Film online: Enemies Closer (2013)


Enemies Closer0 film online subtitrat
5.8/10 (1645)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Enemies Closer film online subtitrat in roameste.

Enemies Closer 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Un avion se prăbuşeşte în apropiere de graniţa dintre America şi Canada, depinzând de un grănicer şi un aliat neobişnuit să lucreze împreună pentru a împiedica un grup de mercenari, conduşi de Jean-Claude Van Damme, să pună mâna pe conţinutul acelui avion. În ciuda prăbuşirii avionului, grănicerul Henry (Tom Everett Scott) îşi continuă misiunea de-a escorta turiştii şi a se îngriji de soarta singurului locatar al insulei - un bătrân ce locuieşte într-o cabană. După ce stabileşte o întâlnire cu o femeie pe care a ajutat-o, Henry se întoarce acasă şi este vizitat de un aparent turist rătăcit pe nume Clay (Orlando Jones).

Totuşi, Clay nu este chiar pierdut, ba din contră, chiar îl căuta pe Henry ca să se răzbune pentru că acesta i-ar fi abandonat fratele într-o misiune din armată ce s-a soldat cu moartea respectivului. Clay vrea să-l ucidă pe Henry şi, când îl duce aproape de lac pentru a-l executa şi se debarasa de cadavrul lui, cei doi dau peste o gaşcă de mercenari conduşi de un anume Xander (Van Damme). Mercenarii, care sunt franco-canadieni, doresc să recupereze încărcătura din avionul prăbuşit mai devreme: droguri.

Ei au nevoie de Henry să se scufunde după avion pentru a recupera drogurile şi sunt dispuşi să ucidă pe oricine le-ar sta în cale. Acest lucru face ca Henry şi Clay să devină aliaţi dacă vor să supravieţuiască. Cel mai ciudat personaj este chiar cel al lui Van Damme, lăsând la o parte aspectiul bizar şi coafura stranie. El este un vegetarian convins şi ţine dese monologuri despre protejarea mediului înconjurător, dar în acelaşi timp ucide oameni într-un mod cât se poate de brutal.

Film Online Enemies Closer subtitrat in limba Romana