Film online: Exam - Examenul (2009)


Exam - Examenul0 film online subtitrat
7.2/10 (266)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Exam film online subtitrat in roameste.

Exam – Examenul 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul are loc în Regatul Unit al zilelor noastre, dar într-o realitate alternativă. Opt candidaţi aplică pentru ceea ce pare a fi un examen de evaluare a ocupării forței de muncă. Aceştia intră într-o cameră şi se aşează în bănci individuale. În fiecare bancă e o hârtie ce conţine cuvântul „candidat” şi un număr de la 1 la 8. Supraveghetorul (Colin Salmon), un reprezentant al companiei numite DATAPREV, le explică faptul că examenul durează 80 de minute ce are ca subiect o singură întrebare şi trebuiesc respectate trei reguli: să nu vorbească cu supraveghetorul şi cu gardianul înarmat de la uşă (Chris Carey), să nu deterioreze foaia de hârtie şi să nu părăsească incinta. Încălcarea vreunei reguli duce la descalificare.

După pornirea cronometrului, se dovedeşte că hârtia cu întrebarea este, de fapt, goală. Unul dintre candidaţi este imediat eliminat din cameră deoarece îşi deteriorează hârtia scriind pe ea. Cei şapte rămaşi îşi dau seama că au voie să discute între ei şi să colaboreze. „Albul”, care este un tip arogant şi nesimţit, sugerează să-şi pună porecle pe baza aspectului fizic: Negrul (Chukwudi Iwuji), Albul (Luke Mably), Maroniul (Jimi Mistry), Blonda (Nathalie Cox), Bruneta (Pollyanna McIntosh) şi Întunecata (Adar Beck), în funcţie de culoarea pielii sau a părului, iar Surdul (John Lloyd Fillingham) este un candidat care nu bagă pe nimeni în seamă.

Candidaţii folosesc tot felul de artificii pentru a scoate la suprafaţă întrebarea la care trebuie să răspundă, dar fără vreun succes. Albul preia controlul asupra grupului, dar în realitate unelteşte pentru a-i face pe ceilalţi să fie descalificaţi – în special pe Bruneta şi Surdul. Pe urmă îi amăgeşte pe ceilalţi susţinând că ştie răspunsul, dar nu le va spune şi lor. După aceea, între membrii grupului se dezvoltă o stare de neîncredere, acuzându-se fiecare că este spionul companiei şi încearcă să-i deruteze. Apoi, însă, lucrurile degenerează şi se transformă dintr-o luptă pentru un loc de muncă, într-una pentru propriile vieţi.

Film Online Exam - Examenul subtitrat in limba Romana