Filme subtitrate (4170)

Cauta filme


Wild Card - Joc periculos0 film online subtitrat
7.2/10 (2237)
Wild Card - Joc periculos 2015
Rating 7.2 / 10
2237 reviews
Wild Card film online subtitrat in roameste.

Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când oraşul e mort şi deprimant... O fată bătută şi plină de sânge - pe care o vom cunoaşte în curând sub numele de HOLLY (Dominik Garcia-Lorido) - e aruncată dintr-o maşină la o curbă şi lăsată să moară. Dar ea se încăpăţânează să ajungă la urgenţe, unde tot ce mai poate spune e "Nick"...
Nick să fie individul care i-a făcut asta? Când îl vedem prima dată pe NICK (Jason Statham) într-un bar, suntem înclinaţi să credem că el e vinovatul. E un beţiv cu un comportament intimidant care se dă la DD (Sofia Vergara), apoi se ia de iubitul ei OSGOOD (Max Casella), când îşi face şi el apariţia.
Osgood a venit în acel bar cu speranţa că o va convinge pe DD să se mute cu el în Atlantic City. Oare ea ezită să facă acest pas pentru că el e un tip cam fără perspective? Lui Osgood îi place să creadă despre el că ştie să se bată, şi nimeni nu-l crede până când Nick îl scoate din sărite i şi-o încasează zdravăn de la el în parcarea din faţa barului. DD e plăcut impresionată de eroismul lui Osgood, aşa că acceptă să meargă cu el. Exact cum plănuise Osgood, care a doua zi se înfiinţează la Nick cu 500 de dolari plată pentru că intrase în jocul lui şi se lăsase bătut pentru ca Osgood să-şi impresioneze iubita.
Aşa începe pentru Nick o zi care va continua în cu totul alt sens. Fost soldat şi mercenar, Nick îşi câştigă banii pe care şi-i pierde apoi jucând la jocuri de noroc, la cărţi, sau la pariuri asigurând protecţie cui i-o cere. Când fata bătută îi cere ajutorul, Nick va intra într-o serie de încurcături care îi vor aduce aminte că cele învăţate ca soldat nu se uită niciodată...

The Ouija Experiment 2: Theatre of Death0 film online subtitrat
2.7/10 (191)
The Ouija Experiment 2: Theatre of Death 2015
Rating 2.7 / 10
191 reviews
The Ouija Experiment 2: Theatre of Death film online subtitrat in roameste. The Ouija Experiment 2: Theatre of Death este o de groaza aparuta in 2015.
The Boy Next Door - Baiatul din vecini0 film online subtitrat
6.0/10 (3307)
The Boy Next Door - Baiatul din vecini 2015
Rating 6.0 / 10
3307 reviews
The Boy Next Door film online subtitrat in roameste.

Claire Peterson (Jennifer Lopez) tocmai a ieşit dintr-un divorţ şi se concentrează pe fiul ei şi pe activitatea de profesoară în încercarea de a uita mariajul eşuat. Dar când îşi întâlneşte mai tânărul vecin, arătosul şi îndatoritorul Noah (Ryan Guzman), Claire începe să se întrebe dacă nu cumva a venit vremea să o ia de la capăt. Numai că nu va trece mult până când Noah îi va dovedi lui Claire că este un psihopat periculos...

Home Sweet Hell0 film online subtitrat
7.0/10 (96)
Home Sweet Hell 2015
Rating 7.0 / 10
96 reviews
Home Sweet Hell film online subtitrat in roameste. Home Sweet Hell este o comedie aparuta in 2015.
VANish0 film online subtitrat
7.0/10 (532)
VANish 2015
Rating 7.0 / 10
532 reviews
VANish film online subtitrat in roameste. VANish este o de groaza aparuta in 2015.

Actiunea filmului "VANish" are loc in intregime in dubita in care o tanara femeie este răpită si forțata într-o călătorie terifianta.

