Film online: Duma - Prietenul meu, ghepardul (2005)


Duma - Prietenul meu, ghepardul0 film online subtitrat
7.6/10 (72)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
Duma film online subtitrat in roameste.

Duma – Prietenul meu, ghepardul (2005), film online DVDRip, subtitrat în Română

Desfăşurându-se în Africa de Sud, povestea începe cu un pui de ghepard a căui mamă a fost ucisă de lei. Puiul este găsit pe marginea drumului de un băieţel pe nume Xan (Alexander Michaeletos) şi tatăl lui, Peter (Campbell Scott). La început ezitant să adopte un animal sălbatic, Peter acceptă totuşi să-l lase pe Xan să aibă grijă de pui. Ei îl numesc „Duma” – „Ghepard” în limba Swahili. De-a lungul anilor, Duma devine o parte integrantă a familiei, fiind crescut cu drag de către Xan. Pe măsură ce se apropie de maturitate, Peter şi Xan decid să-l înveţe pe Duma să alerge, urmărindu-l cu motocicleta şi abia se ţin după el.

Dar cum Duma este dezvoltat aproape în întregime, spre dezamăgirea lui Xan, tatăl lui îi spune că e vremea ca prietenul lui să se întoarcă la adevărata lui casă înainte de-a fi prea bătrân pentru a mai putea supravieţui în habitatul său natural. Xan acceptă într-un final, dar planurile lor sunt date peste cap atunci când tatăl lui se îmbolnăveşte brusc şi moare, iar el şi mama lui (Hope Davis) sunt nevoiţi să se mute în Johannesburg. Duma merge cu ei, însă viaţa de la oraş este foarte dificilă pentru el. Mătuşa lui Xan este îngrozită de Duma, care-i place să se furişeze şi să o surprindă, iar atunci când scapă şi îi face o vizită dezastruoasă lui Xan la şcoală, ei trebuie să plece din oraş pentru ca Duma să nu fie luat în captivitate.

Neştiind unde să meargă, lui Xan îi vine o idee – va duce la bun sfârşit planul pe care-l avea împreună cu tatăl lui, ducându-l pe Duma în Botswana. Xan porneşte la drum cu motocicleta tatălui său, iar pe Duma îl ţine în ataş. După ce rămâne fără benzină şi apă, ei se bagă la umbra epavei unui avion. Acolo, ei dau peste Ripkuna (Eamonn Walker), un străin misterios aflat şi el într-o călătorie.

Film Online Duma - Prietenul meu, ghepardul subtitrat in limba Romana