Film online: Dreamcatcher - Talismanul Viselor (2003)


Dreamcatcher - Talismanul Viselor0 film online subtitrat
5.8/10 (241)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2003
Dreamcatcher film online subtitrat in roameste. Dreamcatcher este o de groaza aparuta in 2003.

Dreamcatcher 2003 (Talismanul Viselor), film online DVDRip, subtitrat în Română

Jonesy (Damian Lewis), Beaver (Jason Lee) Pete (Timothy Olyphant) şi Henry (Thomas Jane) sunt patru prieteni care participă la o expediţie de vânătoare anuală în Maine. Din copilărie, toţi patru au puteri telepatice pe care le numesc drept „linia”. Imagini din trecut arată cum au salvat un băiat cu handicap mintal pe nume Douglas „Duddits” Cavell (Donnie Wahlberg) de bătăuşi, iar apoi s-au împrietenit cu el. Jonesy îl vede pe Duddits făcând semn din mână de peste stradă, iar în acel moment el însuşi este lovit de o maşină. Rănile sale se vindecă neaşteptat de rapid şi şase luni mai târziu este gata pentru expediţia anuală.

Jonesy întâlneşte un bărbat pe nume Rick McCarthy (Eric Keenleyside) care s-a rătăcit prin pădure. Rick este foarte bolnav aşa că îl lasă, împreună cu Beaver, să se odihnească în cabana lor. Elicoptere militare survolează zona şi transmit mesaje cum că acea zonă va intra în carantină. Cei doi se întorc la cabană unde îl găsesc pe Rick mort în baie, iar camera este plină de sânge. Un vierme imens încercă să scape din toaleta unde a fost eliminat din corpul lui Rick înainte să moară. Beaver încearcă să ţină creatura sub capacul toaletei, dar viermele cu aspect de peşte şi cu dinţi ascuţiţi, îl ucide.

Jonesy încearcă să fugă, dar dă peste un mare extraterestru numit Mr. Grey, care-i posedează corpul. În apropiere, Henry şi Pete au un accident de maşină încercând să evite o femeie cu degerături de la partida de vânătoare iniţială la care participase Rick. Între timp, o unitate militară condusă de Curtis (Morgan Freeman) încearcă să izoleze oamenii care au intrat în contact cu extratereştrii. Curtis îl trimite pe Owen (Tom Sizemore) să conducă un atac aerian împotriva navei spaţiale prăbuşite a extratereştrilor.

Film Online Dreamcatcher - Talismanul Viselor subtitrat in limba Romana