Film online: Devil - Demon (2010)


Devil - Demon0 film online subtitrat
6.6/10 (746)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
Devil film online subtitrat in roameste. Devil este o de groaza aparuta in 2010.

Devil – Demon 2010, film online subtitrat în Română

Detectivul Bowden (Chris Messina) se recuperează după o criză de alcoolism şi primeşte cazul unei sinucideri. El explică mai târziu că motivul pentru care a devenit alcoolic a fost pierderea soţiei şi fiului său într-un accident de maşină în care şoferul responsabil a fugit de la faţa locului, în urmă cu cinci ani de zile, şi n-a fost prins niciodată. Între timp, cinci străini intră într-un lift care se blochează între etaje. Când responsabilii cu securitatea îi găseşte, ei observă că acolo sunt nişte camere de supraveghere şi un radio pentru a chema liftul, dar nu au sunet pentru a-i auzi pe respectivii oameni captivi acolo.

Bowden preia cazul acesta cu liftul deoarece se află în exact aceeaşi clădire ca şi sinuciderea pe care o investiga. Ramirez (Jacob Vargas), care la începutul filmului spune despre o poveste pe care i-o povestea mama lui despre Diavolul care urmăreşte păcătoşii în timp ce se află încă pe pământ şi ia forma umană pentru a-i atrage într-un spaţiu restrâns şi a scoate tot răul din ei, iar mai apoi să-i ucidă, se dovedeşte a fi unul dintre responsabilii cu securitatea şi este tulburat de o imagine a ceea ce pare a fi un chip care ţipă îngheţat pe monitor.

Şeful lui, Lustig (Matt Craven), respinge suspiciunile sale superstiţioase şi îl trimite pe tehnicianul Dwight (Joe Cobden) pentru a investiga liftul şi a-l repune în funcţiune, în timp ce Bowden încearcă să stabilească identităţile celor din lift. Energia electrică din lift cedează, iar luminile încep să pâlpâie. Când revin la normal, Sarah Caraway (Bojana Novakovic), este rănită de ceea ce pare a fi o muşcătură, însă nimeni nu ştie cine i-a produs-o. Iniţial, suspiciunile se îndreaptă spre Vince McCormick (Geoffrey Arend), care fusese aspru încă de la început, dar după ce se sting iaraşi luminile, acesta este ucis.

Film Online Devil - Demon subtitrat in limba Romana