Film online: Divergent (2014)


Divergent0 film online subtitrat
8.1/10 (10832)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Divergent film online subtitrat in roameste.

Divergent 2014, film online NESUBTITRAT în Română

Într-un viitor îndepărtat şi vag definit, în Chicago, sociatatea s-a divizat în cinci districte diferite bazate pe tipuri de personalitate ale fiecărui individ. Atunci când copiii împlinesc vârsta de 16 ani, ei dau un test de aptitudini care le spune cine ar trebui să fie, iar după aceea, într-o ceremonie formală, aceştia stau în faţa unui auditoriu format din prieteni şi familie unde trebuie să aleagă cine vor ei să fie. Beatrice (Shailene Woodley) este din Abnegation, o sectă liniştită şi care se ocupă de cazuri sociale, dar atunci când îşi dă testul, rezultatul spune că ea nu se încadrează în niciuna dintre categoriile deja stabilite de societate.

Ea este ceea ce se cheamă un „divergent” – aşa cum probabil e lesne de înţeles, oricine nu face parte din tipicul acceptat de societate este văzut ca fiind o ameninţare existenţială a societăţii însăşi. Schimbându-şi numele în Tris, ea se alătură unui grup de războinici care protejează oraşul Chicago cunoscut drept Dauntless. Printr-o serie de teste şi antrenamente ea învăţă să-şi accepte aspectele feroce ale personalităţii sale, dar în acelaşi timp păstrează secrete rezultatele acestor teste. Ulterior, ea află că există o facţiune care a testat terenul în linişte pentru a pune în scenă o revoluţie şi descoperă că singura cale de a-şi salva familia şi ceilalţi locuitori ai oraşului este aceea de-a demonstra că, într-adevăr, este o divergentă.

În linii mari, „Divergent” se poate compara cu „Jocurile Foamei”, făcându-se deja multe comparaţii între cele două filme şi, mai ales, între cele două actriţe din rolurile principale – Jennifer Laurence şi Shailene Woodley. Având în distribuţie nume precum Theo James, Ashley Judd, Jai Courtney, Miles Teller, Maggie Q, Kate Winslet sau Zoë Kravitz, filmul „Divergent” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, adunând în primul weekend suma de 56 de milioane de dolari, la un buget de aproximativ 85 de milioane.

Film Online Divergent subtitrat in limba Romana