Filme subtitrate dupa 2013 (1156)

Cauta filme


El Nino - Trafin in Stramtoare0 film online subtitrat
6.6/10 (2497)
El Nino - Trafin in Stramtoare 2014
Rating 6.6 / 10
2497 reviews
El Nino film online subtitrat in roameste.
Paddington0 film online subtitrat
7.8/10 (5752)
Paddington 2014
Rating 7.8 / 10
5752 reviews
Paddington film online subtitrat in roameste. Paddington este o comedie aparuta in 2014.

Paddington este povestea amuzantă a unui ursuleţ venit din îndepărtata junglă peruvienă tocmai la Londra, în căutarea unui cămin. Singur şi părăsit în gara din Paddington, realizează că e posibil ca viaţa în marele oraş să nu fie aşa cum şi-a imaginat. Temerile îi sunt spulberate în clipa în care face cunoştinţă cu familia Brown. Citind bileţelul pe care-l poartă atârnat de gât - pe care stă, scris de mână, "Vă rog, aveţi grijă de acest ursuleţ. Vă mulţumesc." - ei îi oferă întâi un ceai, apoi o familie şi un acoperiş deasupra capului. Se pare că norocul îi surâde lui Paddington - până când intră în scenă un personaj macabru, a cărui singură dorinţă este aceea de a-l captura şi a-l împăia pentru muzeu.
Heyday Films şi STUDIOCANAL prezintă filmul Paddington, bazat pe celebra serie de cărţi pentru copii a autorului britanic Michael Bond, în regia şi scenariul lui Paul King. Producătorul filmului este David Heyman, iar producători executivi Rosie Alison, Jeffrey Clifford şi Alexandra Ferguson. Imaginea este semnată de Erik Wilson, scenografia de Gary Williamson, iar montajul de Mark Everson. Efectele speciale sunt realizate de compania britanică Framestore. Creatoare de costume este Lindy Hemming, iar autorul coloanei sonore Nick Urata.
Distribuţia este formată din: Ben Whishaw (vocea lui Paddington), Hugh Bonneville (Dl Brown), Sally Hawkins (Dna Brown), Nicole Kidman (Millicent), Jim Broadbent (Dl Gruber), Julie Walters (Dna Bird), Peter Capaldi (Dl Curry), Michael Gambon (vocea unchiului Pastuzo), Imelda Staunton (vocea mătuşii Lucy), Samuel Joslin (Jonathan Brown) şi Madeleine Harris (Judy Brown).

Exodus: Gods and Kings - Exodus: Zei si regi0 film online subtitrat
6.8/10 (62556)
Exodus: Gods and Kings - Exodus: Zei si regi 2014
Rating 6.8 / 10
62556 reviews
Exodus: Gods and Kings film online subtitrat in roameste.

Ridley Scott ne poartă în vremuri imemoriale, descriind în premiera lunii decembrie exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinţei, sub conducerea lui Moise (Christian Bale). Unul dintre cele mai captivante fragmente ale Bibliei are parte de o nouă ecranizare, cu efecte speciale de ultimă generaţie. Locaţiile de filmare au inclus un arid lanţ muntos din provincia spaniolă Andalusia, studiourile Pinewood din Londra, dar şi deşerturile din Maroc.

Jack Ryan: Shadow Recruit - Jack Ryan: Agentul din umbra0 film online subtitrat
6.9/10 (349)
Jack Ryan: Shadow Recruit - Jack Ryan: Agentul din umbra 2014
Rating 6.9 / 10
349 reviews
Jack Ryan: Shadow Recruit film online subtitrat in roameste.

Celebrul personaj al romancierului Tom Clancy revine pe marile ecrane interpretat de Chris Pine. După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar şi, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina situaţia economică a Statelor Unite. Singur împotriva tuturor şi lipsit de resurse, eroul va trebui să dea dovadă de o extraordinară inventivitate pentru a înclina balanţa în favoarea sa: lupta devine personală şi disperată când antagonistul îi răpeşte soţia (Keira Knightley).

22 minuty0 film online subtitrat
5.3/10 (112)
22 minuty 2013
Rating 5.3 / 10
112 reviews
22 minuty film online subtitrat in roameste.
About Last Night - Spune-mi ce-ai facut azi-noapte!0 film online subtitrat
6.8/10 (3720)
About Last Night - Spune-mi ce-ai facut azi-noapte! 2014
Rating 6.8 / 10
3720 reviews
About Last Night film online subtitrat in roameste. About Last Night este o comedie aparuta in 2014.

