Film online: Dodgeball: A True Underdog Story - Păzea la minge! (2004)


Dodgeball: A True Underdog Story - Păzea la minge!0 film online subtitrat
6.6/10 (322)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
Dodgeball: A True Underdog Story film online subtitrat in roameste. Dodgeball: A True Underdog Story este o comedie aparuta in 2004.

FERESTE BILUŢELE!
Vă mai amintiţi teama aceea din copilărie când, jucându-vă cu mingea pe terenul din cartier, vă era teamă să primiţi o minge în cap? Sau dulcele gust al răzbunării atunci când îl nimereaţi cu mingea pe nesuferitul clasei? Da? Atunci pregătiţi-vă să retrăiţi aceste clipe unice la vârsta maturităţii!
Sportul numit "dodgeball" a devenit un adevărat fenomen cultural. În toate oraşele mari americane au luat fiinţă echipe şi asociaţii dedicate acestui sport, iar revistele Vanity Fair şi The New York Times îi aduc din ce în ce mai multe elogii. A venit, deci, vremea să se facă şi un film pe această temă.
Peter LaFleur (Vince Vaughn) este un individ neisprăvit, dar plin de şarm. El este proprietarul unui club sportiv, cu o sală de gimnastică amărâtă, a cărei clientelă este formată din câţiva rataţi - un tip care se crede mare pirat, un individ jigărit care visează să cucerească o majoretă celebră, un obsedat de sporturi obscure, un tânăr cam sărac cu duhul şi un smecher care se crede atotştiutor dar care, bineînţeles, habar n-are de nimic.
Dărăpănata sala a lui Peter atrage atenţia lui White Goodman (Ben Stiller), proprietarul unei celebre săli de fitness numite Globo Gym, care intenţionează să pună stăpânire pe sala lui Peter. Goodman apelează la avocata Kate Veatch (Christine Taylor) pentru a-i perfecta afacerea. Însă farmecul adolescetin al lui Peter o cucereşte şi Kate trece de partea cealaltă a baricadei, dispusă să îl ajute să îşi păstreze sala. Metoda propusă de Peter pentru a desemna câştigătorul este un meci de dodgeball între "echipa sa" şi cea de la Globo Gym.

Film Online Dodgeball: A True Underdog Story - Păzea la minge! subtitrat in limba Romana