Film online: Edge of Tomorrow - Edge of Tomorrow: Prizonier in timp (2014)


Edge of Tomorrow - Edge of Tomorrow: Prizonier in timp0 film online subtitrat
8.3/10 (41010)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Edge of Tomorrow film online subtitrat in roameste.

Edge of Tomorrow 2014 (Prizonier în Timp), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! În viitorul apropiat, o rasă extraterestră invadează Pământul începând cu Germania şi preluând controlul aproape întregii Europe de Vest. Extratereştrii sunt porecliţi drept „Mimics” din cauza abilităţii lor de-a imita şi a răspunde strategiilor de luptă de pe Pământ cu maximă eficienţă. După mai multe înfrângeri, omenirea în sfârşit reuşeşte să izbândească datorită unor „jachete” de luptă şi a soldatului din Forţele Speciale, Rita Vrataski (Emily Blunt), care devine un simbol al războiului. Un ultim atac surpriză este plănuit pentru a se desfăşura pe coasta Franţei. Cum toată lumea se aşteaptă la un succes, Generalul Brighman (Brendan Gleeson) îi ordonă Maiorului William Cage (Tom Cruise) să se ducă pe front împreună cu o echipă de filmare.

Cage se pricepe la publicitate şi nu are nicio pregătire pentru luptă; în ciuda protestelor sale şi a neobişnuinţei în privinţa armelor, el este trimis forţat în Plutonul J aflat sub comanda Sergentului Farrell (Bill Paxton). După ce soseşte pe plajă, Mimicii ştiau deja la ce să se aştepte şi îi prind pe soldaţi într-o ambuscadă. Cage este copleşit de ceea ce vede şi este martorul morţii lui Vrataski, dar reuşeşte să detoneze o bombă care ucide un Mimic ciudat şi pe el însuşi.

Cage se trezeşte apoi la momentul întâlnirii cu Sergentul Farrell şi retrăieşte aceeaşi zi de antrenamente şi desfăşurare în dimineaţa următoare. El află că moartea lui declanşează o buclă temporală şi, în ciuda diverselor sale eforturi de-a salva oamenii, nimeni nu-l crede şi asaltul continuă să se desfăşoare în acelaşi mod tragic. Într-una dintre bucle el reuşeşte s-o salveze pe Vrataski şi când îi explică felul în care ştie că se vor desfăşura evenimentele, ea îi spune s-o caute în momentul următor când se va trezi.

Film Online Edge of Tomorrow - Edge of Tomorrow: Prizonier in timp subtitrat in limba Romana