Film online: El Orfanato - Orfelinatul (2007)


El Orfanato - Orfelinatul0 film online subtitrat
7.8/10 (98068)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
El Orfanato film online subtitrat in roameste. El Orfanato este o de groaza aparuta in 2007.

The Orphanage – Orfelinatul 2007, film online DVDRip, subtitrat în Română

În Spania anului 1976, o fetiţă pe nume Laura este dată spre adopţie. Multă vreme mai târziu, Laura (Belén Rueda), ajunsă acum la vârsta de 37 de ani, se întoarce la orfelinatul care s-a închis între timp, însoţită de soţul ei, Carlos (Fernando Cayo), şi fiul lor în vârstă de şapte ani, pe care l-au adoptat, Simon (Roger Príncep). Ea intenţionează să redeschidă orfelinatul şi să-l transforme într-un cămin pentru copiii cu dizabilităţi. Odată ajunşi acolo, Simon pretinde că vede un băiat pe nume Tomas cu care se împrieteneşte şi îl desenează ca fiind un băiat ce poartă pe faţă o mască. Asistenta socială Benigna Escobeda (Montserrat Carulla) o informează pe Laura că are dosarul de adopţie al lui Simon în care scrie că băiatul este bolnav de Sida.

Deranjată de intervenţia lui Benigna, Laura îi cere să plece. Mai târziu, Simon o învaţă pe Laura un joc care se spune că garantează câştigătorului îndeplinirea unei dorinţe. Indiciile pe care le găsesc cei doi îi conduc spre dosarul de adopţie al lui Simon, iar acesta, furios, susţine că noii săi prieteni i-au spus că Laura nu este mama lui biologică şi că el va muri curând. În timpul unei petreceri la orfelinat, Laura şi Simon se ceartă, iar băiatul se ascunde de ea.

Căutându-l, Laura găseşte un copil care poartă masca pe care o desenase Simon. Acesta o împinge în baie şi o încuie în interior. După ce iese de acolo ea continuă să-l caute pe Simon, dar fără succes, astfel că îl declară dispărut. Psihologul poliţiei Pilar (Mabel Rivera) îi sugerează Laurei că Benigna şi Carlos e posibil să-l fi răpit pe Simon. Şase luni mai târziu şi Simon încă este de negăsit. Căutând printr-un oraş spaniol, Laura o vede pe Benigna cum este ucisă după ce a fost lovită de o maşină. Disperată, Laura apelează ulterior la un medium pentru a-şi găsi fiul.

Film Online El Orfanato - Orfelinatul subtitrat in limba Romana