Film online: Enemy At The Gates - Inamicul e aproape (2001)


Enemy At The Gates - Inamicul e aproape0 film online subtitrat
8.0/10 (144914)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
Enemy At The Gates film online subtitrat in roameste.

Enemy at the Gates 2001 (Inamicul e aproape), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1942, Vasili Zaytsev (Jude Law), un cioban din Munţii Ural care acum a devenit soldat al Armatei Roşii, se regăseşte pe front în Bătălia de la Stalingrad. Trimis într-o misiune sinucigaşă împotriva germanilor invadatori, el foloseşte nişte tertipuri impresionante pe care le-a învăţat de la bunicul lui încă din copilărie pentru a se salva atât pe el cât şi pe comisarul Danilov (Joseph Fiennes). Nikita Khrushchev (Bob Hoskins) soseşte la Stalingrad pentru a coordona apărarea oraşului şi solicită idei pentru a ridica moralul soldaţilor. Danilov, acum Locotenent, sugerează că oamenii au nevoie de figuri care să-i motiveze şi publică povestea lui Vasili în ziarul armatei care-l portretizează ca pe un erou naţional şi o icoană a propagandei.

Vasili este transferat la divizia de lunetişti, iar el şi Danilov devin prieteni. De asemenea, amândoi se îndrăgostesc de Tania (Rachel Weisz), o femeie din Stalingrad care a devenit membră a miliţiei locale. Danilov pune să fie transferată la o unitate de informaţii, departe de câmpul de luptă. Cu lunetiştii sovietici care ţin piept cu mare succes forţelor germane, Maiorul german Erwin König (Ed Harris) este trimis la Stalingrad pentru a-l scoate din ecuaţie pe Vasili şi a distruge astfel moralul sovieticilor.

Un lunetist de renume şi liderul şcolii de lunetişti ai Armatei Germane de la Zossen, el îl atrage pe Vasili într-o capcană şi îi ucide doi colegi lunetişti, însă Vasili reuşeşte să scape cu viaţă. Atunci când Armata Roşie află despre misiunea lui König, ei îl detaşează pe fostul lui student, Koulikov (Ron Perlman), pentru a-l ajuta pe Vasili să-l elimine pe acesta. Khrushchev îl presează pe Danilov să facă ceva în legătură cu acest duel al lunetiştilor pentru a se ajunge la un deznodământ.

Film Online Enemy At The Gates - Inamicul e aproape subtitrat in limba Romana