock, Doubt), editorii Ryan Folsey (When in Rome, Order of Redemption) şi Tom Lewis (Employee of the Month, Scary Movie 4), designer-ul de costume Joseph Aulisi (Taking Woodstock, The Pink Panther 2), compozitorul John Debney (Iron Man 2, Hannah Montana The Movie) şi supervizorul muzical Dave Jordan (Iron Man, When in Rome).

The Ultimate Gift - Cel mai de pret dar0 film online subtitrat
8.0/10 (12164)
The Ultimate Gift - Cel mai de pret dar 2006
Rating 8.0 / 10
12164 reviews
The Ultimate Gift film online subtitrat in roameste.

Un film in care personajul principal, din putred de bogat, ajunge sa doarma pe bancile parcului, sa manance din cersit, ajunge la mila trecatorilor; toate acestea pentru a avea acces la o mostenire ce-i vine din partea bunicului

Personajul principal este unul complex, in curs de transformare, care invata treptat sa pretuiasca valoarea banului, sa pretuiasca parerea celorlalti si chiar sa-i ajute, punand bazele unui "orasel" al copiilor bolnavi, proiect pe care-l si finanteaza... Un film sensibil care-ti ajunge la inima.

The Odd Life of Timothy Green - Viata stranie a lui Timothy Green0 film online subtitrat
7.0/10 (31449)
The Odd Life of Timothy Green - Viata stranie a lui Timothy Green 2012
Rating 7.0 / 10
31449 reviews
The Odd Life of Timothy Green film online subtitrat in roameste. The Odd Life of Timothy Green este o comedie aparuta in 2012.

Filmul regizat de Peter Hedges este adaptarea nuvelei fantastice scrisă de Ahmet Zappa. Cindy (Jennifer Garner) şi Jim Green (Joel Edgerton) sunt casatoriti si marea lor dorinţă este să întemeieze cu adevărat o familie, fiind foarte entuziasmaţi de ideea de a avea un copil.

Când cei doi află că nu pot avea copii, disperaţi şi dezamăgiţi, strâng într-o cutie toate visele lor despre a avea un copil.

Cutia va fi ingroapata în curtea casei lor. Nu la mult timp după aceea, cei doi asistă la un miracol. Un băieţel apare pe neaşteptate în viaţa lor. Cindy şi Jim vor învăţa în curând că baiatul, Timothy Green (CJ Adams) nu e ceea ce pare.

The Last Airbender - Ultimul razboinic al aerului0 film online subtitrat
5.6/10 (1047)
The Last Airbender - Ultimul razboinic al aerului 2010
Rating 5.6 / 10
1047 reviews
The Last Airbender film online subtitrat in roameste.
În vremuri imemoriale, lumea e împărţită în patru naţiuni cu puteri egale: Tribul Apei, Regatul Pământului, Poporul Focului şi Nomazii Aerului. Mii de ani lumea a trăit în pace, până în ziua când Poporul Focului a început războiul. Singurul care ar fi putut să aducă pacea era Aang (Noah Ringer), un băieţel de numai 12 ani - Avatarul - care era încarnarea umană a Spiritului Lumii, singurul care putea controla toate cele patru elemente. Însă acesta a dispărut exact când era mai mare nevoie de el. Acum, 100 de ani mai târziu, o războinică a Apei, Katara (Nicola Peltz), şi fratele ei Sokka (Jackson Rathbone) îl găsesc pe Aang încastrat în gheaţă. Cei doi trebuie să îl ajute pe Aang să îşi recapete puterile, altfel lumea va fi distrusă. Uşor de zis, dar mai greu de făcut, pentru că lumea stă sub ameninţarea unei lovituri finale pe care o pregăteşte prinţul Zuko (Dev Patel), aprigul fiu al Lordului Focului. Bazat pe serialul de animaţie TV produs de Nickelodeon, “Ultimul războinic al aerului” este primul capitol din lupta pentru supravieţuire a lui Aang.
Peau d'ane - Pielea de magar0 film online subtitrat
7.4/10 (2081)
Peau d'ane - Pielea de magar 1970
Rating 7.4 / 10
2081 reviews
Peau d'ane film online subtitrat in roameste.
Pentru a nu mai fi gasita de tatal ei, o printesa se ascunde sub o piele de magar. Ea va fi insa descoperita de un tanar print. Acesta nu va avea liniste pana cand nu o va reintalni. O poveste celebra ecranizata pe muzica de Jacques Demy in 1970. Regele ramane vaduv dupa ce sotia sa ii daruise o fetita. Fetita creste la palat inconjurata de multa dragoste, pana cand tatal sau descopera in tanara adolescenta, in Printesa, frumusetea mult cautata de el si se hotaraste ca numai copila sa ii poate deveni sotie. Fara a se gandi o clipa la incest, el o obliga pe aceasta sa se pregateasca de nunta. Dar printesa, desi isi iubeste tatal, ea nu-l poate accepta de sot si - pentru a nu mai fi gasita de tatal ei - tanara printesa se ascunde sub o piele de magar si fuge din palat. Ea va fi insa descoperita de un tanar print care se indragosteste de ea; nici ei nu ii este indiferent, dar este obligata sa se ascunda de urmaritorii tatalui ei. Printul porneste in cautarea fetei, si nu va avea liniste pana cand nu o va reintaln; povestea de dragoste porneste plina de peripetii.
Le petit Nicolas - Micul Nicolas0 film online subtitrat
7.4/10 (7076)
Le petit Nicolas - Micul Nicolas 2009
Rating 7.4 / 10
7076 reviews
Le petit Nicolas film online subtitrat in roameste. Le petit Nicolas este o comedie aparuta in 2009.