Barbie in Princess Power0 film online subtitrat
6.9/10 (30)
Barbie in Princess Power 2015
Rating 6.9 / 10
30 reviews
Barbie in Princess Power film online subtitrat in roameste.
Buddy Hutchins0 film online subtitrat
4.2/10 (78)
Buddy Hutchins 2015
Rating 4.2 / 10
78 reviews
Buddy Hutchins film online subtitrat in roameste.
Buddy Hutchins 2015 este o comedie presarata cu suspans in care joaca Jamie Kennedy, fiind regizata si scrisa de Jared Cohn si produsa de Richard Switzer. Buddy Hutchins este un tip normal ce face tot posibilul pentru a-si face bucuroasa familia, atat sotia cat si pe cei doi copii ai lor. Avand in vedere ca este un fost alcoolic ce incearca sa isi revina de dupa perioada dificila din viata sa, Buddy se straduie sa lupte cu dependenta. Nu a mai baut vreun pahar de aproape un an si in schimbul acestui comportament el primeste o nevasta ce il inseala si o afacere care e la un pas de ruina.
Fifty Shades of Grey - Cincizeci de umbre ale lui Grey0 film online subtitrat
5.4/10 (82741)
Fifty Shades of Grey - Cincizeci de umbre ale lui Grey 2015
Rating 5.4 / 10
82741 reviews
Fifty Shades of Grey film online subtitrat in roameste.

Povestea filmului - inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James - îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate.

Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse0 film online subtitrat
5.1/10 (791)
Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse 2015
Rating 5.1 / 10
791 reviews
Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse film online subtitrat in roameste.
Desecrated0 film online subtitrat
3.4/10 (183)
Desecrated 2015
Rating 3.4 / 10
183 reviews
Desecrated film online subtitrat in roameste.
The World Made Straight0 film online subtitrat
5.2/10 (592)
The World Made Straight 2015
Rating 5.2 / 10
592 reviews
The World Made Straight film online subtitrat in roameste.

Inspirat din romanul omonim al lui Ron Rash, The World Made Straight este povestea unui tânăr de 17 ani, Travis, care dă din întâmplare peste o fermă de marijuana cândva în anii '70, în Carolina de Nord, ajungând apoi să se implice în traficul de droguri. Filmul marchează debutul regizoral al lui David Burris.

Begletsy0 film online subtitrat
7.0/10 (343)
Begletsy 2015
Rating 7.0 / 10
343 reviews
Begletsy film online subtitrat in roameste. Begletsy este o comedie aparuta in 2015.
Jupiter Ascending - Ascensiunea lui Jupiter0 film online subtitrat
6.6/10 (32796)
Jupiter Ascending - Ascensiunea lui Jupiter 2015
Rating 6.6 / 10
32796 reviews
Jupiter Ascending film online subtitrat in roameste.

La naşterea lui Jupiter Jones (Mila Kunis), semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreţ. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Numai când Caine (Channing Tatum), un fost soldat modificat genetic, ajunge pe Pământ pentru a o găsi, Jupiter începe să întrevadă destinul ce i s-a hărăzit: semnătura ei genetică o face următoarea pe lista unei extraordinare moşteniri în stare să readucă echilibrul în cosmos.

The Lovers0 film online subtitrat
4.8/10 (435)
The Lovers 2015
Rating 4.8 / 10
435 reviews
The Lovers film online subtitrat in roameste.

Marea Barieră de Corali, 2020. După o periculoasă scufundare făcută pentru a-şi salva soţia rămasă blocată în timp ce explora ruinele unui vas comercial, Jay Fennel, un arheolog marin, ajunge în comă într-un spital din Boston. Pe perioada comei, Fannel "călătoreşte" în Pune, India, în anul 1778. Compania britanică India de Est invadează castelele, iar un tânăr căpitan pe nume James Stewart, care seamănă izbitor de mult cu el, are o misiune periculoasă în luptă, presărată cu crime, înşelăciuni, trădări şi răzbunări. Se îndrăgosteşte de o indiancă pe nume Tulaja, cu care trăieşte o iubire imposibilă, pentru care e nevoit să lupte.

Focus - Diversiunea0 film online subtitrat
7.5/10 (17181)
Focus - Diversiunea 2015
Rating 7.5 / 10
17181 reviews
Focus film online subtitrat in roameste. Focus este o comedie aparuta in 2015.

Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înşelăciunilor, care se îndrăgosteşte de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învaţă trucurile meseriei,  ea se apropie un pic prea mult, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, fosta flamă, acum o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires, în mijlocul unei curse cu miză mare. În mijlocul celei mai noi şi mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine şi-i dă planurile peste cap şi-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc.

„Focus” a fost scris şi regizat de Glenn Ficarra şi John Requa („A naibii dragoste”). Denise Di Novi („A naibii dragoste”) este producător, alături de Charlie Gogolak şi de Stan Wladkowski, care sunt producători executivi.
    

Distribuţia este condusă de nominalizatul la Premiul Oscar Will Smith („În căutarea fericirii”, „Ali”), Margot Robbie („Lupul de pe Wall Street”), Rodrigo Santoro (filmele „300”) şi Gerald McRaney (filmul TV „House of Cards”)

Echipa din spatele camerei îi include pe directorul de imagine Xavier Grobet („Am spus destul”), production designerul Elizabeth Mickle („Cursa”), editorul  Jan Kovac (serialul HBO „Curb Your Enthusiasm”) şi creatorul de costume Dayna Pink şi compozitorul Nick Urata, care au lucrat şi pentru „A naibii dragoste”. Apollo Robbins, poreclit Hoţul Gentleman, a servit drept consultant, concepând şi executând toate manevrele de furt.

Warner Bros Pictures prezintă, o producţie Di Novi Pictures, un film A Zaftig – „Focus”. Filmul va apărea în cinematografe şi la IMAX şi va fi distribuit de Warner Bros Pictures, o companie a Warner Bros Entertainment.

Mortdecai0 film online subtitrat
6.6/10 (7859)
Mortdecai 2015
Rating 6.6 / 10
7859 reviews
Mortdecai film online subtitrat in roameste. Mortdecai este o comedie aparuta in 2015.

Dealer-ul de artă Charles Mortdecai porneşte în căutarea unui tablou furat despre care se zvoneşte că ar conţine un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziştilor. Pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit, eroul trebuie să păcălească răufăcători ruşi, agenţi secreţi ai MI5, un terorist internaţional, dar şi pe superba sa soţie, Johanna. Va reuşi?

Kidnapping Mr. Heineken - Rapirea lui Freddy Heineken0 film online subtitrat
6.8/10 (1018)
Kidnapping Mr. Heineken - Rapirea lui Freddy Heineken 2015
Rating 6.8 / 10
1018 reviews
Kidnapping Mr. Heineken film online subtitrat in roameste.

Povestea din interior a planificării, executării, consecinţelor şi prăbuşirii finale a răpitorilor magnatului berii Alfred "Freddy" Heineken, care a dus la cea mai mare răscumpărare plătită vreodată pentru o persoană.

Dragon Blade0 film online subtitrat
7.5/10 (1266)
Dragon Blade 2015
Rating 7.5 / 10
1266 reviews
Dragon Blade film online subtitrat in roameste.

Brody şi Cusack joacă doi soldaţi romani care încearcă să capete control asupra Drumului Mătăsii, ruta comercială ce leagă China de Europa. Jackie Chan joacă rolul unui conducător militar chinez, pe nume Huo An, care se vede nevoit să lupte în aceeaşi tabără cu personajul lui John Cusack.

Frozen Fever0 film online subtitrat
7.7/10 (722)
Frozen Fever 2015
Rating 7.7 / 10
722 reviews
Frozen Fever film online subtitrat in roameste.

Este ziua Annei, iar Elsa vrea să organizeze pentru sora ei o petrecere de neuitat, pentru a fi iertată şi a face uitate zilele în care cele două au fost despărţite de uşile închise. Elsa a pregătit tortul, o grămadă de cadouri şi un plan abil prin care să dezvăluie surpriza, însă puternica Regină a ţinutului Arendelle ascunde ceva ce poate strica totul.

The Intruders0 film online subtitrat
4.9/10 (437)
The Intruders 2015
Rating 4.9 / 10
437 reviews
The Intruders film online subtitrat in roameste.