Film online: Drinking Buddies (2013)


Drinking Buddies0 film online subtitrat
6.2/10 (36)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Drinking Buddies film online subtitrat in roameste. Drinking Buddies este o comedie aparuta in 2013.

Drinking Buddies 2013 (Colegi de băutură), film online DVDRip, subtitrat în Română

Kate (Olivia Wilde) şi Luke (Jake Johnson) sunt colegi de muncă la o berărie din Chicago şi îşi petrec timpul bând împreună şi bârfind. Cei doi par să fie făcuţi unul pentru celălalt, numai că ambii sunt implicaţi în relaţii cu alte persoane: Kate este împreună cu Chris (Ron Livingston), iar Luke este cu Jill (Anna Kendrick). Jill îl presează pe Luke să se gândească dacă vrea sau nu să se căsătorească, iar el promite că asta se va întâmpla cândva curând. Luke este ocupat cu producerea de bere, iar Kate se ocupă de preluarea telefoanelor şi să organizeze o petrecere aniversară pentru berărie.

În timpul unui prânz, ei se pun de acord să iasă în oraş la o băută după serviciu împreună cu ceilalţi colegi ai lor de la berărie. În timp ce se află cu toţii la bar, logodnica lui Luke, Jill, soseşte şi ea acolo. După aceea, Kate se duce acasă la iubitul ei destul de antisocial, dar foarte atent cu ea. La petrecerea aniversară a berăriei, Chris îi invită pe Luke şi Jill să-i însoţească într-o excursie la casa familiei sale. În timpul excursiei, Jill şi Chris se duc să facă o drumeţie împreună, în timp ce Kate şi Luke, mai leneşi din fire, preferă să rămână în casă.

După ce „grupul aventurier” se întoarce acasă, Chris hotărăşte că trebuie să poarte o discuţie serioasă cu Kate despre viitorul lor împreună. În zilele următoare, când se întoarce la serviciu, Kate insistă pe lângă colegii ei să iasă cu toţii în oraş pentru a petrece timpul împreună şi a bea câteva pahare. Şi Jill hotărăşte să plece într-o nouă excursie, de această dată împreună cu nişte prieteni din facultate.

Film Online Drinking Buddies subtitrat in limba Romana