Nicolas e un băieţel fericit, cu părinţi care-l iubesc şi prieteni extraordinari cu care se distrează mult. Singurulul lucru pe care şi-l doreşte micul Nicolas e ca nimic din toate acestea să nu se schimbe...

Big Fat Liar - O minciuna gogonata0 film online subtitrat
6.2/10 (23603)
Big Fat Liar - O minciuna gogonata 2002
Rating 6.2 / 10
23603 reviews
Big Fat Liar film online subtitrat in roameste. Big Fat Liar este o comedie aparuta in 2002.

Având în distribuţie cele mai grozave vedete adolescente de la Hollywood (Frankie Muniz – Malcom in the Middle; Amanda Bynes – Nickolodeon), această comedie hilară de aventuri vă oferă un şir neîntrerupt de secvenţe de acţiune şi farse geniale.
Un producător de film dubios fură lucrarea scrisă la şcoală de un elev de 14 ani, Jason Shepherd, şi o transformă într-un film blockbuster. Jason şi prietenii săi se urcă însă în avion şi vin la Los Angeles, pentru a se asigura că adevărul iese la iveală. A sosit deci clipa răzbunării! În stil mare!

Savannah0 film online subtitrat
6.5/10 (559)
Savannah 2013
Rating 6.5 / 10
559 reviews
Savannah film online subtitrat in roameste.

Povestea incepe in anul 1918 in oraselul Savannah, pe malul raului, un rai pentru ratele salbatice...

Allen Ward este un neintrecut vanator de rate, un nonconformist avocat si un orator desavarsit. Aceasta este povestea vietii lui si a prietenului sau negru, Christmas.

Barbie: A Fashion Fairytale 0 film online subtitrat
5.7/10 (517)
Barbie: A Fashion Fairytale 2010
Rating 5.7 / 10
517 reviews
Barbie: A Fashion Fairytale film online subtitrat in roameste.
Treasure Planet - Planeta comorilor0 film online subtitrat
7.2/10 (273)
Treasure Planet - Planeta comorilor 2002
Rating 7.2 / 10
273 reviews
Treasure Planet film online subtitrat in roameste.

Un film de aventuri marca Disney, in care extraterestri si lumi misterioase prind viata.
Romanul clasic al lui Robert Louis Stevenson, Insula Comorilor este transpusa in spatiul cosmic in acest film Disney. Jim Hawkins, este un tanar curajos in cautarea comorii ascunse a Capitanului Flint. Jim se imbarca pe o corabie si porneste pe urmele comorii. La bordul ei, se imprieteneste cu un bucatar cyborg pe nume Long John Silver si cu echipajul. Dar Silver se dovedeste a fi unul dintre piratii lui Flint, care planuieste o revolta... Jim trebuie sa calmeze spiritele si sa salveze situatia.

Tuck Everlasting - Barbatul in costum galben0 film online subtitrat
7.2/10 (15228)
Tuck Everlasting - Barbatul in costum galben 2002
Rating 7.2 / 10
15228 reviews
Tuck Everlasting film online subtitrat in roameste.

Povestea unei fete, Winnie Foster, si a unei familii pe care o intalneste. Toti membrii acestei familii au un secret: au baut din fantana tineretii si acum sunt nemuritori. Winnie se indragosteste de Jesse Tuck si traiesc o poveste de dragoste. In final, Winnie trebuie sa aleaga intre a deveni nemuritoare pentru a ramane cu Jesse sau sa urmeze ciclul vietii si sa moara. Familia Tuck incearca sa o invete ca nu ar trebui sa se teama de moarte.

