Film online: Dolan's Cadillac - Cadillacul lui Dolan (2009)


Dolan's Cadillac - Cadillacul lui Dolan0 film online subtitrat
6.3/10 (289)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Dolan's Cadillac film online subtitrat in roameste.

Dolan’s Cadillac 2009 (Cadillacul lui Dolan), film online DVDRip, subtitrat în Română

Profesorul de istorie Tom Robinson (Wes Bentley) locuieşte în Las Vegas alături de iubita lui soţie Elizabeth (Emmanuelle Vaugier). Pe când se afla la o plimbare cu calul într-o bună zi, Elizabeth dă peste traficantul de carne vie Jimmy Dolan (Christian Slater) care execută un bărbat după ce afacerea pe care o desfăşurau a luat o turnură proastă. Elizabeth este văzută de aceştia şi abia scapă cu viaţă după ce oamenii lui Dolan trăgeau cu arma spre ea. În panica ce s-a creat, Elizabeth îşi pierde telefonul, iar gangsterii îl folosesc pentru a-i afla identitatea şi a o găsi.

La scurtă vreme după aceea, Elizabeth descoperă în casa ei un mesaj înspăimântător (sub forma unui cadavru cu buzele cusute) prin care i se recomandă să-şi ţină gura în legătură cu ce a văzut. Soţii Robinson merg la autorităţi, iar un oficial (Al Sapienza) îi introduce în Programul de Protecţie al Martorilor. După puţin timp, Elizabeth se trezeşte brusc în mijlocul nopţii venindu-i să vomite şi ia acest lucru ca un semn că este însărcinată. Crezând că i s-a îndeplinit visul, ea devine extaziată şi părăseşte camera de hotel pentru a-şi cumpăra teste de sarcină. Tom fuge după ea, iar când încearcă să pornească maşina, aceasta explodează în faţa lui şi o ucide pe Elizabeth.

Devastat, Tom începe să-şi înece amarul în băutură, iar apoi se hotărăşte să pornească într-o misiune sinucigaşă de-a se răzbuna pe Dolan. El îşi cumpără o puşcă şi un pistol Smith & Wesson şi porneşte în căutarea lui Dolan prin oraş. Într-o noapte, Tom îl găseşte pe Dolan şi încearcă să-l ucidă, dar eşuează deoarece Cadillacul lui Dolan se dovedeşte a fi protejat antiglonţ. Deşi prima tentativă de-al ucide a eşuat, Tom continuă să-l urmărească şi să-şi mai ofere o nouă şansă.

Film Online Dolan's Cadillac - Cadillacul lui Dolan subtitrat in limba Romana