Film online: Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules - Jurnalul unui puşti 2: Rodrick e cel mai tare (2011)


Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules - Jurnalul unui puşti 2: Rodrick e cel mai tare0 film online subtitrat
7.0/10 (201)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2011
Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules film online subtitrat in roameste. Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules este o comedie aparuta in 2011.

Diary of a Wimpy Kid 2: Rodrick Rules 2011 (Jurnalul unui puşti 2: Rodrick e cel mai tare), film online DVDRip, subtitrat în Română

Familia Heffley merg la o petrecere la patinoar unde Greg (Zachary Gordon) se reîntâlneşte cu Rowley (Robert Capron), Fregley (Grayson Russell) şi Chirag (Karan Brar). Greg cunoaşte o fată nouă la şcoală, Holly Hills (Peyton List), iar apoi povesteşte despre vacanţa de vară. Rodrick (Devon Bostick) îi convinge nişte adolescenţi mai violenţi să intre pe patinuar pentru a-l face pe Greg (care nu ştie să patineze) să se piardă cu firea şi să se facă de râs. Mama lor, Susan (Rachael Harris), contribuie din plin la umilirea lui Greg atunci când îi vorbeşte la staţie şi încearcă să-l „liniştească”.

După aceea, mama lor se satură de frecuşurile dintre cei doi frati şi concepe aşa-zişii „Mom Bucks” – bani de jucărie pe care li-i oferă dacă petrec timpul împreună şi pe care îi pot preschimba în dolari reali. Numai că planul ei nu face decât să înrăutăţească lucrurile. Între timp, Greg şi Rowley încearcă să facă un videoclip amuzant pe care să-l posteze pe YouTube şi să devină celebri pe internet. Din păcate pentru ei, ideea eşuează lamentabil şi adună doar 4 vizualizări. Când văd o reclamă la TV făcută unei emisiuni gen „Românii au Talent”, ambii fraţi o privesc ca pe o şansă de-a deveni faimoşi. Rowley sugerează să meargă cu un truc de magie însă Greg nu doreşte acest lucru, iar Rodrick crede că asta poate fi marea lui şansă cu trupa rock.

După o nouă umilinţă la care-l supune Rodrick pe Greg în public, mama lor îi pedepseşte obligându-i să-şi petreacă tot weekendul împreună, acasă, în timp ce ea şi tatăl lor merg într-o excursie. În ciuda ordinelor primite de la părinţi, Rodrick dă o petrecere în casă şi îl încuie pe Greg la subsol. În cele din urmă, după ce îi sună mama lor să-i verifice, Greg este lăsat să iasă de acolo în schimbul tăcerii sale în legătură cu petrecerea, iar apoi iese o adevărată nebunie.

Film Online Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules - Jurnalul unui puşti 2: Rodrick e cel mai tare subtitrat in limba Romana