Mesajul filmului este ca nu ar trebui sa te temi de moarte, ci de o viata netraita.

Herbie: Fully Loaded - Herbie, masinuta buclucasa0 film online subtitrat
5.1/10 (29058)
Herbie: Fully Loaded - Herbie, masinuta buclucasa 2005
Rating 5.1 / 10
29058 reviews
Herbie: Fully Loaded film online subtitrat in roameste. Herbie: Fully Loaded este o comedie aparuta in 2005.
Porniti motoarele! Pentru ca Herbie - cea mai indragita si nazdravana masina din toate timpurile intra in cursa pe marile ecrane! Maggie Peyton (Lindsay Lohan) este noua proprietara a Volkswagen-ului cu numarul 53 cu o personalitate si o minte proprie.
Maggie descopera ca sub capota masinii nu se afla numai motorul, ci si un pic de “magie”… Cu datorii pana peste cap, ea decide sa se inscrie la Competitia NASCAR urmand pasii tatalui sau. Pregatiti-va sa faceti cunostinta cu noul Herbie - pe strada, pe trotuar si la curse (care vor intra in istorie!).
Dinosaur0 film online subtitrat
7.1/10 (31158)
Dinosaur 2000
Rating 7.1 / 10
31158 reviews
Dinosaur film online subtitrat in roameste.

Noua productie epica Walt Disney "Dinosaur" imbina insesizabil fotografia digitala de actiune, efecte speciale si caractere generate pe computer, reanviind trecutul istoric. Actiunea se petrece cu 65 milioane de ani in urma , la sfarsitul perioadei cretacice si astfel "Dinosaur" ii introduce pe cineasti intr-o tara a minunilor preistorica si fotorealista, urmand in actiunea dramatica firul narativ , calatoria unui Iguanadon numit Aladar. Separat de propria sa specie si fiind crescut intr-un paradis insularde catre un clan de Lemuri, viata lui Aladar este schimbata total in momentul in care o ploaie devastatoare de meteori il forteaza sa se alature unui grup de dinosauri migratori ce cauta disperati un pamant sigur. Cu rezerve de apa si de mancare putine, si cu Carnotauri ce reprezinta o permanenta amenintare, Aladar infrunta "caile traditionale" si vrea sa arate ca a te adapta este cel mai bun mod de a supravietui.

RV - Excursie cu surprize0 film online subtitrat
6.2/10 (39141)
RV - Excursie cu surprize 2006
Rating 6.2 / 10
39141 reviews
RV film online subtitrat in roameste. RV este o comedie aparuta in 2006.
Un tata de familie, suprasolicitat de munca, pe nume Bob Munro (Robin Williams), sotia sa Jamie (Cheryl Hines), fiica lor in varsta de 15 ani Cassie (Joanna „JoJo” Levesque) si fiul lor de 12 ani Carl (Josh Hutcherson) simt o nevoie urgenta de a petrece timpul impreuna.
Dupa ce a promis familiei ca o va duce intr-o vacanta in Hawaii, Bob schimba brusc planul, dar fara a le spune nimic. In locul unei saptamani de vacanta intr-un paradis tropical, vor merge intr-o excursie in Colorado , pe roti, intr-un autobuz amenajat pentru locuit, numit de americani recreation vehicle sau prescurat RV.
Planul lui Bob de a reuni familia (care este in parte un siretlic pentru a-l ajuta sa nu-si piarda slujba) intr-o experienta comuna cat si inceputul calatoriei se transforma imediat intr-un esec cumplit. Tot ceea ce poate fi mai rau, se intampla. Incercarile neconvingatoare ale lui Bob de a conduce greoiul si masivul vehicul sunt primite cu tacere si luare in deradere de familia sa, care nu este deloc multumita de ceea ce se intampla. Viata intr-o caravana este de departe mult mai putin confortabila decat viata lor din Los Angeles si cu fiecare incercare a lui Bob de a face ca spiritul vacantei sa-i cuprinda si pe ai lui, exista pericolul ca excursia sa devina un fiasco.
La un camping pentru caravane, familia Munro se intalneste cu familia Gornicke – un clan enervant, din categoria celor care-si petrec vacantele tot timpul in caravana, dar care pana la urma castiga simpatia celor din familia Munro. Cu cat acestia incearca sa scape de familia Gornicke, cu atat mai mult destinele lor par sunt facute ca sa se intretaie. Dar adversitatea are o calitate, in a uni chiar si pe membrii celei mai disfunctionale familii si fiecare piedica pe care familia Munro o traieste in mod ciudat ajuta sa devina din nou o familie adevarata.