În spumoasa comedie romantică Spune ce-ai făcut azi noapte, patru tineri din Los Angeles se luptă cu suişurile şi coborâşurile vieţii amoroase din ziua de azi. Într-o seară, când făcea pe valetul celui mai bun prieten al său Bernie “gură mare” (Kevin Hart), Danny (Michael Ealy), cel cu ochii blânzi, o întâlneşte pe Debbie (Joy Bryant), o fată frumoasă şi isteaţă, care e la fel de timidă ca şi el când vine vorba de relaţii amoroase. Când chimia dintre ei ajunge la punctul critic, ei sar în pat în chiar seara aceea …apoi în seara următoare… şi apoi în altă seară.

Deşi au fost descurajaţi şi avertizaţi de Bernie şi de cea mai bună prietenă a lui Debbie, Joan (Regina Hall), Dan şi Debbie încearcă să-şi construiască o viaţă de cuplu. Ceea ce află în curând cei doi îndrăgostiţi este că în ciuda bunelor intenţii şi a sentimentelor adevărate pe care le nutresc unul pentru celălalt, povestea lor de atracţie spontană şi veritabilă va cădea curând în cursele înşirate pe drumul vieţii de cuplu şi al monogamiei.

Printre partide de sex şi dialoguri care compară vorbe de genul “hey, baby” cu “şi tu, ce ai făcut azi?,” sau aranjamente de vacanţă , ca să nu uităm de dezbaterile şi implicaţiile pe care le aduce un animal de companie -- Spune ce-ai făcut azi noapte pune sub lupă relaţiile moderne de dragoste, venind cu o viziune proprie –plină de umor, romantică şi extrem de antrenantă – asupra vieţii de cuplu.

O versiune nouă a filmului original din 1986 cu Demi Moore, Rob Lowe, James Belushi şi Elizabeth Perkins, actualul Spune ce-ai făcut azi noapte îi urmăreşte pe tinerii protagonişti pe drumul de la bar şi până în dormitor şi apoi în lumea reală, unde toate cuplurile sunt puse la încercare.

They Came Together0 film online subtitrat
6.1/10 (1173)
They Came Together 2014
Rating 6.1 / 10
1173 reviews
They Came Together film online subtitrat in roameste. They Came Together este o comedie aparuta in 2014.

Film atipic, o comedie anti-corporatista, pelicula se vrea a fi o semi-parodie la You Got Mail, una dintre cele mai cunoscute povesti romantice din anii '90.

The Other Woman - Cealalta femeie0 film online subtitrat
7.0/10 (24580)
The Other Woman - Cealalta femeie 2014
Rating 7.0 / 10
24580 reviews
The Other Woman film online subtitrat in roameste. The Other Woman este o comedie aparuta in 2014.

După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie (Cameron Diaz) încearcă să îşi refacă viaţa distrusă. Dar, când o cunoaşte întâmplător pe soţia înşelată de acesta (Leslie Mann), îşi dă seama că are multe în comun cu ea, iar marea ei inamică devine cea mai bună prietenă a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determină pe cele trei femei să pregătească în comun răzbunarea asupra ticălosului care le-a minţit şi le-a înşelat pe toate trei.

The Pyramid0 film online subtitrat
5.0/10 (2828)
The Pyramid 2014
Rating 5.0 / 10
2828 reviews
The Pyramid film online subtitrat in roameste. The Pyramid este o de groaza aparuta in 2014.

O echipă de arheologi americani dezgroapă o piramidă veche, îngropată adânc sub deșertul egiptean. În timp ce aprofundează cercetările, ei se pierd în infinitele catacombe întunecate, rămânând fără speranță. Căutând o cale de ieșire, realizează că nu sunt doar blocați, dar sunt bântuiți și vânați de spirite.

Mo jing - That Demon Within0 film online subtitrat
6.0/10 (391)
Mo jing - That Demon Within 2014
Rating 6.0 / 10
391 reviews
Mo jing film online subtitrat in roameste.
In filmul de actiune si crima That Demon Within joaca Daniel Wu, castigator al premiului Golden Horse, interpretand rolul unui politist respectuos si supus ce incepe sa aiba indoieli dupa ce i-a salvat viata unui asasin nemilos si celebru jucat de Nick Chueng. Nestiind daca a facut bine ca l-a protejat pe acest asasin cu sange rece, actiunile sale se intorc impotriva lui, incepand sa il bantuie cand asasinul si gasca sa sunt suspectii principali in cazul unui jaf sangeros. Filmul That Demon Within este regizat de Dante Lam.
Wild Card - Joc periculos0 film online subtitrat
7.2/10 (2237)
Wild Card - Joc periculos 2015
Rating 7.2 / 10
2237 reviews
Wild Card film online subtitrat in roameste.

Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când oraşul e mort şi deprimant... O fată bătută şi plină de sânge - pe care o vom cunoaşte în curând sub numele de HOLLY (Dominik Garcia-Lorido) - e aruncată dintr-o maşină la o curbă şi lăsată să moară. Dar ea se încăpăţânează să ajungă la urgenţe, unde tot ce mai poate spune e "Nick"...
Nick să fie individul care i-a făcut asta? Când îl vedem prima dată pe NICK (Jason Statham) într-un bar, suntem înclinaţi să credem că el e vinovatul. E un beţiv cu un comportament intimidant care se dă la DD (Sofia Vergara), apoi se ia de iubitul ei OSGOOD (Max Casella), când îşi face şi el apariţia.
Osgood a venit în acel bar cu speranţa că o va convinge pe DD să se mute cu el în Atlantic City. Oare ea ezită să facă acest pas pentru că el e un tip cam fără perspective? Lui Osgood îi place să creadă despre el că ştie să se bată, şi nimeni nu-l crede până când Nick îl scoate din sărite i şi-o încasează zdravăn de la el în parcarea din faţa barului. DD e plăcut impresionată de eroismul lui Osgood, aşa că acceptă să meargă cu el. Exact cum plănuise Osgood, care a doua zi se înfiinţează la Nick cu 500 de dolari plată pentru că intrase în jocul lui şi se lăsase bătut pentru ca Osgood să-şi impresioneze iubita.
Aşa începe pentru Nick o zi care va continua în cu totul alt sens. Fost soldat şi mercenar, Nick îşi câştigă banii pe care şi-i pierde apoi jucând la jocuri de noroc, la cărţi, sau la pariuri asigurând protecţie cui i-o cere. Când fata bătută îi cere ajutorul, Nick va intra într-o serie de încurcături care îi vor aduce aminte că cele învăţate ca soldat nu se uită niciodată...

The Little Death0 film online subtitrat
7.1/10 (8083)
The Little Death 2014
Rating 7.1 / 10
8083 reviews
The Little Death film online subtitrat in roameste. The Little Death este o comedie aparuta in 2014.
Pelicula pe care o puteti urmari gratis in playerele de mai jos se numeste The Little Death si se incadreaza in categoria filmelor online de comedie si dragoste. Este o poveste adevarata si cat se poate de originala despre sex, dragoste, relații și tabu, un film cu adevarat extraordinar, lansat in anul 2015. Într-o poveste cu mai multe povestiri, în spatele ușilor închise ale unei strazi suburbane aparent normale se afla locuinta unei tipe ce are o fantezie destul de periculoasa, iar cei cu care are o relatie incearca din greu sa ii faca pe plac. Un om care porneste o aventură cu soția lui, dar fara ca acesta sa realizeze ce se intampla de fapt. Un cuplu se straduie din rasputeri sa mențina lucrurile împreună, după ce un experiment sexual iese de sub control. O tipa care nu e capabila sa simta nici un fel de placere decat atunci cand sotul sau sufera din greu. Un operator call center prins în mijlocul unui apel telefonic murdar și haotic. Si noul vecin fermecător care le conectează.
Black Sea0 film online subtitrat
7.0/10 (4467)
Black Sea 2014
Rating 7.0 / 10
4467 reviews
Black Sea film online subtitrat in roameste.

Robinson (Jude Law), un căpitan de submarin veteran, primeşte vestea că va fi lăsat la vatră. El primeşte suma de 8 mii de lire sterline drept compensaţie pentru serviciile oferite şi i se cere să îşi elibereze biroul. Mai târziu, pe când se afla la o băută cu nişte prieteni, Robinson se întâlneşte cu un alt amic, Kurstin, şi un rus pe nume Blackie (Konstantin Khabensky). Kurstin îi informează pe cei doi despre o sursă sigură de-a face mulţi bani şi a se pune la punct pentru tot restul vieţii lor.

Castles in the Sky0 film online subtitrat
6.9/10 (346)
Castles in the Sky 2014
Rating 6.9 / 10
346 reviews
Castles in the Sky film online subtitrat in roameste.
Drama istorica cu elemente biografice Castles in the Sky este regizata de Gillies MacKinnon, iar in rolurile principale ii avem pe Eddie Izzard, Laura Fraser, Arran Tulloch. Intreaga actiune se petrece pe la mijlocul anilor 1930 și norii de furtuna de la al doilea război mondial se formează în Germania. Filmul reprezinta munca lui Robert Watson Watt, pionierul radar, care alaturi de trupa sa, formata doar din meteorologi strălucitori excentrici, fac tot posibilul pentru a schimba conceptul de radar într-o realitate funcționala. Avand la dispozitie o suma mica de bani, probleme tehnice pe care cu greu le va scoate la iveama, iar ca si cum asta nu ar fi de ajuns, un spion isi face aparitia în tabără, Watson Watt are, de asemenea de a face cu probleme in timp ce el isi urmeaza visul. Prin 1939, Watson Watt si echipa sa au dezvoltat primul sistem radar din lume de-a lungul coastei de sud-est a Angliei - un sistem care, în 1940, va avea un rol important in castigarea Bătăliei Angliei.
Poarta Alba0 film online subtitrat
7.4/10 (72)
Poarta Alba 2014
Rating 7.4 / 10
72 reviews
Poarta Alba film online subtitrat in roameste.

