Film online: Diary of a Wimpy Kid: Dog Days - Jurnalul unui puşti: Căldură mare (2012)


Diary of a Wimpy Kid: Dog Days - Jurnalul unui puşti: Căldură mare0 film online subtitrat
6.8/10 (97)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2012
Diary of a Wimpy Kid: Dog Days film online subtitrat in roameste. Diary of a Wimpy Kid: Dog Days este o comedie aparuta in 2012.

Diary of a Wimpy Kid 3: Dog Days 2012 (Jurnalul unui puști: Căldură Mare), film online DVDRip, subtitrat în Română

Când familia Heffley participă la o petrecere la piscină, Greg (Zachary Gordon) este găsit jucând Twisted Wizard 2 pe PSP-ul său. Aceştia întâlnesc apoi un prieten de-al lui Rodrick ce făcea numai probleme, dar care acum este un student model după ce a fost la o şcoală militară. În ultima zi de şcoală, când ultima oră este aproape de final, Greg încearcă s-o facă pe fata pe care o place, Holly Hills (Peyton List) să-i lase numărul de telefon în anuar, pe lângă semnătură. Totuşi, ea este forţată să plece cu Patty Farrell (Laine MacNeil) înainte de-a apuca să scrie şi ultimele două cifre. Între timp, Rodrick (Devon Bostick, care îşi promovează trupa la şcoala lui Greg, se îndrăgosteşte de sora mai mare a lui Holly, Heather Hills (Melissa Roxburgh).

Din cauza celor două cifre lipsă, Greg şi Rowley (Robert Capron) încearcă să sune la toate numerele posibile, dar fără succes. Mai târziu, Rowley îl ia pe Greg la un ştrand şi, chiar dacă la început mergea acolo doar pentru a scăpa de clubul de lectură al mamei sale, începe să-i placă datorită mai multor factori – aparenta mâncare gratis, piscina slab populată şi faptul că Holly predă tenis acolo. Într-o zi, el stabileşte un meci de tenis la dublu între Holly şi prietena ei şi Greg cu Rowley, în ciuda faptului că niciunul dintre cei doi băieţi n-au jucat vreodată tenis.

Când se întoarce acasă, Greg află că tatăl lui a stabilit să-l ia la serviciul său pentru a face practică, dar el născoceşte rapid o minciună şi îi spune că s-a angajat la ştrand pentru a putea merge acolo în fiecare zi. În cele din urmă, Rodrick află despre minciuna lui Greg şi îi spune că nu-i va trăda secretul dacă îl va lua şi pe el pentru a se întâlni cu Heather.

Film Online Diary of a Wimpy Kid: Dog Days - Jurnalul unui puşti: Căldură mare subtitrat in limba Romana