Film online: El laberinto del fauno - Pan’s Labyrinth - Labirintul lui Pan (2006)


El laberinto del fauno - Pan’s Labyrinth  - Labirintul lui Pan0 film online subtitrat
8.4/10 (338093)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
El laberinto del fauno - Pan’s Labyrinth film online subtitrat in roameste.

Pan’s Labyrinth 2006 (Labirintul lui Pan), film online DVDRip, subtitrat în Română

Într-un basm, prinţesa Moanna, al cărui tată este regele lumii subterane, devine curioasă în legătură cu lumea de deasupra – lumea oamenilor. Când merge la suprafaţă, lumina solară o orbeşte şi îi şterge memoria. Ea se îmbolnăveşte foarte rău şi, în scurt timp, moare. Cu toate acestea, regele crede că spiritul ei se va întoarce în lumea lor cândva. În Spania anului 1944 (după ce Francisco Franco a venit la putere), Ofelia (Ivana Baquero), o fetiţă care iubeşte basmele, călătoreşte alături de mama ei însărcinată, Carmen (Ariadna Gil), pentru a se întâlni cu Căpitanul Vidal (Sergi López), noul ei tată vitreg şi tatăl bebeluşului nenăscut al lui Carmen.

Vidal, fiul unui comandant renumit care a murit în Maroc, crede cu tărie în falangism şi este însărcinat cu misiunea de-a eradica mişcarea rebelă anti-Franco. Ofelia descoperă o insectă ce seamănă cu fasmida, iar ea crede că este o Zână. O urmăreşte până la locul unde este cantonat Vidal şi apoi ajunge într-un labirint antic din vecinătate. Înainte ca Ofelia să poată intra, ea este oprită de Mercedes (Maribel Verdú), una dintre servitoarele lui Vidal care spionează pentru rebeli. În acea noapte, insecta apare în dormitorul Ofeliei, unde se preschimbă într-o Zână şi o conduce prin labirint.

Acolo, ea îl întâlneşte Pan (Doug Jones) care crede că este printesa Moanna şi îi oferă trei sarcini pe care să le îndeplinească înainte ca luna plină să dovedească în mod cert că „esenţa ei este intactă”. Între timp, natura crudă şi sociopatică a lui Vidal iese la suprafaţă când ucide cu brutalitate doi indivizi suspectaţi că fac parte din grupările rebele. Ofelia îndeplineşte prima sarcină de-a recupera o cheie de la brâul unui monstru uriaş, dar începe să-şi facă griji în legătură cu mama ei, a cărei stare de sănătate se deteriorează. Pan îi oferă Ofeliei o rădăcină de Mandragoră pentru a-i alina durerile lui Carmen şi a o vindeca.

Film Online El laberinto del fauno - Pan’s Labyrinth - Labirintul lui Pan subtitrat in limba Romana