Film online: Echelon Conspiracy - Conspiraţie la nivel înalt (2009)


Echelon Conspiracy - Conspiraţie la nivel înalt0 film online subtitrat
6.5/10 (16253)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Echelon Conspiracy film online subtitrat in roameste.

Echelon Conspiracy 2009 (Conspiraţie la nivel înalt), film online DVDRip, subtitrat în Română

Max Petersen (Shane West), un tânăr american priceput la calculatoare, achiziţionează un telefon mobil care primeşte SMS-uri stranii. Prima oară îl convinge să nu se îmbarce la bordul unui avion despre care află mai târziu că s-a prăbuşit la scurtă vreme de la decolare. Apoi, aceste mesaje îl îndrumă spre cumpărarea unor acţiuni la bursă care imediat înregistrează o creştere fabuloasă de 313%. În continuare, el este direcţionat spre un hotel cazinou din Praga pentru a juca. Prima oară câştigă 100.000 de euro la sloturi, iar apoi pariază întreaga sumă la blackjack, unde câştigă din nou. Ambele pariuri sunt făcute în baza SMS-urilor pe care le primeşte pe noul telefon.

După aceea, Max are o altercaţie cu o frumoasă femeie (Tamara Feldman) şi iubitul ei gelos care-l lasă lat pe coridor, iar telefonul său misterios pare să fie scanat. Max se trezeşte cu femeia, Kamila, zâmbind deasupra lui şi o invită imediat în oraş. Seria lui norocoasă continuă atunci când ia potul cel mare în valoare de 3 milioane de euro la sloturi, dar este obligat să fugă de acolo atunci când responsabilii cu securitatea cazinoului, conduşi de John Reed (Edward Burns), încearcă să-l reţină. Urmărirea se încheie după intervenţia agentului FBI Dave Grant (Ving Rhames), care-l încătuşează pe Max şi îl interoghează în legătură cu telefonul misterios.

Din acest moment, Agentul Grant îl contactează pe Raymond Burke (Martin Sheen) de la NSA, ce se pare că-l monitorizează pe Max deoarece primeşte mesajele de la un sistem de computere şi supraveghere numit Echelon. Aceste mesaje sunt responsabile de moartea a câtorva americani, printre care, cel mai recent, un specialist în IT ce lucra pentru Pentagon. Burke decide apoi că Max cunoaşte prea multe lucruri pe care n-ar trebui să le ştie, astfel că trebuie să fie eliminat. Totuşi, Reed şi frumoasa femeie de la hotel sar în ajutorul lui şi îl duc la Moscova.

Film Online Echelon Conspiracy - Conspiraţie la nivel înalt subtitrat in limba Romana