Film online: Diary of a Wimpy Kid - Jurnalul unui puşti (2010)


Diary of a Wimpy Kid - Jurnalul unui puşti0 film online subtitrat
6.6/10 (294)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
Diary of a Wimpy Kid film online subtitrat in roameste. Diary of a Wimpy Kid este o comedie aparuta in 2010.

Diary of a Wimpy Kid 2010 (Jurnalul unui puşti), film online DVDRip, subtitrat în Română

Greg Heffley (Zachary Gordon), în vârstă de 11 ani, aşteaptă cu nerăbdare să avanseze cu încă o clasă, fiind convins că va deveni cel mai popular băiat. Cu toate acestea, Gred se teme în legătură cu modul în care se va integra cel mai bun prieten al său „nasol şi penibil”, Rowley Jefferson (Robert Capron). Deşi Rowley este un bun prieten şi îl ajută pe Greg să scape de fratele lui mai mare, Rodrick (Devon Bostick), ce îl terorizează de câte ori are ocazia, el se teme că hainele stupide şi personalitatea lui îi va face pe amândoi de răsul colegilor.

În prima lor zi, Greg şi Rowley o întâlnesc pe Angie Steadman (Chloë Grace Moretz), o fată de clasa a-VII-a care lucrează la ziarul şcolii. Ea le oferă informaţii despre noua clasă în care se află cei doi băieţi. Colegul de clasă Chirag Gupta (Karan Brar) îi spune lui Greg şi Rowley povestea din spatele bucăţii de brânză mucegăită ce se află pe terenul de baschet al şcolii; după ce a atins brânza, un student pe nume Darren Walsh (Harrison Houde) a contractat „Atingerea Brânzei” şi a cauzat prima „Apocalipsă a Atingerii Brânzei” – oricine atinge brânza va crea haos şi poate scăpa de ea doar dacă atinge pe altcineva. În cele din urmă, Atingerea Brânzei a ajuns la un băiat din Germania care s-a mutat înapoi în ţara lui şi a luat-o cu el.

Greg este hotărât să fie votat „favoritul clasei” şi să fie listat în anuar, dar fiecare tentativă de-a lui este sortită eşecului şi popularitatea începe să scadă dramatic. Într-un clasament al celor mai populari din şcoală, el se află pe locul 72. În timpul unui joc inventat de el, Greg îi rupe neintenţionat mâna lui Rowley, iar acest lucru îl face pe Rowley foarte popular la şcoală, spre disperarea lui Greg. Prietenia dintre cei doi este pusă la grea încercare atunci când Greg dă vina pe Rowley pentru o prostie pe care el a comis-o.

Film Online Diary of a Wimpy Kid - Jurnalul unui puşti subtitrat in limba Romana