Adrian şi Ninel se numără printre deţinuţii înghesuiţi în vagoanele de marfă care tocmai au sosit într-unul din lagărele de muncă silnică de la Canalul Dunăre-Marea Neagră. În lagăr, periplul lor este dramatic. Printre cei condamnaţi alături de ei se găsesc profesori, avocaţi, poeţi, filozofi, ţărani, artişti, oameni de ştiinţă. Cu toţii îşi dau seama treptat că munca forţată la Canal nu are scopul construirii unei căi de transport între Dunăre şi Marea Neagră, ci crearea unui loc al suferinţei organizate unde cei indezirabili regimului comunist trebuie exterminaţi. Filmul este inspirat din cartea Vărul Alexandru, de Adrian Oprescu.

Poarta Albă - Poarta Alba0 film online subtitrat
7.7/10 (38)
Poarta Albă - Poarta Alba 2014
Rating 7.7 / 10
38 reviews
Poarta Albă film online subtitrat in roameste.

Adrian şi Ninel se numără printre deţinuţii înghesuiţi în vagoanele de marfă care tocmai au sosit într-unul din lagărele de muncă silnică de la Canalul Dunăre-Marea Neagră. În lagăr, periplul lor este dramatic. Printre cei condamnaţi alături de ei se găsesc profesori, avocaţi, poeţi, filozofi, ţărani, artişti, oameni de ştiinţă. Cu toţii îşi dau seama treptat că munca forţată la Canal nu are scopul construirii unei căi de transport între Dunăre şi Marea Neagră, ci crearea unui loc al suferinţei organizate unde cei indezirabili regimului comunist trebuie exterminaţi. Filmul este inspirat din cartea Vărul Alexandru, de Adrian Oprescu.

Selma0 film online subtitrat
7.6/10 (27361)
Selma 2014
Rating 7.6 / 10
27361 reviews
Selma film online subtitrat in roameste.

Personajele centrale ale filmului vor fi Martin Luther King, soţia sa - Coretta Scott King - şi Preşedintele Lyndon B. Johnson, povestea concentrându-se pe relaţia dintre King şi Johnson, precum şi asupra celor trei incursiuni din segregatul oraş Selma (Alabama) către Montgomery, în 1965, pentru a se obţine susţinerea Mişcării pentru Drepturi Civile.

Boys of Abu Ghraib0 film online subtitrat
5.3/10 (1113)
Boys of Abu Ghraib 2014
Rating 5.3 / 10
1113 reviews
Boys of Abu Ghraib film online subtitrat in roameste.

Filmul debutează în anul 2003, cu o zi înainte ca soldatul în vârstă de 22 de ani, Jack Farmer (Luke Moran), este trimis în Irak după ce s-a înrolat în armată cu speranţa că va fi o parte a ceva mult mai important decât el însuşi. El şi alte zeci de tineri, ale căror motivaţii variază de la patriotism la promisiunea unei aventuri sau entuziasmul tinereţii, sosesc la Abu Ghraib, un loc aflat la aproximativ 30 de kilometri depărtare de Bagdad.

Clown0 film online subtitrat
5.9/10 (1450)
Clown 2014
Rating 5.9 / 10
1450 reviews
Clown film online subtitrat in roameste. Clown este o de groaza aparuta in 2014.

Kent, un agent imobiliar, este un soţ iubitor şi un tată care invită pentru petrecerea băiatului său Jack un clovn pentru a întreţine atmosfera şi a-i distra pe copii. În ultimul moment, însă, clovnul se duce din greşeală la o altă petrecere, iar cea a lui Jack ar putea să se transforme într-un dezastru. În acel moment, în podul unei clădiri a cărei vânzări Kent o intermediază, el descoperă un costum vechi de clovn şi hotărăşte să-l folosescă pentru a-şi distra copilul la petrecere în locul celui profesionist.

The Intruders0 film online subtitrat
4.9/10 (437)
The Intruders 2015
Rating 4.9 / 10
437 reviews
The Intruders film online subtitrat in roameste.